YellowJackets (הצהובות) - עונה 1

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק 4
נאט עוזרת לטראוויס להוציא את הטבעת של אבא שלו שהוא נקבר איתה, כי הוא רוצה לתת אותה לאחיו בתור פיצוי על זה שהוא היה חרא אליו וזרק לו את המסטיק.
עוד קטע דוחה שסגרתי עיניים
שאר הבנות אוספות צמחים לאכול. מזל שאחת מהבנות שהרגישה כמעט ניצבת יודעת משהו על איזה צמחים טובים למאכל בזכות זמנה בצופים.
בסוף שאונה מתנדבת לחתוך את הצוואר של הצבי כדי להוציא את הדם ואז כולם נהנים מארוחה טעימה.
פה אנחנו מתחילים להבין את הרוגע שלה עם הארנב שהרגה
פרק 6
טאיסה מנסה להוציא 50 אלף דולר בשביל שתוכל לשלם למי שסוחט אותן, אבל היא צריכה את החתימה של בת הזוג שלה שכועסת עליה (בגלל כל הקטע שהיא אמרה שהיא פורשת מהמירוץ ואז לא עשתה את זה) אז כנראה לא זמן טוב לבקש.
לא הבנתי מאיפה יש לה כל כך הרבה כסף? ממה היא הרוויחה את זה? מפוליטיקה?
בעבר ביער טאיסה מחליטה שהן לא יכולות לחכות להצלה ולכן היא רוצה לצאת להליכה לנסות למצוא עזרה.
תכלס יש בזה אולי משהו. אני לא יודע מה השטח הפראי באזור ההוא, אבל הגיוני שעם מספיק זמן הליכה, אפילו אם יפספסו כל עיירה אז אולי כן יחצו כביש כלשהו ואז יוכלו ללכת לאורכו. זה אולי יקח שבועות, אולי אפילו חודשים, אבל עדיף מלחכות שנה ו9 חודשים. כמובן שהן לא יודעות שהן באמת יצטרכו לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הן גם לא יודעות שאי פעם ימצאו אותן. אבל כן לפחות יש להם בקתה בשלב הזה שזה עדיף מאוד על לא בקתה.
קצת מוזר לי שבבקתה הזו שמצויידת כל כך לאסון אין איזה מכשיר לשדר או משהו
שאונה בעבר מודאגת בצדק מזה שהיא בהריון.
עוד יותר מדאיג שהיא חולמת שהיא יולדת עוף צלוי ואז אוכלת אותו. (אז אני לא היחיד שחושב שהן יאכלו את התינוק)
זה היה קטע מגעיל/ מוזר/מצחיק הכל בו זמנית
היא מחליטה לנסות לעשות הפלה בעזרת חוץ ברזל מהחזייה שלה וטאיסה מוכנה לעזור לה (אם כי הייתה מאוד נגד) וזאת אחת הסצנות הכי נוראיות שראיתי (למרות שלא באמת הראו שום דבר). אבל אז שאונה מחליטה לוותר. אם כי אולי הן כבר פגעו בעובר אז זה עבד. אבל אני מניח שזה יהיה קל מידי.
אני הייתי מזועזעת מזה שהן החליטו לוותר רק אחרי שהברזל היה בפנים, כי הן לא יודעת מה המה היא פגעה ויכול להיות שהיא רק סיכנה יותר את התינוק ואותה
בהווה שאונה הולכת עם בעלה לארוחה עם ההורים של ג'קי שבה הם חוגגים את היום הולדת של ג'קי. ההורים של ג'קי נורא מסכנים, ומנסים לתמוך. אבל הם גם קצת נוראיים כי הם כל הזמן עוקצים את שאונה בקטנה ומדברים על כמה מדהימה ג'קי הייתה וכמה שאונה היא כלום. בסוף בעלה מתפרץ עליהם, מגן על שאונה, ואפילו חושף שהוא שכב עם שאונה בזמן שהוא היה עם ג'קי עדיין.
הורים מעצבנים, בעלה (ג'ף?) היה אדיר
אומנם היא די ניצלה את קווין מקודם, אבל אולי משהו באמת מתפתח בינהם עכשיו.
אני בעד נאט וקווין
פרק 7
שאונה חוזרת הביתה ומוצאת את אדם מחכה לה מחוץ לבית שלה (מסתבר שבעלה לא בבית)
הוא רוצה יותר והיא מתעצבנת מזה
אבל בסוף הם נכנסים ושוכבים יחד.
ואז נרדמים ככה שאדם עדיין שם (ומתחבא בארון) כשבעלה של שאונה מגיע.
אבל כנראה מצליח להתחמק החוצה בלי להתפס.
רק על הלחץ הזה אדם הוא נוראי
אה ובשלב הזה יש לי תיאוריה
פתאום קפץ לי שאולי אדם הוא בכלל חאבי!
הוא עושה רושם קצת לטיני. הוא בכמה שנים צעיר משאונה. חאבי הכין אמנות ואדם אומר שהוא אמן.
שלא לדבר על כך שעכשיו ראינו שחאבי הביא לשאונה מתנה.
ממש גילת את אמריקה :ROFLMAO:
חחחח כמעט כולם חשבו כך, כנראה כתבו את זה כך בכוונה
פרק 8
במקום זה סיימנו עם הדתית (לורה לי? זה כנראה כבר מאוחר מידי כדי שאני אלמד את שמה) שטסה במטוס שאז מתפוצץ.
למה הדובי שלה פתאום עלה בלהבות? האם מישהו שם שם איזה משהו? האם לוטי? האם מיסטי?
נראה לי שהמנוע פשוט עלה באש כי המטוס ישן
ג'קי מנצלת את ההזדמנות בשביל להוציא את ההריון של שאונה מהארון. לא ברור מה הקטע שלה, הרי היא גילתה כנראה בפרק שעבר ששאונה שכבה עם החבר שלה. אבל היא מושכת את הגילוי הזה. והאם היא באמת רוצה גם לעזור לשאונה, כי לא ברור למה היא כל כך בעד הטיסה.
היא בעד הטיסה כי היא רוצה לצאת משם. היא הכניסה את הקטע עם שואנה רק כדי לנצל את המצב וחשוף אותה
בעבר נאט וטראוויס נפרדים כי הוא מגלה שהיא שיקרה לו לגבי מישהו שהיא שכבה איתו.
זה היה מי שנתן לטראוויס איזה כינוי שהוא סיפר עליו לנאט בפרקים הראשונים
טאיסה באה לבית של שאונה ומספרת לה שהיא שוב הולכת מתוך שינה.
אהבתי שהן הציגו את זה כאילו הן לא נפגשו שנים, אבל אנחנו יודעים שהן נפגשו עם כל עניין הסוחט וגם יש תחושה שהן שמרו על קשר טוב, כי היה להן טבעי אחת עם השניה
פרק 9 ו 10
קודם כל אני אתחיל מגילוי שהיה לי לגבי עצמי היום.
וזה דווקא לא היה בזמן הצפיה בפרקים אלא אחר הצהריים כשנסעתי הביתה וחשבתי על הסדרה:
אני מת על מיסטי קוויגלי.
כלומר בשלב הזה אם היו שואלים אותי את השאלה "אם היית חיה איזו חיה היית?" אז התשובה שלי תהיה מיסטי קוויגלי.
היא מטורפת ונוראית אבל היא גם מדהימה.
בעצם אולי העניין הוא שהיא פשוט 100% עצמה והיא לא מפחדת מזה.
אני מאוהבת במיסטי, הן אחד הדמויות הכי מענייניות בטלוויזיה.
וגם כירסטי ריצי וגם השחקנית הצעירה עושות אותה נפלא
ואז הגילוי שבעצם ג'ף היה הסוחט כל הזמן הזה. שיט!
לחלוטין לא ראיתי את זה מגיע.
אני כן חשבתי שאולי הוא לא באמת בוגד בשאונה וזה איכשהו טעות שלה, אם כי זה באמת מוזר והיא לחלוטין צודקת במה שהיא חשבה.
ואז היא מספרת לו הכל, כולל זה שהיא רצחה את אדם. ומסתבר שהוא כבר שנים יודע את האמת שלה כי הוא קרא ביומנים שלה.
*אגב, איזו טיפשה היא צריכה להיות שהקוד לכספת זה המספר טיסה שלהן.
אני עם התקדמות הסדרה יותר ויותר אהבתי את ג'ף

:ROFLMAO:
בין זה לזה היה גם את אירוע המחזור 25 שנה לכיתה שבו הן היו הסלבריטאיות. פלוס איזו אחת שהייתה אמורה להיות על הטיסה ומדברת על הטראומה שהייתה לכולם.
הייתה לי תחושה שמשהו יתגלה שם. אולי פתאום נגלה עוד מישהי ששרדה.
ההיא שהיתה בפגשית מחזור זו הילדה מהפרק הראשון שלא הצטרפה אליהן לטיסה כי הרגל שלה נפצע
אבל ממה שאני זוכרת הן דיברו על כך שהיא משכבה קטנה יותר ובגלל זה פחות ניסיון
אז איך היא היתה באותה פגישת מחזור איתן אם היא משכבה נמוכה יותר?
הבנות מחליטות לעשות מסיבת Doomcoming שבה יש כמובן נשיקות, יציאות מהארון, שני אנשים שמאבדים את הבתולין שלהם. החלק של זה שכמעט כולם בטעות לוקחים פטריות הוא די שונה, אבל בטח לא רחוק מחוויות של חלק. החלק שבו כמעט כל הבנות הופכות לטורפות וכמעט מקריבים את הבן במזבח כלשהו הוא בהחלט יוצא דופן.
וזה היה קטע מוזר כי מצד אחד לחלוטין ציפיתי לראות את הפעם הראשונה שהם הורגים מישהו כדי לאכול אותו. אבל מצד שני ידעתי שטראוויס שורד את כל החוויה.
אחר כך חשבתי שאולי יהרגו ויאכלו את ג'קי, כי הייתה לי תחושה שהיא תמות העונה. ואז חשבתי שאולי הרגו ויאכלו את חאבי כי הוא נעלם.
אז צדקתי שג'קי מתה. אבל היא מתה בעקבות ריב וזה שהיא הייתה עקשנית מידי.
אני חושבת שזה מוקדם מדי בשבילן להתחיל לאכול אחד את השניה, החורף רק התחיל ורק עכשיו הן יתחילו להבין שאין להן מאיפה להביא אוכל
ונוסף על כך לפי אירועי הסיום עושה רושם שגם לוטי שרדה (ידעתי שנגלה שעוד מישהו שרד) ושהיא מנהיגה איזו כת של אנשים שעונדים את הסמל המוזר הזה.
אני ממש מסוקרנת לראות לאן ילכו עם זה

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 1
יש משהו בשחקנית הזו מלאני שתמיד נמצאת בדמויות של עקרת בית משעוממת
אני לא זיהיתי את השחקנית בכלל. אז היום חיפשתי במה היא הייתה בעבר ולרוב היא באמת לא הייתה בדברים שראיתי.
אבל הקטע ההזוי זה שהתפקיד הראשון שלה כשהיא הייתה בת 16 היה בסרט Heavenly Creatures שזה סרט ניו-זילנדי שביים פיטר ג'קסון (זמן מה לפני שר הטבעות) ב1994 ושם היא שיחקה לצד קייט ווינסלט הצעירה. וזה סרט שראיתי לפני הרבה שנים ואני זוכר שהיה ממש מדהים. ועוד יותר קטע זה ששם היא שיחקה נערה שהופכת לרוצחת. אז היא ממש סוגרת מעגל.
אתה יודע שלגמרי לא קלטתי את השרשרת על הבחורה עד שציינת את זה
וואלה.
אבל עכשיו שאני נזכר בזה אז באמת ג'קי כבר מתה אז היא בטוח לא זאת שראינו מתה בקטע ההוא בפרק 1. כנראה העבירו את השרשרת שלה למישהי אחרת.
עד עכשיו לא ברור לי למה הבנים שלו הצטרפו אליו
ולמה לא היה איתם מורה נקבה או כל מבוגרת כדי שזה לא יהיה קריפי שיש מאמן מבוגר ועוזר מאמן צעיר בשבוע בטיול עם כמה בנות צעירות
יכול להיות שבשנות ה90 לא חשבו על זה שזה בעייתי
מסתבר שהקטע של הקניבליזם מבוסס על סיפור אמיתי 8-{
היה בשנות ה-70? מטוס מארגוואי שהתרסק בצילה על רכס הרים משלג
אה כן, זה סיפור ידוע שהיה עליו סרט ידוע. לא ראיתי את הסרט אבל מספיק דובר עליו שאני יודע.
שם ממש לא היה אוכל אז הם יחסית מהר נאלצו להתחיל לאכול את המתים. ונראה לי שפשוט היו מספיק מתים מההתרסקות.
חחחח איזה תמים היית בהתחלה
מאוד תמים :-(
פרק 2
מניאקית, ואנחנו עדיין לא יודעים אם הבנות גילו את זה בהווה
[לגבי זה שמיסטי הורסת את אות המצוקה]
אנחנו יודעים שהן לא סובלות אותה בהווה, אבל זה נראה לי פשוט בגלל שהיא די נוראית. אני מניח שאם הן היו יודעות על זה אז השנאה שלהן אליה הייתה הרבה יותר יוקדת.
אני אהבתי שהראו שהיא גדלה ועדיין המשיכה עם העזרה ראשונה וניהתה אחות
מעניין שלא ממש חשבתי על זה. דבר ראשון כי היה יותר מספק אם היא הייתה גדלה והופכת להיות רופאה.
דבר שני כי הרגיש לי שהיא פשוט הפכה להיות אחות בבית אבות כדי להתעלל בזקנים ושתהיה לה הספקה קלה לסמים.
אני עצמתי עיניים בקטע הזה
אני גם הייתי עוצם את העיניים, אבל לא ידעתי שזה מה שנראה. אני ראיתי מספיק סדרות שמישהו מאבד איבר בדרך מגעילה. אבל לא זוכר שאי פעם ראיתי משהו מרוח ככה.
פרק 3
עדיין לא הבנתי את כל הקטע הזה עם האיש חסר העיניים
אני חושב שזה בא מצד אחד לגרום לנו להרגיש שאולי יש על טבעי בעולם הזה. ומצד שני להבין שגם טאיסה סובלת מהזיות כמו לוטי (שזה מעניין כי זה דווקא גרם לה להיות הכי מתנגדת להסברים על טבעיים)
לא קשור, אבל ישר חשבתע על הסיפור הזה מהתנ"ך על אריה ממולא בדבורים (יש משהו כזה, נכון?)
עכשיו שאת אומרת זה מרגיש לי מוכר איכשהו. אבל קשה לי להאמין שזה אריה ממולא בדבורים (אולי ספר שופטים). זה מוזר מידי אפילו בשביל התנ"ך.
אני עדיין לא סגורה על האם הוא באמת היה עובר תמים או שיש לו משהו גדול יותר בסיפור
כי כל הקטע של ההכרות שלהם מוזרה
כל הקטע של ההכרות המוזרה, האינטנסיביות שלו, זה שהבת לא מוצאת אותו באינטרנט, ובאמת הכי זה הקטע שהוא במקרה גם במלון ההוא.
לחלוטין רצו שנחשוד בו וזה קצת יעצבן אותי אם הוא באמת היה תמים לחלוטין. אבל אולי הוא באמת היה.
לגמרי חשדתי כל העונה בבן המסכן שלה
אה, אחרי שהבנתי שיש לה את הקטע של ללכת מתוך שינה הבנתי שהבן שלה הוא פשוט קורבן שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק 4
עוד קטע דוחה שסגרתי עיניים
דווקא הקטע עם הטבעת לא הגעיל אותי. גם לא ממש ראו אותה שוברת את האצבע או משהו
פה אנחנו מתחילים להבין את הרוגע שלה עם הארנב שהרגה
הרוגע שלה עם הארנב היה לדעתי מאוד ברור. אחרי שנה וחצי ביער אני מניח שאפילו אם לא כל הבנות ידעו לפשוט ארנב, אז הן בטח כבר אין להן בעיה עם התעסקות בבשר חי. (בטח זה שזה לא בשר בן אדם אפילו עוזר)
פרק 6
לא הבנתי מאיפה יש לה כל כך הרבה כסף? ממה היא הרוויחה את זה? מפוליטיקה?
יש קטע כמה פרקים מאוחר יותר ששאונה וטאיסה מדברות ושאונה מדברת על כך שהיא רצתה ללכת לאוניברסיטת בראון ולהתאהב בבחור חכם... ואז טאיסה מתארת את זה שהיא תיכננה ללכת ללמוד להיות עורכת דין, לסיים בהצטיינות, להיות מחוזרת על ידי משרדי עורכי הדין הכי שווים ויוקרתיים. ואז שאונה אומרת "אבל את באמת עשית את כל זה"
בקיצור היא כנראה הייתה עורכת דין מאוד מצליחה במשך שנים.
קצת מוזר לי שבבקתה הזו שמצויידת כל כך לאסון אין איזה מכשיר לשדר או משהו
נכון. לפחות היו יכולים לציין שמצאו מכשיר קשר שבור.
האמת שעל זה לא חשבתי, אבל כן חשבתי שהיה צריך להיות על המטוס מכשיר קשר. (כלומר על המטוס הקטן שהם מצאו, אני מניח שעל המטוס הגדול המכשיר קשר נהרס בהתרסקות והם בדקו את זה)
אני בעד נאט וקווין
גם אני מאוד בעד נאט וקווין. אני מקווה שיהיה להם צ'אנס בעונה הבאה. אם כי הוא קצת יהיה מטורף לסמוך עליה שוב.
פרק 7
ממש גילת את אמריקה :ROFLMAO:
חחחח כמעט כולם חשבו כך, כנראה כתבו את זה כך בכוונה
מצד אחד אני מאוכזב שזה לא היה תגלית מדהימה רק שלי.
מצד שני אני שמח שאני לא אדיוט שחשבתי על זה, כי בשלב מסוים תהיתי האם אני מדמיין את זה.
פרק 8
נראה לי שהמנוע פשוט עלה באש כי המטוס ישן
אבל זה היה נראה ש...
רגע אני הולך לבדוק.
בפירוש רואים שהדוב עולה באש ולא שהוא נשרף ממשהו חיצוני.
זה היה מי שנתן לטראוויס איזה כינוי שהוא סיפר עליו לנאט בפרקים הראשונים
אני בעצם קלטתי את זה, אבל לא היה לי כוח להכנס לזה בתיאור כי זה לא הרגיש לי כזה חשוב. הרי זה לא שהיא ידעה את זה על הבחור כשהיא שכבה איתו.
אהבתי שהן הציגו את זה כאילו הן לא נפגשו שנים, אבל אנחנו יודעים שהן נפגשו עם כל עניין הסוחט וגם יש תחושה שהן שמרו על קשר טוב, כי היה להן טבעי אחת עם השניה
לא ברור לי אבל למה הן עושות כאילו אין להן קשר. כלומר אם שאונה, טאיסה ונאט בקשר במהלך השנים אז למה לשמור את זה בסוד? זה לא שעצם העובדה שהן שומרות על קשר חושף משהו. זה הגיוני מאוד שנשים שעברו משהו כזה משותף ישמרו על קשר. זה הגיוני גם כשסתם בנות שהיו בתיכון שומרות על קשר.
פרקים 9 ו10
אני מאוהבת במיסטי, הן אחד הדמויות הכי מענייניות בטלוויזיה.
וגם כירסטי ריצי וגם השחקנית הצעירה עושות אותה נפלא
אני שמח שאני לא היחיד.
כריסטינה ריצ'י באמת מעולה (ואני שמח לקבל על זה אישוש כי ממש לא התרשמתי ממנה בתפקיד שלה בסדרה וונסדיי) מהשחקנית הצעירה דווקא לא התרשמתי בהתחלה, אבל בהמשך היא לחלוטין הוכיחה אותה ביכולת לשחק עם הקריפיות העליזה.
אבל אם היית אומרת לי שאני אוהב את הדמות של מיסטי כשהיינו בפרק 4 או משהו אז לא הייתי מאמין.
אני עם התקדמות הסדרה יותר ויותר אהבתי את ג'ף
אני חיבבתי אותו (עוזר שיש לו גוף מדהים)
אבל גם כל הזמן שנאתי אותו על כך שהוא בוגד בשאונה. כי אומנם ציינתי את האפשרות שהוא לא בוגד בה, אבל באמת האמנתי שהוא כן.
אבל בסוף ממש ממש אהבתי אותו כשגם אחרי הכל הוא מוכן ללכת לכלא כדי להגן על שאונה.
*והקטע הזה בגיף היה הורס :-D
ההיא שהיתה בפגשית מחזור זו הילדה מהפרק הראשון שלא הצטרפה אליהן לטיסה כי הרגל שלה נפצע
אבל ממה שאני זוכרת הן דיברו על כך שהיא משכבה קטנה יותר ובגלל זה פחות ניסיון
אז איך היא היתה באותה פגישת מחזור איתן אם היא משכבה נמוכה יותר?
גם אני הנחתי שזאת היא. אבל ניסיתי לחשוב אם היה לה גם אז את המבטא החזק הזה. זה לא משהו שמקבלים עם הגיל לדעתי.
לא חשבתי על עניין זה שהיא משכבה נמוכה יותר.
אולי הייתה עוד מישהי שהייתה אמורה להיות על הטיסה ובסוף לא הייתה?
או שזה סתם פישול תסריטאי?
אני חושבת שזה מוקדם מדי בשבילן להתחיל לאכול אחד את השניה, החורף רק התחיל ורק עכשיו הן יתחילו להבין שאין להן מאיפה להביא אוכל
מבחינה עלילתית נכון שזה מוקדם מידי. זה לא רק שיש להם עוד חורף לעבור - יש להם לעבור חורף ואז עוד קיץ ואז עוד חורף.
אבל חשבתי שיתנו לנו את זה בגלל שזה סוף עונה.
אני ממש מסוקרנת לראות לאן ילכו עם זה
בהחלט.
אם הייתי צופה בסדרה הזאת ואז היא הייתה מבוטלת אחרי עונה אחת הייתי נורא מתעצבן שהשאירו אותנו ככה.

למעלה