Lhuna3
Well-known member
לא.האם הברווז היה נגוע בווירוס?
לא.האם הברווז היה נגוע בווירוס?
לא.האם הברווז היה חיית המחמד שלו?
(ואני מדגישה את מה שכתבתי קודם: התשובה היא בגדר סיפור קצר.)
היו היה איש אשר גר בדירה קטנה, שכנו אברהם היה מגדל ברווזים למחייה, האיש שנא את אברהם ואת הרעש שהברווזים היו עושים כל יום. הברווזים היו מעירים את האיש מוקדם בבוקר, לא נותנים לו ללכת לישון ובקיצור, עשו לאיש חיים לא קלים.
האיש אשר היה איש משכיל ידע שהברווזים לא ישרדו הרבה זמן בתוך הדירה הקטנה של אברהם ולכן במקום לריב עם אברהם החליט לחכות.
האיש חיכה וחיכה וכך עברו לו 5 שנים והברווזים עדיין חיו בדירה של אברהם.
יום אחד היה דפיקה על דלתו של האיש, הוא פתח וראה שם את אשת חלמותיו. היא היתה שכנה חדשה שגם אותה עצבן רעש הברווזים.
האיש החליט לנצל את זה והזמין אותה לדייט בטענה שיש לו רעיון כיצד להפסיק את רעש הברווזים.
האיש והאישה נהנו כל כך בדייט שבכלל שכחו שהם תיכננו להפתר מהברווזים.
האישה עברה לגור עם האיש והם חיו חיים מאושרים.
כעבור שנתיים האיש החליט להציע לאישה נישואים. הוא לקח אותה למסעדה היוקרתית בפינת הרחוב וכמובן הזמין לאכול את מה שקירב בניהם - ברווז.
האישה והאיש שמחו מאוד מהארוחה, וכאשר השאלה נשאלה, האישה קפצה מרוב אושר וצעקה - כן! כן! כן!
בכדי לא לחזור לרעש המעצבן של הברווזים, האיש והאישה החליטו ללכת לטיול בפארק, שם מאחורי עץ קפץ גנב ודרש את היהלום על טבעת האירוסים.
האישה לא הסכימה לוותר על הטבעת החדש והמשמעותית שלה ולכן הגנב ירה בה למוות.
האיש היה מוכה צער והרגיש אשם שהוא זה שקנה טבעת כה יקרה.
האיש הגיע עצוב וכועס הביתה, ישב על הספה וחשב על האישה שכה אהב, ואז הוא שמע את זה, את הרעש הכה מעצבן של הברווזים, הרעש שהאישה הכה אהובה שלו חפצה להפתר ממנו.
האיש לקח את הרובה שלו, פתח את הדלת, יצא למסדרון, פתח את דלתו של אברהם ועמד שם עם אקדח שלוף.
אך אבוי, האיש מצא שם את אברהם ואת האישה, שמסתבר שלפני כל כך הרבה שנים היא התחברה לאיש רק כדי שהיא ואברהם יוכלו לגנוב ממנו את היהלום.
האיש כעס נורא, פתח את הנצרת של האקדח וכיוון אותו לאברהם ולאישה. האיש לחץ על ההדק, אך אבוי, הברווזים התחילו לעשות רעש שהבהיל את האיש והוא הזיז את היד וכך בטעות כיוון את קנה האקדח על עצמו בעודו לוחץ על ההדק.
וזה סוף הסיפור.
ואני רוצה לראות אותך מביא לי פתרון טוב יותר![]()
היית יכולה לכתוב את זה מחוץ לתיבת ספוילר,די עכשיו אני פורשת.
זה בדיוק מה שחשבתי גם (וגם את כל מה שפירטת בהמשך, על מה שנראה כעל טבעי, אבל מצד שני גם לא חייב להיות.אוקי סוף באמת מקריפ
אבל הדבר שבאמת מדאיג אותי זה השאלה האם הסדרה הולכת לכיוון על טבעי.
כלומר אני מאוד אוהב סדרות על טבעיות, אבל העלילה הזאת נשמעת לי הרבה יותר מעניינת אם היא לא קשורה לשום דבר לא טבעי.
נכון.אז קצת לחזור על מה שהיה.
תחילה בעבר:
קוברים את המתים. כבר עברו 3 ימים ואף אחד לא הגיע והם מתחילים לחלק באחריות את מה שנשאר מהאוכל והמים. ואז טאישה יוצאת להליכה ורואה מרחוק שיש אגם, מה שיפתור את הבעיה הגדולה של מחסור במים.
יש קטע קצת מטומטם של חוסר הסכמה שג'קי מתעקשת שהן צריכות לחכות ליד המטוס כי יבואו לחלץ אותם. אבל ברור שאם ימצאו את המטוס אז יחפשו עוד עד שימצאו אותן. במיוחד כי יהיה ברור שלא כולם מתו בהתרסקות. וזה עוד לפני שהשאירו הודעה כתובה על המטוס.
וואלה לא חשבתי על זה בכלל.*אגב, כמה פעמים כבר הקטעים האלו בעבר הזכירו לי את העלילה של ה100. זה אחד מהם. וגם אחר כך ההתלהבות מהאגם.
אז ג'קי נעלבה כי שאונה הצביעה בעד ללכת לאגם וממשיכה לעשות סצנות. הייתי די בעדה עד כה, אבל היא די מעצבנת. אולי כדאי לאכול אותה.
לגמרי נראה ככה.באגם חלק מהבנות מתחילות להתלהב מטראוויס (נראה לי שיהיה לו ביקוש).
הזכרת לי שלפרק הזה היה פתיח (שלא זכור לי שהיה ל-2 הפרקים הראשונים) שיש בו מה שנראה כמו סצינות מהסדרה שמועברות בפלאשים מהירים, אז הרצתי חלק מהן בהילוך איטי לראות אם יש שם רמזים, אבל לא מצאתי משהו מעניין.הבקתה נטושה, אבל לפחות זה מקום עם קירות ככה שזאבים לא יתקיפו אותן (אה כן, בדרך הן רואות שאריות של דוב שיכול להיות שנהרג על ידי להקת זאבים).
עכשיו ההווה:
זה 2021 ויש קורונה, אבל אף אחד לא לובש מסכות.
זה כבר באמת לגמרי ברור שזה לא מקרי.שאונה מחליטה לעקוב אחרי בעלה כדי לגלות אם באמת יש לו רומן. היא עוקבת אחריו עד מלון ושם מאבדת אותו. מאוחר יותר היא רואה אותה מיודד מאוד עם איזו אישה (תהיתי אם נגלה שזאת מישהי שהיא מכירה... אולי ג'קי. אבל כנראה לא).
במלון היא פוגשת את אדם, הבחור שהייתה לה תאונה איתו ומאז מתחיל איתה. אוקי זה שהוא סתם במקרה מגיע למלון שהיא הגיעה אליו מרגיש מאוד חשוד. אני בהחלט לא סומך עליו.
חלק בי חושד שבעצם אומנם בעלה באמת שיקר לה, אבל הוא לא באמת בוגד בה (אולי האישה שהוא פוגש עוזרת לו ללמוד בשביל גיור)
זה באחד מ-12 הפרקים הראשונים? (אני מנסה להבין אם זה זכור לי משם או מסדרה אחרת)(זה משהו ספציפי שהיה פעם בורוניקה מארס).
נכון.ואז היא תהיה זאת שבגדה בו. אבל רוב הסיכוי שהוא כן בגד בה.
*אגב, שכחתי לציין בפרק הקודם, אבל בעלה נראה ממש טוב.
לפי דעתי השם שלה הוא טאיסהטאישה
הייתי צריכה לקרוא את המשפט הזה כמה פעמים לפני שהפסקתי לתהות "מי זאת לילי".מוטרדת בגלל תשדיר בחירות שלילי שעושה נגדה המתחרה שלה בבחירות.
אה, באמת? כלומר אני ראיתי שם את התמונות שלה כאילו אוכלת בשר, וזה עשה לי אסוציאציה, אבל לא חשבתי שזה מכוון מצד התשדיר, כלומר שיש שמועות על זה. זה די משנה את התמונה של הסדרה. (שזה פחות סוד סודי ממה שחשבנו)האמת שברגע הראשון לא קלטתי למה זה כל כך מעצבן אותה, ואז קלטתי שבלי לציין את העבר שלה ובלי שום האשמה אמיתית, הוא רמז על כך שהיא קניבלית. אז כנראה העובדה שהן אכלו אנשים זה משהו שאפילו אם לא הוכח רשמית, זה משהו שהשמועות לגביו ידועות.
הוא היה שוב קריפ מפחיד ממש!כנראה זה מתקשר גם לזה שהבן שלה הרביץ לילד אחר. ואז יש לה מריבה עם הילד המוזר שלה והכל קריפי שם ואני כבר לא זוכר מה הוא בדיוק אמר לה,
היא נהייתה ממש מפחידה בעצמה בצורה שהיא איימה עליו בטלפון.אבל היא לקחה לו את הבובה. בערב נראה היה שהם השלימו, אבל אחר כך היא מצאה את הבובה מפורקת באופן הזוי וכנראה שהוא עשה את זה.
אה, ומתגלה שטאישה היא זאת ששכרה את החוקרת הזאת שראינו בפרק הראשון. אם הבנתי נכון, הרעיון הוא לא שהחוקרת באמת תוציא מידע מהנשים, אלא שהיא תוודא שאף אחת מהן לא תתפתה לומר שום דבר. טאישה צריכה לדעת את זה כדי לוודא שלא יוצא שום מידע שיהיה אפשר להשתמש בו נגדה בבחירות.
החוקרת נותנת לה גם מידע על הבת של המתחרה שלה וטאישה מתקשרת אליו ומאיימת עליו שאם הוא ימשיך בהתקפות עליה היא תחשוף את הבת שלו ותהרוס לו את החיים. (ואולי גם תשבור לו את הרגל באימון כדורגל, כי זה משהו שהיא עשתה עוד לפני שהיא הפכה להיות קניבלית)
נאט ומרסי יוצאות לרוד-טריפ כיף. או לפחות כיף עבור מרסי שנראה שנהנית לקשקש עם נאט. נאט נראית כאילו היא עומדת לעשות תאונת דרכים בכוונה. וכשהן עוצרות בתחנת דלק ונאט שולחת את מרסי לקנות אוכל אז הייתי בטוח שנאט פשוט תסע בלעדיה. אבל היא לא. אפילו אחרי שהיא מוצאת הוכחה לכך שמרסי חיבלה באוטו שלה (אני די בשוק שזה לא היה ברור לה לפני כן). כשהיא מתעמתת עם מרסי לגבי זה אז מרסי פשוט מודה שאחרת נאט לא הייתה לוקחת אותה איתה. (אני מובך להודות בזה, אבל חלק בי מעריץ את מרסי לפעמים).
אוקי, עכשיו גרמת לי לחשוב בכלל לכיוון אחר - אבודיםוואלה לא חשבתי על זה בכלל.
אני מקווה שהם לא הולכים למצוא בונקר עם אנשים וידית.
אה נכון. זה היה כזה מוזר, בהתחלה לא הבנתי מה אני רואה, ורק אחרי איזה 20 שניות קלטתי שזה כנראה פתיח.הזכרת לי שלפרק הזה היה פתיח (שלא זכור לי שהיה ל-2 הפרקים הראשונים) שיש בו מה שנראה כמו סצינות מהסדרה שמועברות בפלאשים מהירים, אז הרצתי חלק מהן בהילוך איטי לראות אם יש שם רמזים, אבל לא מצאתי משהו מעניין.
לא נראה לי... אבל בעצם יכול להיות.זה באחד מ-12 הפרקים הראשונים? (אני מנסה להבין אם זה זכור לי משם או מסדרה אחרת)
את לא יודעת איפה אני שם את הנקודה מעל הש' (כלומר אם זה ש' כמו שולחן או ש' כמו שמים)לפי דעתי השם שלה הוא טאיסה
חחחחחחחהייתי צריכה לקרוא את המשפט הזה כמה פעמים לפני שהפסקתי לתהות "מי זאת לילי".
אני די בטוח שזה היה שם בכוונה. אחרת היא לא הייתה מתעצבנת, כי התשדיר לא היה כל כך מעליב מעבר לזה.אה, באמת? כלומר אני ראיתי שם את התמונות שלה כאילו אוכלת בשר, וזה עשה לי אסוציאציה, אבל לא חשבתי שזה מכוון מצד התשדיר, כלומר שיש שמועות על זה. זה די משנה את התמונה של הסדרה. (שזה פחות סוד סודי ממה שחשבנו)
כן. ואהבתי את זה.היא נהייתה ממש מפחידה בעצמה בצורה שהיא איימה עליו בטלפון.
לגמרי חשבתי שהיא בקטע של ג'קיאז יש בנתיים 4 בנות שאנחנו רואים גם בהווה וגם בעבר:
שואנה - בעבר שוכבת עם החבר של החברה הכי טובה שלה, למרות שעם איך שהיא מסתכלת על החברה הכי טובה שלה זה נראה שהיא מאוהבת בה.
יש משהו בשחקנית הזו מלאני שתמיד נמצאת בדמויות של עקרת בית משעוממתבהווה היא כנראה נשואה לאותו בחור. והיא עקרת בית ככל הנראה.
בגלל שבפרק הראשון לא זכרתי טוב שמות אז נאט היא האחרונה שקלטתי מי היא בעברנאט - בעבר שילוב של מסטולה ואתלטית.
בהווה כנראה יותר בקטע של התמכרויות. מסיימת תוכנית גמילה ורוצה לעשות שינוי. וכנראה חוזרת לעיירה שלהן.
סתם עובדה: השחקנית של מיסטי הצעירה היא צמחונית (או טבעונית) וה"בשר" זה טופו או משהו כזהחוץ מזה היא היחידה שאנחנו יודעים בוודאות שהייתה חלק מהקבוצה שאנחנו רואים בעבר ביער אוכלת את זאת שמתה בהתחלה (אני מניח שזה מה שקרה, לא נראה לי שמטעים אותנו עם זה)
אתה יודע שלגמרי לא קלטתי את השרשרת על הבחורה עד שציינת את זהלקפטן של הקבוצה יש את השרשרת שאנחנו רואים ביער על הבחורה שנהרגה אחרי שברחה מחייה ונפלה לתוך מלכודת (חשבתי שזה מוזר שהכינו מלכודות לתפוס אחת את השניה, אבל בעצם הגיוני שבנו את המלכודת לתפוס חיות אחרות).
לזה שמתי לב אז כן הנחתי שיש משמעות לשרשרתאבל אנחנו גם רואים שהקפטנית נתנה את השרשרת שלה על המטוס לשאונה. יחד עם זה אנחנו יודעים ששואנה שרדה. אבל אולי זה רק מבהיר ששרשרת יכולה להחליף בעלים.
עד עכשיו לא ברור לי למה הבנים שלו הצטרפו אליוכמה עוד בנות שרדו?
בעצם האם גם בנים שרדו? - כי היו על המטוס לפחות 4 בנים - עוזר המאמן, המאמן, ושני הבנים שלו (שלא ברור לי למה הצטרפו)
מסתבר שהקטע של הקניבליזם מבוסס על סיפור אמיתיאיך הן הגיעו למצב הסופר מוזר שהן הגיעו אליו. כלומר אני יכול להבין קניבליזם במצב של רעב, אבל מה הקטע של התלבושות ההזויות?
חחחח איזה תמים היית בהתחלהאני מקווה שהם לא בנו על עונה שניה וכן נגלה את רוב הדברים החשובים כבר בעונה הזאת.
מניאקית, ואנחנו עדיין לא יודעים אם הבנות גילו את זה בהווהמתברר: מיסטי מנעה את החילוץ שלהן למשך זמן כה רב, כאשר ניטרלה במכוון ובסוד את משדר אות המצוקה של המטוס.
כאן מתחילים להבין שג'קי מניאקיתחוץ מזה יש את העניין ששואנה מנסה להציל את ואן, שנתקעה במושבה כשהמטוס עולה באש, אבל ג'קי מושכת את שואנה בכוח החוצה בשביל להציל אותה ואת עצמה, והן למעשה נוטשות אותה למות. למרבה המזל היא מצליחה בכל זאת להנצל משם, אבל זה הולך להיות מטען כבד ביניהן עכשיו.
*האמ*השואה*האמ*בערב מסביב למדורה:
הנערה הנוצרית-דתיה חושבת שהמטוס התרסק בתור עונש מאלוהים על זה שהיא קיללה בלב את המורה לפסנתר שלה
(אני חייבת לתהות איך אפשר לאהוב את האל שלך, כאשר אתה מאמין שהוא כזה מטומטם ומרושע).
לשאונה וג'ף יש קשיים בחיי הנישואין (כמה מפתיע...) הוא בוגד בה, והיא רוצחת ארנבים בסתר ומגישה אותם לארוחת ערב.
אני אהבתי שהראו שהיא גדלה ועדיין המשיכה עם העזרה ראשונה וניהתה אחותזה כן מרשים שהיא כל כך מיומנת בעזרה ראשונה ובעלת כוח לעשות את מה שצריך לעשות (לקטוע למישהו את הרגל).
אני עצמתי עיניים בקטע הזההכי גועל היה לראות את הרגל המרוחה של עוזר המאמן.
דווקא בגלל שאנחנו מאוד מניחים שהיא תאכל, אני חושב שבסוף נגלה שגם היא שרדה. [על ג'קי]
עדיין לא הבנתי את כל הקטע הזה עם האיש חסר העינייםכלומר היה נראה שטאישה ראתה בתור ילדה השתקפות של איזה יצור ללא עיניים שסבתא שלה ראתה. אבל יכול להיות שזה משהו שסבתא שלה הזתה ואז הילדה הקטנה דמיינה שהיא ראתה בגלל מה שהסבתא אמרה.
דווקא בפרק הראשון אהבתי את ג'קי והיה ניהתה יותר ויותר מעצבנתיש קטע קצת מטומטם של חוסר הסכמה שג'קי מתעקשת שהן צריכות לחכות ליד המטוס כי יבואו לחלץ אותם. אבל ברור שאם ימצאו את המטוס אז יחפשו עוד עד שימצאו אותן. במיוחד כי יהיה ברור שלא כולם מתו בהתרסקות. וזה עוד לפני שהשאירו הודעה כתובה על המטוס.
לא קשור, אבל ישר חשבתע על הסיפור הזה מהתנ"ך על אריה ממולא בדבורים (יש משהו כזה, נכון?)הבקתה נטושה, אבל לפחות זה מקום עם קירות ככה שזאבים לא יתקיפו אותן (אה כן, בדרך הן רואות שאריות של דוב שיכול להיות שנהרג על ידי להקת זאבים).
עוד משהו שלא קלטתי עד שציינת את זה, יפה!אה ויש בבקתה קרניים שפתאום קלטתי שאולי הן הקרניים שישמשו את המנהיגה שלהן בעתיד.
אני עדיין לא סגורה על האם הוא באמת היה עובר תמים או שיש לו משהו גדול יותר בסיפורבמלון היא פוגשת את אדם, הבחור שהייתה לה תאונה איתו ומאז מתחיל איתה. אוקי זה שהוא סתם במקרה מגיע למלון שהיא הגיעה אליו מרגיש מאוד חשוד. אני בהחלט לא סומך עליו. אחרי שהם אוכלים יחד הם עולים יחד לחדר מלון. ואפשר להניח מה קורה בפנים.
חחחחחחחחחלק בי חושד שבעצם אומנם בעלה באמת שיקר לה, אבל הוא לא באמת בוגד בה (אולי האישה שהוא פוגש עוזרת לו ללמוד בשביל גיור)(זה משהו ספציפי שהיה פעם בורוניקה מארס). ואז היא תהיה זאת שבגדה בו. אבל רוב הסיכוי שהוא כן בגד בה.
מאשרת*אגב, שכחתי לציין בפרק הקודם, אבל בעלה נראה ממש טוב.
לגמרי חשדתי כל העונה בבן המסכן שלהטאישה מוטרדת בגלל תשדיר בחירות שלילי שעושה נגדה המתחרה שלה בבחירות. האמת שברגע הראשון לא קלטתי למה זה כל כך מעצבן אותה, ואז קלטתי שבלי לציין את העבר שלה ובלי שום האשמה אמיתית, הוא רמז על כך שהיא קניבלית. אז כנראה העובדה שהן אכלו אנשים זה משהו שאפילו אם לא הוכח רשמית, זה משהו שהשמועות לגביו ידועות.
כנראה זה מתקשר גם לזה שהבן שלה הרביץ לילד אחר. ואז יש לה מריבה עם הילד המוזר שלה והכל קריפי שם ואני כבר לא זוכר מה הוא בדיוק אמר לה, אבל היא לקחה לו את הבובה. בערב נראה היה שהם השלימו, אבל אחר כך היא מצאה את הבובה מפורקת באופן הזוי וכנראה שהוא עשה את זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.