Yes, it`s me Inbar 31 form USA

Inbar 31 Boy

New member
Yes, it`s me Inbar 31 form USA

Halooooooooooooooooooooooooo. I can`t send you this Note in Hebrew so forgive me for this I am in Colorado USA sins 11/5/01 and It’s a beautiful country with wonderful pleases Yes I am missing you all so mach. Kiss for everybody... and I am promise to retrain on 12/6/01...it`s only about 3 weeks from now. bay bay and good lake to Macabi Tel-Aviv in the final tomorrow Miss you 31 Inbar

חן.

New member
Good morning Colorado! :)

אכן לא ראיתי אותך כאן מזה עידן ועידנים.... יום נעים לך ובהצלחה... ברגשי חיבה עמוקים... חני :)

ענברוש מיי דרלינג

תמשיך לעשות חיים ותחזור אלינו. אוריאנה (שהאנגלית שלה דווקא בסדר)

noam011

New member
אביטל אני לא כל כך הצלחתי

למצוא טקסטים של מילים הצלחתי בסה``כ למצוא כמה שירים של רוד סטיוארט אבל אני עכשיו מחפש מילים של שיר מאד יפה. זה שיר של האחים הצדקניים השיר הולך פחות או יותר ככה ohh my love my darling i`ve hungeredfor your touch and time go`s by אני לא זוכר את ההמשך, אבל אני חושב שכל גבר כדאי לו לשנן את השיר הזה למקרה שיתקל באזניים הראויות אז בבקשה אם את יכולה למצוא את השיר הזה that would be nice B-)

avitalp

New member
נועם

אני מצרפת לינק לדף אינטרנט עם עוד כמה מנועי חיפוש למילים.... נסה שם... בהצלחה! :) אביטל

חן.

New member
בוקר טוב אביטל יקירתי :)

האם יש אתר ישראלי כמו זה?

avitalp

New member
חני`לה, בוקר טוב :)

זהו? נגמרה שנת השבלול??? :cool: ולשאלתך - יש אתר כזה... (אין בו הרבה שירים, אגב...) אני אמצא את הלינק עוד מעט ואשאיר לך אותו כאן. יום נפלא, אביטל אביטל

יערית

New member
לחנוש ואביטלוש`...ולך תאנה שלי...

בוקר נפלא לכן, שהשמש תזרח עליכן(טוב אז אתן במשרד), רק תסבירו לי ..מה קרה לפורום? למה הוא התייבש? איפה כל המכרים,המכרות,האהובים,האהובות? לכולם נמאס מהיובש כאן? יערית-שמקווה שבעוד חודש יהייה רטוב יותר:)

תאנה

New member
יערית

אני אגיד לך למה התייבש. הפורום גרושים גרושות שינה את זהותו לפורום גרושות פלוס אורחים לרגע. ובטבע ,דרושים שני המינים כדי ליצור הריון והרמוניה בכלל. בקיצור, תבואי עוד חודש עם דלי מלא כתפיים רחבות כמו שציינת לי בהקשר אחר. זה ההסבר שלי. מקווה שהובן - מחר מבחן ;-) תאנה שבדרך להיות דבלה

עוד חודש אכן יהיה רטוב יותר

הבטחה שלי. או ששמי אינו אוריאנה. (שמי באמת אינו אוריאנה. שיט.) אוריאנה-עלק

noam011

New member
למה צפוי להיות כאן רטוב יותר

בעוד חודש ? מה את יודעת שאני לא ? ואיך אני תמיד מפספס את הכל ? מה צפוי לקרות ? האם שבר ענן ? או שהחורף מתכוון לעשות U TURN ? האם אני צריך להוציא את המטריה שלי מאיחסון ? האם עלי לעשות בדיקת חורף למכונית שלי ? האם עלי לשתות יותר אקטימל כדי להתחסן בפני שינויי מזג האויר ? איפה מבררים את זה ? בתחנה המטאורולוגית ? בפיקוד החורף ? אצל ליליאן הקוראת בקפה ? או אולי אויאנה ? שמישהו יעדכן אותי

יערית

New member
שלום שלום לעינברי

וואו איזה כייף לך, אני חלמתי הלילה על ניו יורק,לא עוזבים אותי החלומות מאז שהייתי שם לפני 7 שנים... כניראה לא סגרתי מעגל שם(יש שם איזה דוס שמחכה לי:)) תעשה חיים(נו מה אתה בטח לא עובד) ממני..שקופצת לביקורי נימוסין, יערית-שמוסרת לאוריאנה נשיקה חמה ולוהטת.

למה.

למה את מסבילה אותי? למה את מלהיטה אותי עוד יותר? לא יפה. גם ככה אני על טורים גבוהים. אוריאנה

למעלה