Aranel Nenharma
Well-known member
פרק 4
פרק 6
פרק 7

חחחח כמעט כולם חשבו כך, כנראה כתבו את זה כך בכוונה
פרק 8
פרק 9 ו 10
וגם כירסטי ריצי וגם השחקנית הצעירה עושות אותה נפלא

אבל ממה שאני זוכרת הן דיברו על כך שהיא משכבה קטנה יותר ובגלל זה פחות ניסיון
אז איך היא היתה באותה פגישת מחזור איתן אם היא משכבה נמוכה יותר?
עוד קטע דוחה שסגרתי עינייםנאט עוזרת לטראוויס להוציא את הטבעת של אבא שלו שהוא נקבר איתה, כי הוא רוצה לתת אותה לאחיו בתור פיצוי על זה שהוא היה חרא אליו וזרק לו את המסטיק.
פה אנחנו מתחילים להבין את הרוגע שלה עם הארנב שהרגהשאר הבנות אוספות צמחים לאכול. מזל שאחת מהבנות שהרגישה כמעט ניצבת יודעת משהו על איזה צמחים טובים למאכל בזכות זמנה בצופים.
בסוף שאונה מתנדבת לחתוך את הצוואר של הצבי כדי להוציא את הדם ואז כולם נהנים מארוחה טעימה.
פרק 6
לא הבנתי מאיפה יש לה כל כך הרבה כסף? ממה היא הרוויחה את זה? מפוליטיקה?טאיסה מנסה להוציא 50 אלף דולר בשביל שתוכל לשלם למי שסוחט אותן, אבל היא צריכה את החתימה של בת הזוג שלה שכועסת עליה (בגלל כל הקטע שהיא אמרה שהיא פורשת מהמירוץ ואז לא עשתה את זה) אז כנראה לא זמן טוב לבקש.
קצת מוזר לי שבבקתה הזו שמצויידת כל כך לאסון אין איזה מכשיר לשדר או משהובעבר ביער טאיסה מחליטה שהן לא יכולות לחכות להצלה ולכן היא רוצה לצאת להליכה לנסות למצוא עזרה.
תכלס יש בזה אולי משהו. אני לא יודע מה השטח הפראי באזור ההוא, אבל הגיוני שעם מספיק זמן הליכה, אפילו אם יפספסו כל עיירה אז אולי כן יחצו כביש כלשהו ואז יוכלו ללכת לאורכו. זה אולי יקח שבועות, אולי אפילו חודשים, אבל עדיף מלחכות שנה ו9 חודשים. כמובן שהן לא יודעות שהן באמת יצטרכו לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הן גם לא יודעות שאי פעם ימצאו אותן. אבל כן לפחות יש להם בקתה בשלב הזה שזה עדיף מאוד על לא בקתה.
זה היה קטע מגעיל/ מוזר/מצחיק הכל בו זמניתשאונה בעבר מודאגת בצדק מזה שהיא בהריון.
עוד יותר מדאיג שהיא חולמת שהיא יולדת עוף צלוי ואז אוכלת אותו. (אז אני לא היחיד שחושב שהן יאכלו את התינוק)
אני הייתי מזועזעת מזה שהן החליטו לוותר רק אחרי שהברזל היה בפנים, כי הן לא יודעת מה המה היא פגעה ויכול להיות שהיא רק סיכנה יותר את התינוק ואותההיא מחליטה לנסות לעשות הפלה בעזרת חוץ ברזל מהחזייה שלה וטאיסה מוכנה לעזור לה (אם כי הייתה מאוד נגד) וזאת אחת הסצנות הכי נוראיות שראיתי (למרות שלא באמת הראו שום דבר). אבל אז שאונה מחליטה לוותר. אם כי אולי הן כבר פגעו בעובר אז זה עבד. אבל אני מניח שזה יהיה קל מידי.
הורים מעצבנים, בעלה (ג'ף?) היה אדירבהווה שאונה הולכת עם בעלה לארוחה עם ההורים של ג'קי שבה הם חוגגים את היום הולדת של ג'קי. ההורים של ג'קי נורא מסכנים, ומנסים לתמוך. אבל הם גם קצת נוראיים כי הם כל הזמן עוקצים את שאונה בקטנה ומדברים על כמה מדהימה ג'קי הייתה וכמה שאונה היא כלום. בסוף בעלה מתפרץ עליהם, מגן על שאונה, ואפילו חושף שהוא שכב עם שאונה בזמן שהוא היה עם ג'קי עדיין.
אני בעד נאט וקוויןאומנם היא די ניצלה את קווין מקודם, אבל אולי משהו באמת מתפתח בינהם עכשיו.
פרק 7
רק על הלחץ הזה אדם הוא נוראישאונה חוזרת הביתה ומוצאת את אדם מחכה לה מחוץ לבית שלה (מסתבר שבעלה לא בבית)
הוא רוצה יותר והיא מתעצבנת מזה
אבל בסוף הם נכנסים ושוכבים יחד.
ואז נרדמים ככה שאדם עדיין שם (ומתחבא בארון) כשבעלה של שאונה מגיע.
אבל כנראה מצליח להתחמק החוצה בלי להתפס.
ממש גילת את אמריקהאה ובשלב הזה יש לי תיאוריה
פתאום קפץ לי שאולי אדם הוא בכלל חאבי!
הוא עושה רושם קצת לטיני. הוא בכמה שנים צעיר משאונה. חאבי הכין אמנות ואדם אומר שהוא אמן.
שלא לדבר על כך שעכשיו ראינו שחאבי הביא לשאונה מתנה.
חחחח כמעט כולם חשבו כך, כנראה כתבו את זה כך בכוונה
פרק 8
נראה לי שהמנוע פשוט עלה באש כי המטוס ישןבמקום זה סיימנו עם הדתית (לורה לי? זה כנראה כבר מאוחר מידי כדי שאני אלמד את שמה) שטסה במטוס שאז מתפוצץ.
למה הדובי שלה פתאום עלה בלהבות? האם מישהו שם שם איזה משהו? האם לוטי? האם מיסטי?
היא בעד הטיסה כי היא רוצה לצאת משם. היא הכניסה את הקטע עם שואנה רק כדי לנצל את המצב וחשוף אותהג'קי מנצלת את ההזדמנות בשביל להוציא את ההריון של שאונה מהארון. לא ברור מה הקטע שלה, הרי היא גילתה כנראה בפרק שעבר ששאונה שכבה עם החבר שלה. אבל היא מושכת את הגילוי הזה. והאם היא באמת רוצה גם לעזור לשאונה, כי לא ברור למה היא כל כך בעד הטיסה.
זה היה מי שנתן לטראוויס איזה כינוי שהוא סיפר עליו לנאט בפרקים הראשוניםבעבר נאט וטראוויס נפרדים כי הוא מגלה שהיא שיקרה לו לגבי מישהו שהיא שכבה איתו.
אהבתי שהן הציגו את זה כאילו הן לא נפגשו שנים, אבל אנחנו יודעים שהן נפגשו עם כל עניין הסוחט וגם יש תחושה שהן שמרו על קשר טוב, כי היה להן טבעי אחת עם השניהטאיסה באה לבית של שאונה ומספרת לה שהיא שוב הולכת מתוך שינה.
פרק 9 ו 10
אני מאוהבת במיסטי, הן אחד הדמויות הכי מענייניות בטלוויזיה.קודם כל אני אתחיל מגילוי שהיה לי לגבי עצמי היום.
וזה דווקא לא היה בזמן הצפיה בפרקים אלא אחר הצהריים כשנסעתי הביתה וחשבתי על הסדרה:
אני מת על מיסטי קוויגלי.
כלומר בשלב הזה אם היו שואלים אותי את השאלה "אם היית חיה איזו חיה היית?" אז התשובה שלי תהיה מיסטי קוויגלי.
היא מטורפת ונוראית אבל היא גם מדהימה.
בעצם אולי העניין הוא שהיא פשוט 100% עצמה והיא לא מפחדת מזה.
וגם כירסטי ריצי וגם השחקנית הצעירה עושות אותה נפלא
אני עם התקדמות הסדרה יותר ויותר אהבתי את ג'ףואז הגילוי שבעצם ג'ף היה הסוחט כל הזמן הזה. שיט!
לחלוטין לא ראיתי את זה מגיע.
אני כן חשבתי שאולי הוא לא באמת בוגד בשאונה וזה איכשהו טעות שלה, אם כי זה באמת מוזר והיא לחלוטין צודקת במה שהיא חשבה.
ואז היא מספרת לו הכל, כולל זה שהיא רצחה את אדם. ומסתבר שהוא כבר שנים יודע את האמת שלה כי הוא קרא ביומנים שלה.
*אגב, איזו טיפשה היא צריכה להיות שהקוד לכספת זה המספר טיסה שלהן.
ההיא שהיתה בפגשית מחזור זו הילדה מהפרק הראשון שלא הצטרפה אליהן לטיסה כי הרגל שלה נפצעבין זה לזה היה גם את אירוע המחזור 25 שנה לכיתה שבו הן היו הסלבריטאיות. פלוס איזו אחת שהייתה אמורה להיות על הטיסה ומדברת על הטראומה שהייתה לכולם.
הייתה לי תחושה שמשהו יתגלה שם. אולי פתאום נגלה עוד מישהי ששרדה.
אבל ממה שאני זוכרת הן דיברו על כך שהיא משכבה קטנה יותר ובגלל זה פחות ניסיון
אז איך היא היתה באותה פגישת מחזור איתן אם היא משכבה נמוכה יותר?
אני חושבת שזה מוקדם מדי בשבילן להתחיל לאכול אחד את השניה, החורף רק התחיל ורק עכשיו הן יתחילו להבין שאין להן מאיפה להביא אוכלהבנות מחליטות לעשות מסיבת Doomcoming שבה יש כמובן נשיקות, יציאות מהארון, שני אנשים שמאבדים את הבתולין שלהם. החלק של זה שכמעט כולם בטעות לוקחים פטריות הוא די שונה, אבל בטח לא רחוק מחוויות של חלק. החלק שבו כמעט כל הבנות הופכות לטורפות וכמעט מקריבים את הבן במזבח כלשהו הוא בהחלט יוצא דופן.
וזה היה קטע מוזר כי מצד אחד לחלוטין ציפיתי לראות את הפעם הראשונה שהם הורגים מישהו כדי לאכול אותו. אבל מצד שני ידעתי שטראוויס שורד את כל החוויה.
אחר כך חשבתי שאולי יהרגו ויאכלו את ג'קי, כי הייתה לי תחושה שהיא תמות העונה. ואז חשבתי שאולי הרגו ויאכלו את חאבי כי הוא נעלם.
אז צדקתי שג'קי מתה. אבל היא מתה בעקבות ריב וזה שהיא הייתה עקשנית מידי.
אני ממש מסוקרנת לראות לאן ילכו עם זהונוסף על כך לפי אירועי הסיום עושה רושם שגם לוטי שרדה (ידעתי שנגלה שעוד מישהו שרד) ושהיא מנהיגה איזו כת של אנשים שעונדים את הסמל המוזר הזה.