Lhuna3
Well-known member
הדודים שלי לא מסמנים את זה.לא יודעת מאיפה את מורידה, אבל בד"כ יש גם וגם, ואלה שהן כתוביות לחרשים יש סימן כזה.
צפה בקובץ המצורף 4084
הא יופי שהעלו כתוביות בעברית אחרי שסיימתי![]()
יכולה לשלוח לי בפרטי?
הדודים שלי לא מסמנים את זה.לא יודעת מאיפה את מורידה, אבל בד"כ יש גם וגם, ואלה שהן כתוביות לחרשים יש סימן כזה.
צפה בקובץ המצורף 4084
איזה סימן?לא יודעת מאיפה את מורידה, אבל בד"כ יש גם וגם, ואלה שהן כתוביות לחרשים יש סימן כזה.
צפה בקובץ המצורף 4084
כשמדברים ברור אין צורך בכתוביות, אך לעתים, הם בולעים את המילים ובלי כתוביות באנגלית, קשה לעכוב אחריהם ואני שולט בשפה ברמת שפת אם.אה אוקי
מה את רואה בלי כתוביות באנגלית גם?
הנה גם שלי הגיע![]()
והכתוביות שלי היו באנגלית והכל ב- CAPITAL LETTERSלא לא הפוך, פשוט כבר 2 קבצים ששלחו אלי הם עם כתוביות באנגלית, ואני לא אוהבת את זה. (אבל עכשיו הגיע קובץ טוב ייאי)
אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)וגם בתאכלס אני צריכה לחכות לתוצאות של הבדיקת קורונה אז בינתיים אני בבידוד אניווי.
טכנית רק העונה האחרונה זכתה באמי נראה לי, אז יש לך עוד הרבה לעבור עד שתגיעי לרמה של אמי.שיט'ס קריק לסיים עונה 1 (נשארו לי רק 2 פרקים) ולהמשיך. (אני עוד לא נופלת ממנה ברמה של אמי בשלב זה, אבל היא ממש ממש חמודה ואני נהניית ממנה).
אני יודעת, לכן בשלב זה הציפיות שלי לא בשמיים וזה טוב. אבל זה עדיין כיפי ואני די ממליצה לכם גם לנסות.אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)
ועדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
החרא זה שאני אמשיך לעבוד מהבית (חוץ מ4 הימים הקרובים)
טכנית רק העונה האחרונה זכתה באמי נראה לי, אז יש לך עוד הרבה לעבור עד שתגיעי לרמה של אמי.
גם אם הבדיקה שלילית אתה עדיין צריך לעשות את כול השבועיים בידוד.עדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
יש משהו על אופנה וטיילור סוויפט עכשיו בערוץ 31 אם זה מעניין אותךפרק לפני אחרון של ה100אמאלה אני מפחדת מה יהיה שבוע הבא?
אולי לנסות את שיטס קריק, אבל מעצבן אותי שזה לא זמין בארץ ואני צריכה טובות מהדודים. בשביל מה התחלתי לשלם לנטפליקס??
ולאדעת יש לי חופש גדול האמת גם עד אחרי סוכות (חוץ מיום עבודה אחד באמצע) ושומקום שאפשר ללכת אליואז אולי למצוא איזה סדרה שמספקת לשבועיים.
וכרגיל לחפש סרטים.
וספר.
מה זה ערוץ E?יש משהו על אופנה וטיילור סוויפט עכשיו בערוץ 31 אם זה מעניין אותך
לא ערוץ E ערוץ החיים הטובים. לא יודעת איך הייתה הקריינות כי לא ראיתי. אני תמיד חושבת עליך שאני נתקלת בטיילור סוויפט.מה זה ערוץ E?
תודה
אבל הקריינות שלהם מעצבנת אותי (כאילו לא ראיתי את הערוץ הזה איזה עשור אבל אז זה עצבן אותי)
אבל תודה שחשבת עלי![]()
אני תמיד חושבת עליך שאני נתקלת בטיילור סוויפט.
חחח כן גם שליוהכתוביות שלי היו באנגלית והכל ב- CAPITAL LETTERS
הרגשתי כאילו כל הפרק צועקים עליי
גם אני ככה.חחח כן גם שלי
אבל אני מעדיפה כתוביות תמיד. אם הייתי יכולה הייתי שמה לאנשים כתוביות גם בחיים האמיתיים![]()
כי אף אחד לא מדבר ברור!!!!גם אני ככה.
חייבת כתוביות בהכל. גם בתכנים בעברית שאני רואה אני חייבת כתוביות.
הפעמים היחידות שאני מורידה את הכתוביות זה כשאני צופה במשהו בשידור חי ואז הכתוביות מופיעות באיחור של איזה 10 שניות וזה מטריף את דעתי.
שותפה שלי תמיד מתחרפנת מזה שאני גם שמה את הווליום על איזה 100 וגם שמה כתוביות![]()
במקרה שלי אני פשוט כנראה קצת חירשתכי אף אחד לא מדבר ברור!!!!
תכנים בעברית זה הכי גרוע בחייהיו פעמים שבגב האומה או ארץ נהדרת הייתה להם תקלה בכתוביות לא הבנתי כלום.
ולמה שלא תעשי בדיקת שמיעה ? את לא מודעת לירידות הקלות למשך התקופה.במקרה שלי אני פשוט כנראה קצת חירשת
נולדתי עם קצת hearing loss. לא מספיק כדי לשים מכשיר שמיעה או משהו, אבל מספיק כדי שאנשים תמיד יגידו לי שאני ״לא צריכה לצעוק״ כשאני לא צועקת בכלל
יש מצב שעם השנים השמיעה שלי התדרדרה קצת יותרלא עשיתי בדיקת שמיעה כבר שנים אז מי יודע
![]()
גם אני, ובעברית בהחלט רצוי כתוביות.חייבת כתוביות בהכל. גם בתכנים בעברית שאני רואה אני חייבת כתוביות.
יואו איזה מעצבן זה שלוחשיםתארי לך מה זה לראות הישרדות ארה"ב בלי כתוביות בכלל? שם הם גם לוחשים!
סימנתי בצהוב בצילום מסך, סימן של מכשיר עזר כזהאיזה סימן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.