YESSS HE DID IT!!

MoonFairy

New member
YESSS HE DID IT!! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

מצטערת על ההיעלמות לאחרונה אני לא הכי בקו הבריאות.... and it sucks
רק רציתי לשתף בכמה דברים קטנים!!! סוף סוף, אחרי שהות של חודשיים בארה"ב בלי HBO בכבלים, הייתי בבית מלון שיש בו את הערוץ ויצא לי סוף סוףףףףףף לראות פרק של טרו בלאד בזמן שידור! לייב!!
(כן, אומנם זה היה בטלויזיה 19" ישנה וביד אחת החזקתי תינוקת צווחנית וניסיתי לשמור על סאונד נמוך כדי לא לעצבן אותה יותר חחחח אבל זה קרה!) ואז....... כאילו הם שמעו את בקשותיי - IT HAPPENED!!!
ברגעים של כעס וטירוף (מוצדקים) אלסיד הסתכל לדבי הכלבה בעיניים ואמר לה........ "I ABJURE YOU.
" אההההההההה!!!
yesssssssssss כ"כ רציתי שזה יהיה בסידרה!
עכשיו הכלבה תקבל מה שמגיע לה!!!! ואחרי שראיתי אותה עם האקדח מכוון ל****** בטריילר לפרק הבא, כולנו יודעים מה הולך לקרות
ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה יוביל לכך שבעונה הבאה נראה את סנדרה אחותה המשוגעת של דבי ואת קווייייייייייייין!!!
אין לי כוח לכתוב על הפרק שהיה
בעיקר כי אני לא זוכרת את רובו כרגע חחח אני אעשה ספיישל סיום עונה אחרי הפרק האחרון יום ראשון!!!
וזהו. הייתי צריכה לפרוק את זה מעליי חחחח
אה! אה! ועוד משהו קטן - הייתה פה חנות ספרים שפשטה רגל ועשתה סייל מטורף על כול מה שנשאר. קניתי כמה דברים (כמו את הספר "גאווה ודעה קדומה"
שאני מתה עליו!) ובינהם את הספר הראשון בסידרה של סוקי סטקהאוס עם הכריכה המקורית (המצויירת. לא זו עם השפתיים שיש לכולם) רק כדי להשלים את הסידרה של הכריכות המקוריות
וגםםם מצאתי מהדורה מיוחדת של מארוול ל"דראקולה" של בראם סטוקר בקומיקס! עם ציורים מקוריים שנתרמו ע"י אמנים שונים והסקיצות של כמה דפים מהקומיקס!!! אההההה
אני שומרת אותו לטיסה לקרוא
והנה תמונה באיכות חרא חח

Ayelet 363

New member
תרגישי טוב! והחלמה מהירה!

מזמן אני רוצה לקרוא את גאווה ודעה קדומה (אבל ייקח עוד מלא זמן...). תתחדשי על כל הדברים!

MoonFairy

New member
תודה ../images/Emo13.gif לדעתי זה ספר חובה חח

אבל ת'אמת, אם לא הייתי רואה את הסרט לא הייתי מבינה את ההומור התקופתי שלו חח אז ממליצה לראות קודם את הסרט
(בחיים לא המלצתי דבר כזה!
) ואז לקרוא את הספר. הבנתי שהעברית מתקרב כמה שיותר למקור. אני אקנה אותו כשאחזור לארץ, רק כדי שיהיה לי את שניהם

קרניjack

New member
נשמע מגניב!

נראה כיף! תתחדשי
רק שימי ספויילרים בהודעות למי שלא יודע... בכל מקרה, אני עכשיו בפרק ה5 של העונה הרביעית, והתחלתי לחבב את מארני ההזוייה, אם כי אני לא מתה בינתים על הקונספט של כל העונה, בעיקר על ביל
בתור מלך... מה זה השטות הזאת.... וגם נמאס כבר מהדרמה שיש בין ג'סיקה להויט (איך הרסו אותם!), מהאח המעצבן של סאם, וגם התינוק של ארלין זה אחד הדברים ההזויים חחחחח סטפני מתי את חוזרת?

MoonFairy

New member
אבל אבל... שמתי ../images/Emo4.gif

גם בראש ההודעה וגם בתוכן ההודעה לפני שכתבתי מה היה בפרק.... אני חוזרת השבוע בע"ה, ביום רביעי

G r o k e

New member
איזה פרק היההה ../images/Emo58.gif

כמה בכיתי בקטע שחזוס בא בלילה ללאפייט ... זה באמת היה עצוב.. והמלך חוזר! ראסל חוזר! כולי אושר ^^ לדעתי זאת הייתה עונה מעולה, למרות שאני עדיין נוטה לאהוב יותר את העונה השנייה (הכל בגלל גודריק) ולא היה מספיק גודריק בעונה הזאת :-\ ותרגישי טוב כמובן

MoonFairy

New member
אבל למה לספיילר את הפרק האחרון?? חחח ../images/Emo58.gif

אני לא חושבת ששיחררו את ראסל משם אבל אני צריכה לעשות סיכום עונה גדול ומרשים אז לא אומרת כלום עכשיו! חחח אולי היום בערב אעשה את זה

קרניjack

New member
סליחה, אבל סיום ממש מעפאן../images/Emo58.gif

הפרק הקודם היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב, וחבל לי שכל סאגת המכשפות נגמרה... הקטע עם אריק וביל כשנייהם שותים מהידיים של סוקי- HOW LAME!!! לא זוכרת שהחה בספרים, אבל כל המתאהבים בה למינהם, כולל אלסיד- פשוט סליחה... עלוב, טיפשי. נכון שזה בספרים גם קורה, אבל ממש לא ככה ולא בכמות הזאת. ג'סיקה מתחילה להרגיש לי כמו סתם SLUT והיא וג'ייסון ביחד, זה שילוב גרוע! עכשיו רוצים להמציא על רוחות של טרי מהעבר אחריי התינוק שטן שלהם? מה נסגר? חחח ברוך שפטרנו מנאן פלנגן, ואני מברכת את שובו שלראסל. הגיע הזמן שמישהו שם יערוף כמה ראשים (הייתי שמחה שמישהוא כבר היה עושה לסוקי בסידרה). - כואב לי על חסוס. זה באמת היה עצוב ומרגש, כולל הסצנה שבסתא שלה חוזרת. כל הקטע של השיכנוע ל מארני לא היה משהו... כן, בטח, הלכת למקום טוב יותר ואריק וביל נשארים "בגיהנום". - מבין כל השילובים עד כה בסידרה הבחורה (שכחתי את השם) החברה החדשה של סאם הכי התאימה לו. - דבי פלט לא ככה מתה! זה היה צריך להיות מאבק הרבה יותר גדול, ובטח שלא בנוכחות של טארה. ובאמת שסיום עלוב! נו אז מה, סוקי חושבת שאם היא תצרח HELPPP אז אריק יקפוץ הבייתה להשקות קצת את טארה? עכשיו רק צריך לחכות לQUINN, איך שלא אומרים את השם שלו. סה"כ החלק הראשון של העונה לא היה משהו, עד שנכנס כל הכישוף ומארני והיה ממש נחמד.

bluish raindrop

New member
אכן ברובו היה מעפן../images/Emo58.gif

אני מקוה מאוד שכשראסל חוזר הוא יחסל דמות אחת או יותר. הוא חייב לנקום ובמילא כמה דמויות מיצו את עצמן.. מה שכן אהבתי בפרק זה שהייתה קצת אלימות ללא קסמים עליזים ושדונים, כמו הקטע שסוקי יורה בסוף בדבי..

קרניjack

New member
כן, אבל זה כאילו סתם נפלט לה כדור

שבעצם בספר אחריי קרב ממושך (לזיכרוני, הן רבו הרבה יותר* סוקי יורה בה כהגנה עצמית והקטע עם הפיות, ועכשיו דחפו את אנדי- גרוע ומעצבן.

קרניjack

New member
סטפני אני מצפה שתגיבי לי בחזרה

עד שאני "משקיעה" בתגובות לפרקים של דם אמיתי

MoonFairy

New member
נו ברור שאני אגיב מה נראה לך?? ../images/Emo6.gif

נראה לי אני אכתוב כבר כאן את דעותיי על הפרק האחרון...

MoonFairy

New member
מבין הדברים היותר מעצבנים שיכולים לקרות:

החלטתי לפתוח הודעה חדשה עם סיכום של הפרק האחרון וסיכום עונה, לקראת הסוף, אחרי שכתבתי מגילה ענקית - נכבה לי המחשב.
סוללה ארורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה