לא צריכה אתכם כבר נזכרתי לי לבד
D dj80s New member 21/11/02 #27 טוב נו זה Something about you של Level 42 ועכשיו קלטתי שהתבלבלתי בין השיר הזה לבין שיר הקיץ של 86 שהיה שלהם, Lessons in love... אבל זה לא מה שבילבל אתכם אז כל תביעת פיצויים בגין עוגמת נפש תידחה על הסף.
טוב נו זה Something about you של Level 42 ועכשיו קלטתי שהתבלבלתי בין השיר הזה לבין שיר הקיץ של 86 שהיה שלהם, Lessons in love... אבל זה לא מה שבילבל אתכם אז כל תביעת פיצויים בגין עוגמת נפש תידחה על הסף.
D dj80s New member 21/11/02 #32 זה בסדר אף אחד לא יודע איפה היית בקיץ 86. וגם 85 או 84... (סתם, נו, בצחוק)
T tofit New member 21/11/02 #37 אני אגיד לך מה קרה ב 84 הייתי כמעט חודש באיטליה ושוויץ וב86 הייתי כמעט חודש בספרד ופורטוגל ולכן אלו קייצים שדי מחוקים אצלי מבחינת המוזיקה הלועזית בארץ!!
אני אגיד לך מה קרה ב 84 הייתי כמעט חודש באיטליה ושוויץ וב86 הייתי כמעט חודש בספרד ופורטוגל ולכן אלו קייצים שדי מחוקים אצלי מבחינת המוזיקה הלועזית בארץ!!
D dj80s New member 21/11/02 #42 צ´ק צ´ק צ´ק (ציקצוק בלשון) היו לך חיים קשים אז, הא? ממש ילדות עשוקה...
D dj80s New member 21/11/02 #38 ולהלן השורה המקורית לנוחיותכם making mistakes is a part of life´s imperfection Born of the years Is it so wrong to be human after all?
ולהלן השורה המקורית לנוחיותכם making mistakes is a part of life´s imperfection Born of the years Is it so wrong to be human after all?
T tofit New member 21/11/02 #25 10-אבל ניחוש מופרע לחלוטין ג´רמיין ג´קסון והכונפה פיא זדורה?? השיר when the rain begin to fall
D dj80s New member 21/11/02 #26 NOP אלפא, אם יש לך השערה לגבי אחד מהשירים (לא תשובה שאתה בטוח ידוע) - קבל אישור חד פעמי להשתתף בחידון. איזה בסדר אני, הא?
NOP אלפא, אם יש לך השערה לגבי אחד מהשירים (לא תשובה שאתה בטוח ידוע) - קבל אישור חד פעמי להשתתף בחידון. איזה בסדר אני, הא?
D dj80s New member 21/11/02 #36 מה שאת מרגישה בעצמות זה בטח המיזוג, לא משהו שקשור לשיר. רמז? השנה היא שוב 86. ומדובר בכונפת אייטיז חד פעמית (יעני, זמרת פרחולינית של שיר אחד)
מה שאת מרגישה בעצמות זה בטח המיזוג, לא משהו שקשור לשיר. רמז? השנה היא שוב 86. ומדובר בכונפת אייטיז חד פעמית (יעני, זמרת פרחולינית של שיר אחד)
D dj80s New member 21/11/02 #44 חצי כל הכבוד איזה דבי גיבסון, איזה? עד שאת לא נותנת לי את השם המלא שלה כולל תעודה מזהה, התשובה לא נחשבת.
חצי כל הכבוד איזה דבי גיבסון, איזה? עד שאת לא נותנת לי את השם המלא שלה כולל תעודה מזהה, התשובה לא נחשבת.
D dj80s New member 21/11/02 #47 השם של מי ששרה את השיר!!! זאת לא דבי גיבסון, דבי גיבסון לידה היא אחותו של האפיפיור.