yo yo

נגב 15

New member
רחוק? עם גישה כזאת אפשר לסגור את

הבסטה וללכת הבייתה לישון

bariska

New member
סונקההה הכל

טופ מותק רק שהעיניים שלי עוד רגע נעצמות ואני ירדם על המקלדת..:]לא לישון כמעט 5 ימים זה מה זה לא טוב

זה לך לישון:)

לילה טוב חלומות פז

eMiFrEaK

New member
אוי הזכרונות,הזכרונות משדה בוקר חח

אני רוצה שוב גדנ"ע.......................!!! ואת המפקדת שלי...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =((((

bariska

New member
חח אצלינו בפלוגה היו 3 מפקדים

אחד רומן שאומרים שהוא אחלה מפקד ועוד 2 צעירים אחד שזאת הפעם הראשונה שלו והוא היה מפקד שלי עשינו לו 4ORNIYI DNE ועוד בחורה שהתגייסה רק לפני 3 חודשים:) אני געגע אלייהם:|

eMiFrEaK

New member
פששש.... הכל השתנה =))

אצלי היתה מפקדת פשוט... אין לי מילים... אוולין... חוץ מהיותה דוגמנית אי שם בארגנטינה חחחח היא היתה פשוט מותק של בחורה אבל היא נטשה אותנו באמצע כי היו לה בעיות במשפחה והיא נאלצה לעזוב לפני אז היה לנו שבירת דיסטאנס די מהר.. אבל אין, היא זאת שעתה לי את כל הגדנ"ע.. - למרות שהיא הכריחה אותנו לרוץ ב3 בלילה מסביב לכל הבסיס חחחחחח

נגב 15

New member
חחח...גם אני מתגעגע לגדנ"ע

הייתי בדיכאון כל השבוע שלאחריה בגלל שרציתי לחזור... ואז ביום שני ראיתי את הגדנ"ע שלהם כשנסעתי עם אמבולנס כשפינינו את הגופה של החייל שנהרג בתאונת דרכים באותו יום יוסי בלילי ז"ל עוד פעם נכנסתי לגעגועים... אני מת להתגייס כבר...מרוב זה אני לא יכול להסתכל על חיילים יותר...אני רואה מדים אני נכנס לדיכאון בגלל שיש לי עוד לפחות שנה וחצי...

האלו :)

נחש מי זאת...
שמחה שחזרת.. היום הייתה לנו שיחה מוזרה
. לא נורא, נתגבר :) טוב, גאט טו גו כי אני אצל חברה.. (היי לכולם, אגב!
)
, אני.

קטיושההההההההההההההההההההההה

התגעגעתי
מה שלומך מותק?????????????????????????????????? מה חדש???????????????????????????????????????

bariska

New member
קטיושההההה../images/Emo12.gif

חעעעעעעעעעע השיחה באמת היתה מוזרה..שיימתי אותה מהר מידי:\סורי
פשוט למדת לא נעים היה להפריע

למעלה