Yoston i got problem...

חלמן

New member
Yoston i got problem...

והבעיה שלי היא שאני לא זוכר לעשות בדיקות מציאות.... HELP!!!!!!!

shabaz

New member
כן....אתה פשוט...

דפוק סתאם... אחי אתה פשוט לא ממש רוצה לעשות את זה.. כי אם היית רוצה אז תאמין לי שאתה היית עושה בדיקת מציאות בתכיפות.. השיטה הכי טובה...היא כל פעם שאתה שותה... זה פשוט נוח..אתה לא צריך להפסיק את מה שאתה עושה כי אתה יכול להמשיך...כי הרי אתה שותה ואתה יכול לעשות בדיקת מציאות שאתה שותה...הבנת?

חלמן

New member
1. ברור

שאני רוצה! אבל אי אפשר לחשוב על זה כל היום.. יש לי גם חיים והרבה לימודים.. 2. אני לא שותה כל היום.. רק מידי פעם... ואני יעשה את זה.. תודה שבז מאן..

אלון ב

New member
חלמן תן לי גם לעזור לך

שמע, הדבר הכי יעיל ( מנסיון אישי ) זה להצמיד את בדיקות המציאות לכל מיני פעילויות שאתה עושה במשך היום ! תחליט על פעילויות שאליהן תצמיד בדיקות מציאות ואז ... אתה בפעילות שהחלטת עליה ? מיד מיד ! בדיקת מציאות ! מהיום תתחיל לעשות בדיקות מציאות בכל פעם שאתה שותה !בכל פעם שאתה עובר מחדר לחדר ! ובכל פעם שאתה קם או מתיישב ! ככה תיזכור לעשות המווווון בדיקות מציאות במשך היום ! ואם זה לא מספיק לך אז תעשה בדיקות מציאות גם בכל פעם שאתה מדליק או מכבה את המחשב, או טלוויזיה, או מערכת, או רדיו, או קומקום חשמלי, או איזה מכשיר ... בכל פעם שאתה מתחיל או מסיים לעשות משהו, לא משנה מה, כל דבר ! עזרתי ? אלון

חלמן

New member
תקשיב ברמן היקר

תראה ניסיתי להצמיד לכל פעילות שאני עושה בדיקת מציאות..... אני שותה פעם ביום מקסימום פעמים. אני עובר מחדר לחדר 500000 פעמים ביום.. בבית ספר.. בבית.. אני כל הזמן עובר חדרים...... אני כל הזמן גם קם ומתישב... אי אפשררררררררר ואתה שוכח! אהה אני יושב בדיקת מציאות! לא זוכרים את זה.. מחשב אני מדליק פעם בשבוע ומכבה פעמם בשבוע.. טלוויזה אני לא מדליק היא דלוקה 24 שעות! מערכת לא שומע.. קומקום אייין לא שותה משקאות חמים..... יו סיי.. נדדדאה!

אלון ב

New member
אז ככה

אני מציע שתתחיל להשתמש בשיטת ההענשה העצמית, מצא לך מקל קטן וגמיש ושים אותו בכיסך. ומעכשיו, נגיד ששמת לב שעשית פעילות כלשהי "המוצמדת" לבדיקת מציאות כמו לשבת או לקום, לעבור בין חדרים או להדליק מחשב ... ושכחת לעשות בדיקת מציאות ? מיד ! הוצא בצורה נחושה את המקל מהכיס והושט את ידך השניה לפנים, החזק את המקל ביציבות והתחל להצליף בחוזקה בידך המושטת לפנים, תוך כדי ההצלפה גער בעצמך ואמור לעצמך בכעס "איך ?? איך ?!! שוב שכחת לעשות בדיקת מציאות ! איך יכולת ?? אייייך ???!!" זהו, מקווה שהפעם באמת עזרתי אלון

ליטן א

New member
יא מזוכיסט..... חחחח...

ואם כבר התעללות-עצמית, אז שמר חלמן יואיל בטובו לקחת גומיה, ולהצליף בו... זה יותר קטן, זה יותר כואב והמוח שלו יזכור להבא... וחסר ליד שלו אם לא... (חחחחחח)

Panther

New member
הי היי מה עם הקופירייט?

אני סיפרתי לך על השיטה הזאת אחרי שהמצאתי אותה..

חלמן

New member
חחחח אני לא הולך להרביץ לעצמי!

פחחחחחחחח גדוללל...... אי אי.. חחחחחחח

אלון ב

New member
אבל חלמן למה לא ??? למה לא ??!!

בשם אלוהים חלמן למה לא ?? אני בטוח שאם יערכו מחקר מדעי מקיף יגלו שזו אחת השיטות היעילות ביותר שהומצאה איי פעם ! אז למה שלא תנסה ?? האם אתה מזלזל בשיטות שלי ? אל תהיה כזה אלון

חלמן

New member
תראה!

אני בבית ספר.... קמתי להגיש למורה עבודה... ואז ישבתי.. שכחתי לעשות בדיקת מציאות.. אני יקח מוט ברזל ויתחיל להרביץ לעצמי????. לא קצצצצצת מוזר?

אלון ב

New member
חלמן אל תיקח אותי כל כך ברצינות !

בסוף ההורים שלך עוד ירצו ליתבוע אותי בגלל שתחזור להם הביתה עם מלא שיטפי דם בידיים ותגיד להם זה בגללי כי ככה הסברתי לך לעשות בדיקות מציאות ... שמע מה שתעשה זה ככה, מאד תשתדל לעשות בדיקת מציאות בכל פעם שאתה לדוגמה שותה, קם או יושב, עובר מחדר לחדר ! תשתדל ! אם שכחת לא נורא, אבל אם ניזכרת פתאום ששכחת לעשות בדיקת מציאות אז ( ועכשיו לא בצחוק ) תיגער בעצמך בראש ותגיד לעצמך משהו כמו "שוב עברתי מחדר לחדר ולא עשיתי בדיקות מציאות ! בפעם הבאה אני אזכור לעשות !!". בסוף זה יהפוך אצלך להרגל, בהתחלה תישכח הרבה פעמים אבל בסוף באופן אוטומתי על כל פעילות כזאת מיד תידלק לך מנורה בראש ותיזכר - יאלה זמן לבדיקת מציאות ! דרך אגב חלמן - אתה חולם עכשיו !! תעשה מהר בדיקת מציאות ! ואני בכלל לא כתבתי את ההודעה הזאת ( אני לא מודה ) אני רק חלק מהחלום שלך !
אלון

ליטן א

New member
Houston!!!! איך הרסת להם את השם....

ובקשר לבדיקות המציאות..... תיקח לעצמך איזה נושא שאתה עושה הרבה פעמים בשבוע (בבי"ס - נכנס לכיתה, בבית - שותה מים/הולך לשירותים... בקיצור, תבחר משהו) ואז פשוט תרגיל את עצמך, וחשוב שזה ייעשה בתדירות של 100 אחוז (כלומר, אל תחפף... בכל פעם שתשתה מים, תעשה בדיקת מציאות... מה לעשות.. ככה זה בחיים) אני באופן אישי לא נוגע עם מקל-שבע-מטר בבדיקות מציאות, כי פשוט אין לי ז*ן לזה.. אני פשוט מנסה ווילד מתי שאני יכול (לרוב בצהריים, לפני שאני ישן) בהצלחה ליטן. נ.ב. תשאל למה צעקתי עליך ביוסטון... פשוט דודים שלי גרו שם עד לפני חודשיים (עד שחזרו לארץ), וסתם עיצבן אותי לראות שהעיר שאני הכי שומע עליה בארה"ב (חוץ מניו יורק לפני חודש) היא יוסטון....

חלמן

New member
תרגעעע

כולה עשיתי Y במקום H BIG DILL סתם... ותודה על העזרה ועוד משהו קטן.. איזה בדיקת מציאות אני יכול לעשות בראש?

shabaz

New member
אלון וחלמן

טוב...אלון...אתה לא חושב שאם הוא יעשה את זה הרבה זמן הוא יקבע את זה בתת מודע שלו? ואז הוא יתחיל להרביץ לעצמו קבוע סתאם...בלי סיבה נראית לעין אומר "אני בתור, אני אני. חולרה פשקרב בלייט" חלמן...תמשיך עם העבודה..נכון...זה לוקח זמן אבל מה לא? אימון מביא לשלמות!!

למעלה