ken v ani itkawarti bzman lo matyim nera li hh:)aval baktana katyusha salha li:)))
B bariska New member 25/2/05 #33 ken v ani itkawarti bzman lo matyim nera li hhaval baktana katyusha salha li))
S Sweet Russian Girl New member 25/2/05 #34 הרוב כשה אני מתקשרת אלייה גם יוצא שזה לא בזמן המתאים בוריס למה אתה כותב באותיות אנגליות?? ומה אתה עדיין ער?לא רצית ללכת לישון?
הרוב כשה אני מתקשרת אלייה גם יוצא שזה לא בזמן המתאים בוריס למה אתה כותב באותיות אנגליות?? ומה אתה עדיין ער?לא רצית ללכת לישון?
ו ויקה הMתוקה New member 25/2/05 #44 גם אני הייתי בשדה בוקר../images/Emo13.gif הייתי מתה לחזור לשם שוב.. דווקא אהבתי לישון באוהלים...חחח
K Kingeh New member 25/2/05 #37 חברים שלי הם משקים וקצינים שם. אז סביר להניח שאכלתם פקודות מהם. ובקשר לאוכל ומקלחות, בטירונות זה גרוע יותר
חברים שלי הם משקים וקצינים שם. אז סביר להניח שאכלתם פקודות מהם. ובקשר לאוכל ומקלחות, בטירונות זה גרוע יותר
B bariska New member 27/2/05 #61 חחח זה באמת כזה כיף../images/Emo13.gif אבל יש לנו לעבור את זה 3 שנים
T the freaky girl New member 26/2/05 #55 תמונות יפות ../images/Emo9.gif למה לא לקחת אותי איתך? גמני רוצה גדנ"ע... :[