YO

לא יתחשבו בו..

לפחות לא נראה לי.. אח של חברה שלי (מאריאל) צריך לפנות התנחלויות ועכשיו אבא שלו לא מדבר איתו ( כי לא ככה חינכו אותו)

beatman

Member
למה הם לא יוכלו לחיות ככה במקום אחר

ואיך בדיוק הם מנצלים את המדינה ?? משום מה לא הבנתי לגמרי את הטענות הנ"ל
,בבקשה הסבירי עצמך.

אנטוליו

New member
אם כל ויתור, כולל התנתקות, נחשב

לחולשה באזור דפוק זה, אזי אף פעם לא יהיה כאן שלום כי בכדי לעשות שלום שני הצדדים חייבים לוותר אחד לשני. גם אני לא מבין למה המדינה צריכה להקציב כל כך הרבה משאבים לגירוש של המתנחלים. הרבה יותר קל ופשוט היה להודיע שבתאריך זה וזה הצבא נסוג מהרצועה ומי שרוצה להשאר עושה זאת על אחריותו בלבד.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

שרון התלהט על התוכנית הזאת כאילו זו מטרת חייו.

SupermanZW

Well-known member
בינתיים רק אנחנו מוותרים

וככל שאנו מוותרים יותר הפלסטינאים נחושים יותר לפגע בנו כי הם מבינים שככל שהם הורגים בנו יותר הם מקבלים מאיתנו יותר, רק אם נוכיח להם שאנחנו חזקים מהם ונתווה להם את התנאים בעצמנו נוכל לחיות איתם בשלום, בחיים לא הצודק הוא זה שמנצח אלא החזק ורק אם מכל פיגוע שלהם ההפסד שלהם יהיה גבוה באופן משמעותי משלנו ויבינו שרק אם יעשו איתנו שלום אז יוכלו לחיות בשקט אז הם ירצו לעשות איתנו שלום. אנחנו צריכים לפעול באופן שהכי משתלם לנו, אחרת נשאר בלי מדינה.

Janem

New member
בעד.

אבל בדרך שונה. כל תהליך הפינוי הולך להיות מסוכן ומסובך, עדיף היה לתת למתנחלים להתפנות לבד, לתת להם אולטימטום פינוי, ואם הם יבחרו שלא להתפנות, שישאו באחריות. בהתחלה הייתי בעד שימוש בכוח לצורך הפינוי, אבל דווקא בגלל שהרבה מהחברים שלי הולכים לפנות, דיברתי איתם והבנתי שעדיף לא לערב את הצבא בעניין, זה רק יתיש אותו וישבור את המורל שלו. גם ככה הדאגות של החיילים בשחקים, לא צריך להלחיץ אותם עוד יותר.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif מסכימה...

אבל לבד.. המתנחלים לא היו מתפנים, זאת הבעיה.

beatman

Member
נגד../images/Emo70.gif

זכותם של המתיישבים לגור שם,אין לאף אחד זכות לקבוע להם ובמיוחד לא לגרש אותם מהבית. בנוסף זה יביע נזק חמור לבטחון המדינה בכך שהערבים ינצחו וישגרו הרבה יותר רקטות ונשק מתקדם יותר,כמו-כן צה"ל יהיה יותר רחוק מהאויב ויהיה לו יותר קשה להגן על המדינה. תודה לאל הסוללה שלי לא משתתפת בעניין(לפחות לעת עתה).

eMiFrEaK

New member
שלום שלום..=)

אני עדיין לא החלטתי.... כי מצד אחד, כואב לי לראות 600 חיילים שומרים על התנחלות של 150 איש ועוד מתים כתוצאה מכך. (ואל תתחילו עם העניין שזה תפקידם בתור חיילים להגן על המדינה ועל אזרחיה כי זה ממש לא מוצדק לפי דעתי.) אבל מצד שני, ההתנתקות תגרום למלחמה. נותנים אצבע לוקחים את כל היד. העיקרון של כל אותם מתנחלים רק מרחיק אותי מהתמיכה בהם. אנשים שלא רוצים לוותר על ביתם בגלל שכייף להם לחיות על חשבון המדינה והשימוש שהם עושים בילדים שלהם ובסמלים מהשואה- רק מגעילים אותי יותר ויותר.. הם אנשים נואשים, ואנשים נואשים עושים הרבה מאוד דברים מפתיעים.

זה המדינה שלנו ולא שלהם!

הצענו להם שטחים והם רצו הכל ועכשיו שהקמו והתשייבנו במדינה הם באים רוצים אותה מוכנה על מגש אחרי שאנחנו עשינו פה הכל? לא מוותרת על המדינה שלי. אני אלחם עליה ותאמיני לי שאני מעדיפה להשתיל זין בשביל להלחם מולם ולא לשבת במשרד ולהכין קפה. יתנו להם שטחים והם יבואו וידרשו עוד בעזרת טרור. איך אמרת? נותנים אצבע ורוצים את כל היד. אתם כ"כ תמימים. חושבים שאם נוותר הכל יגמר בטוב אבל הטרור רק יגבר כי הם ידרשו עוד.

ברור שהם ידרשו עוד אחרי שנתפנה!

הם יראו כמה חלשים אנחנו אז הם ימשיכו עם זה! חירות וניצחון עולה בדם ואפשר להשיג את זה רק דרך מלחמה

eMiFrEaK

New member
בעזרת השששששששששם...

אם אני אתקבל!!!!!!!!!!!! באוגוסט אני מצטרפת אלייך :))) (למרות שהפז"מ שלי עדיין לא יתחיל לדפוק אבל חפיףףףףףףףף..)

beatman

Member
בעזרת השם אני אהיה ג'ובניק../images/Emo158.gif

את רוצה להיות פראמדיקית ? הפראמדיקיות עשו אצלנו טירונות חחחח

למעלה