yet another lyrics quiz

dj80s

New member
yet another lyrics quiz

קודם כל השורה מאתמול שאפ´חד עוד לא פתר: 5. לעשות טעויות זה חלק מחוסר השלמות של החיים / שנולדו מתוך השנים / האם זה כל כך לא בסדר להיות אנושי אחרי הכל? להלן החידון ליום ט"ז בכסלו התשס"ג. הרמה שוב עולה, הפעם נסתפק בשורות קצרצרות שיעשו לכם ת´חיים יותר קשים: 1. הכנסת את הבום-בום לתוך הלב שלי. 2. יש כתם שחור קטן על השמש היום. 3. פגשתי גברת מוזרה, היא עיצבנה אותי. 4. הוא אמר שהוא יתחתן איתי ונוכל לגדל משפחה קטנה. 5. ברוך הבא לחייך, אין דרך חזרה. 6. כל מה שאני יודע זה שבשבילי את נראית כמו כיף גדול. 7. בלילה אני מתעורר עם סדינים רטובים. 8. החזיקו בגיל 16 הכי הרבה זמן שאתם יכולים. 9. כשנשמע את הקולות שרים, ספר האהבה ייפתח ויתן לנו להיכנס. 10. כשאנחנו יחד זה כמו פחמים חמים בתוך אש. התהילה למנחשים, הבוז למפסידים.

dj80s

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-ם

מה שתית בתור קפה הבוקר, דלק מטוסים? כל הכבוד.

tofit

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

סוףסוף קיבלתי ממך מחמאה

tofit

New member
5, 3

5 כולם רוצים לשלוט בעולם-דמעות לפחדים 3 do you come from a land of love גברים בעבודה

dj80s

New member
אופס

do you come from a land of love ? אין למן אט וורק שיר כזה...

pimpf

New member
5

Dead Or Alive - איך את מסובבת אותי.......

dj80s

New member
התכוונת ל-6...

והישר הוא כמובן you spin me round של דד אור אלייב. תשובות מלאות בבקשה!!!!

alpha80

New member
אני מחוץ לתמונה אני מבין....

גם אתה מחוץ לחידון שלי..... פייר אנאפ....

tofit

New member
אלפא, סוף סוף אני יודעת משהו

אז לא נורא אם אתה נשאר בחוץ נכון??

שמש27

New member
3,4,5,9

אז ככה (אני מפשוטי העם - אז מותר לי לפתור הרבה, נכון ?) : 3. men at work - land of down under 4. papa don´t preach - madonna 5. everybody want to rule the world - tears for fears 9. broken wings - mister mister

dj80s

New member
נשארו 7, 8, 10

אתם גדולים, מה להגיד. למרות שנראה לי שאת 8 ו-10 יקח יותר זמן לפתורץ אלפא, רק תגיד אם יש לך מושג מה זה או לא...

למעלה