YESSS HE DID IT!! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif
מצטערת על ההיעלמות לאחרונה אני לא הכי בקו הבריאות.... and it sucks
רק רציתי לשתף בכמה דברים קטנים!!! סוף סוף, אחרי שהות של חודשיים בארה"ב בלי HBO בכבלים, הייתי בבית מלון שיש בו את הערוץ ויצא לי סוף סוףףףףףף לראות פרק של טרו בלאד בזמן שידור! לייב!!
(כן, אומנם זה היה בטלויזיה 19" ישנה וביד אחת החזקתי תינוקת צווחנית וניסיתי לשמור על סאונד נמוך כדי לא לעצבן אותה יותר חחחח אבל זה קרה!) ואז....... כאילו הם שמעו את בקשותיי - IT HAPPENED!!!
ברגעים של כעס וטירוף (מוצדקים) אלסיד הסתכל לדבי הכלבה בעיניים ואמר לה........ "I ABJURE YOU.
" אההההההההה!!!
yesssssssssss כ"כ רציתי שזה יהיה בסידרה!
עכשיו הכלבה תקבל מה שמגיע לה!!!! ואחרי שראיתי אותה עם האקדח מכוון ל****** בטריילר לפרק הבא, כולנו יודעים מה הולך לקרות
ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שזה יוביל לכך שבעונה הבאה נראה את סנדרה אחותה המשוגעת של דבי ואת קווייייייייייייין!!!
אין לי כוח לכתוב על הפרק שהיה
בעיקר כי אני לא זוכרת את רובו כרגע חחח אני אעשה ספיישל סיום עונה אחרי הפרק האחרון יום ראשון!!!
וזהו. הייתי צריכה לפרוק את זה מעליי חחחח
אה! אה! ועוד משהו קטן - הייתה פה חנות ספרים שפשטה רגל ועשתה סייל מטורף על כול מה שנשאר. קניתי כמה דברים (כמו את הספר "גאווה ודעה קדומה"
שאני מתה עליו!) ובינהם את הספר הראשון בסידרה של סוקי סטקהאוס עם הכריכה המקורית (המצויירת. לא זו עם השפתיים שיש לכולם) רק כדי להשלים את הסידרה של הכריכות המקוריות
וגםםם מצאתי מהדורה מיוחדת של מארוול ל"דראקולה" של בראם סטוקר בקומיקס! עם ציורים מקוריים שנתרמו ע"י אמנים שונים והסקיצות של כמה דפים מהקומיקס!!! אההההה
אני שומרת אותו לטיסה לקרוא
והנה תמונה באיכות חרא חח
מצטערת על ההיעלמות לאחרונה אני לא הכי בקו הבריאות.... and it sucks