מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע + יום כיפור הבאים עלינו לטובה של רצף ימי חופש?
WandaVision עוד לא יצא. אפילו לא נאמר מתי ייצא.את הסדרה החדשה וונדה-ויז'ן / WandaVision בכיכובם של פול בטאני ואליזבת אולסן, שגילמו את ויז'ן ומכשפת השני בסרטי הנוקמים של מארוול.
את סרט ההרפתקאות האפי שמתרחש באירופה של עידן הקרח האחרון של לפני 20,000 שנה אלפא / Alpha של אלברט יוז
היא רימתה ב250 מרוצים?חמישי - המירוץ למיליון, אתי אלון - האישה שגנבה 250 מיליון.
WandaVision עוד לא יצא. אפילו לא נאמר מתי ייצא.
גם אני רוצה כבר כמה זמן לראות את הסרט Alpha ואתמול נזכרתי שהוא נמצא בנטפליקס
דווקא נדיר שיש משהו שאני מתכנן עליו ואז נעלם.והבעיה עם נטפליקס שהם מוחקים תכנים בקצב מסחרר ובקושי מעלים תכנים חדשים.
יאא מזל טובכי גם הקולג׳ חוזר בשבת ואני במילא מעדיפה לחגוג יומולדת ככה, וגם בתאכלס אני צריכה לחכות לתוצאות של הבדיקת קורונה אז בינתיים אני בבידוד אניווי.
היא רימתה ב250 מרוצים?
שוב יש פרק הפוך? מה הבעיה בו הפעם? איך לדעת לזהות? אני עכשיו ממתינה שלא יגיע לי גם פגוםהפרק של ה-100 בתקווה עוד מעט (בטעות שלחו לי הדודים פרק לא מתאים אז שולחים לי עכשיו אחר)
לא לא הפוך, פשוט כבר 2 קבצים ששלחו אלי הם עם כתוביות באנגלית, ואני לא אוהבת את זה. (אבל עכשיו הגיע קובץ טוב ייאי)שוב יש פרק הפוך? מה הבעיה בו הפעם? איך לדעת לזהות? אני עכשיו ממתינה שלא יגיע לי גם פגום![]()
אה אוקילא לא הפוך, פשוט כבר 2 קבצים ששלחו אלי הם עם כתוביות באנגלית, ואני לא אוהבת את זה. (אבל עכשיו הגיע קובץ טוב ייאי)
כתוביות באנגלית מחרפנות אותי כי זה כולל דברים כמו [door slam] ו-[cough] כי זה כתוביות לחרשים בעקרון (שזה נהדר שיש כמובן, רק שאני לא יכולה לצפות עם זה, זה נורא מסיח את דעתי).מה את רואה בלי כתוביות באנגלית גם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.