Yom Kipur + Weekend's Watch

דיברגנט חדש

Well-known member
אה אוקי
מה את רואה בלי כתוביות באנגלית גם?

הנה גם שלי הגיע|מאוהב|
כשמדברים ברור אין צורך בכתוביות, אך לעתים, הם בולעים את המילים ובלי כתוביות באנגלית, קשה לעכוב אחריהם ואני שולט בשפה ברמת שפת אם.
אגב, את סירנה, את העונה השניה, התחלתי לראות ללא תרגום וחלק לא הצלחתי לעכוב, כי האיכות הייתה כ"כ גרועה שהדיבור היה חלש והמוזיקה הייתה רעשנית ולא פרופרציונית לדיבור.

reasonforall

Active member
לא לא הפוך, פשוט כבר 2 קבצים ששלחו אלי הם עם כתוביות באנגלית, ואני לא אוהבת את זה. (אבל עכשיו הגיע קובץ טוב ייאי)
והכתוביות שלי היו באנגלית והכל ב- CAPITAL LETTERS :ROFLMAO:
הרגשתי כאילו כל הפרק צועקים עליי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וגם בתאכלס אני צריכה לחכות לתוצאות של הבדיקת קורונה אז בינתיים אני בבידוד אניווי.
אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)
ועדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
החרא זה שאני אמשיך לעבוד מהבית (חוץ מ4 הימים הקרובים)
שיט'ס קריק לסיים עונה 1 (נשארו לי רק 2 פרקים) ולהמשיך. (אני עוד לא נופלת ממנה ברמה של אמי בשלב זה, אבל היא ממש ממש חמודה ואני נהניית ממנה).
טכנית רק העונה האחרונה זכתה באמי נראה לי, אז יש לך עוד הרבה לעבור עד שתגיעי לרמה של אמי.

Lhuna3

Well-known member
אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)
ועדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
החרא זה שאני אמשיך לעבוד מהבית (חוץ מ4 הימים הקרובים)

טכנית רק העונה האחרונה זכתה באמי נראה לי, אז יש לך עוד הרבה לעבור עד שתגיעי לרמה של אמי.
אני יודעת, לכן בשלב זה הציפיות שלי לא בשמיים וזה טוב. אבל זה עדיין כיפי ואני די ממליצה לכם גם לנסות.

Reutk

Active member
פרק לפני אחרון של ה100|מאוהב| אמאלה אני מפחדת מה יהיה שבוע הבא?:-D
אולי לנסות את שיטס קריק, אבל מעצבן אותי שזה לא זמין בארץ ואני צריכה טובות מהדודים. בשביל מה התחלתי לשלם לנטפליקס??
ולאדעת יש לי חופש גדול האמת גם עד אחרי סוכות (חוץ מיום עבודה אחד באמצע) ושומקום שאפשר ללכת אליו|שפם| אז אולי למצוא איזה סדרה שמספקת לשבועיים.
וכרגיל לחפש סרטים.
וספר.
יש משהו על אופנה וטיילור סוויפט עכשיו בערוץ 31 אם זה מעניין אותך

didalf

Well-known member
יש משהו על אופנה וטיילור סוויפט עכשיו בערוץ 31 אם זה מעניין אותך
מה זה ערוץ E?
תודה:-]
אבל הקריינות שלהם מעצבנת אותי (כאילו לא ראיתי את הערוץ הזה איזה עשור אבל אז זה עצבן אותי)
אבל תודה שחשבת עלי:-]

Reutk

Active member
מה זה ערוץ E?
תודה:-]
אבל הקריינות שלהם מעצבנת אותי (כאילו לא ראיתי את הערוץ הזה איזה עשור אבל אז זה עצבן אותי)
אבל תודה שחשבת עלי:-]
לא ערוץ E ערוץ החיים הטובים. לא יודעת איך הייתה הקריינות כי לא ראיתי. אני תמיד חושבת עליך שאני נתקלת בטיילור סוויפט.

didalf

Well-known member
אני תמיד חושבת עליך שאני נתקלת בטיילור סוויפט.

reasonforall

Active member
מה רואים? :eek:

סיימתי עם ה-100, גם את פרק השבוע.
סיימתי Away. מעט איטית אך חביבה.
פרשתי מ- Ratched אחרי פרק וחצי. אין לי בעיה עם הסדיזם המוגזם :-D, אלא עם האובר דרמה של ריאן מרפי.
גם את אנולה הולמס ראיתי.

מה כדאי?
לחזור ל- The Spy או ל- Haunting of Hill House שהפסקתי בלי סיבה, או להתחיל Biohackers או את 3%?

חוץ מזה אני שומר כיפור, אז יש לי רק את שישי-שבת.

didalf

Well-known member
והכתוביות שלי היו באנגלית והכל ב- CAPITAL LETTERS :ROFLMAO:
הרגשתי כאילו כל הפרק צועקים עליי
חחח כן גם שלי:-D
אבל אני מעדיפה כתוביות תמיד. אם הייתי יכולה הייתי שמה לאנשים כתוביות גם בחיים האמיתיים|פנים|

LeAnnDyIan

Well-known member
חחח כן גם שלי:-D
אבל אני מעדיפה כתוביות תמיד. אם הייתי יכולה הייתי שמה לאנשים כתוביות גם בחיים האמיתיים|פנים|
גם אני ככה.
חייבת כתוביות בהכל. גם בתכנים בעברית שאני רואה אני חייבת כתוביות.
הפעמים היחידות שאני מורידה את הכתוביות זה כשאני צופה במשהו בשידור חי ואז הכתוביות מופיעות באיחור של איזה 10 שניות וזה מטריף את דעתי.
שותפה שלי תמיד מתחרפנת מזה שאני גם שמה את הווליום על איזה 100 וגם שמה כתוביות😂

didalf

Well-known member
גם אני ככה.
הפעמים היחידות שאני מורידה את הכתוביות זה כשאני צופה במשהו בשידור חי ואז הכתוביות מופיעות באיחור של איזה 10 שניות וזה מטריף את דעתי.
שותפה שלי תמיד מתחרפנת מזה שאני גם שמה את הווליום על איזה 100 וגם שמה כתוביות😂
כי אף אחד לא מדבר ברור!!!!
תכנים בעברית זה הכי גרוע בחיי|חבול| היו פעמים שבגב האומה או ארץ נהדרת הייתה להם תקלה בכתוביות לא הבנתי כלום.

LeAnnDyIan

Well-known member
כי אף אחד לא מדבר ברור!!!!
תכנים בעברית זה הכי גרוע בחיי|חבול| היו פעמים שבגב האומה או ארץ נהדרת הייתה להם תקלה בכתוביות לא הבנתי כלום.
במקרה שלי אני פשוט כנראה קצת חירשת 😂
נולדתי עם קצת hearing loss. לא מספיק כדי לשים מכשיר שמיעה או משהו, אבל מספיק כדי שאנשים תמיד יגידו לי שאני ״לא צריכה לצעוק״ כשאני לא צועקת בכלל😂
יש מצב שעם השנים השמיעה שלי התדרדרה קצת יותר🤷🏻‍♀️ לא עשיתי בדיקת שמיעה כבר שנים אז מי יודע🤔

GoldenEyes

Well-known member
במקרה שלי אני פשוט כנראה קצת חירשת 😂
נולדתי עם קצת hearing loss. לא מספיק כדי לשים מכשיר שמיעה או משהו, אבל מספיק כדי שאנשים תמיד יגידו לי שאני ״לא צריכה לצעוק״ כשאני לא צועקת בכלל😂
יש מצב שעם השנים השמיעה שלי התדרדרה קצת יותר🤷🏻‍♀️ לא עשיתי בדיקת שמיעה כבר שנים אז מי יודע🤔
ולמה שלא תעשי בדיקת שמיעה ? את לא מודעת לירידות הקלות למשך התקופה.
יש מכשירי שמיעה רבים ומכל הסוגים לכל סוגי ירידות שמיעה
תעשי בדיקה ותראי , לאחריה תחליטי

reasonforall

Active member
גם אני, ובעברית בהחלט רצוי כתוביות.
מגיל צעיר הייתי רואה תכנים אמריקאים עם כתוביות באנגלית כדי לחזק את האנגלית שלי, אז התרגלתי ולרוב זה הכרחי (אבל תמיד אפשר ווליום גבוה כמו ש
@LeAnnDyIan עושה. אגב, אני שם אוזניות :)
תארי לך מה זה לראות הישרדות ארה"ב בלי כתוביות בכלל? שם הם גם לוחשים!

LeAnnDyIan

Well-known member
תארי לך מה זה לראות הישרדות ארה"ב בלי כתוביות בכלל? שם הם גם לוחשים!
יואו איזה מעצבן זה שלוחשים|חבול|
פעם הלכתי עם חברה לאיזה סרט, וחצי מהסרט זה היה רק מילמולים לא ברורים ולחישות. היא כל שניה הסתכלה עליי שאני אתרגם לה מה אומרים ואני כזה ״אל תסתכלי עליי, לא שמעתי מילה ממה שאמרו״ |פנים|

למעלה