YellowJackets (הצהובות) - עונה 1

Lhuna3

Well-known member
די עכשיו אני פורשת. הסוף של הפרק הזה כבר נהיה אפל ומפחיד מידי בשבילי :sick:
אולי אני רק אמשיך לקרוא מסקרנות את מה שאתה תכתוב על הפרקים.
אבל זה לא טוב לי לצפות בזה, בטח לא לפני השינה :-D

Aranel Nenharma

Well-known member
(ואני מדגישה את מה שכתבתי קודם: התשובה היא בגדר סיפור קצר.)

היו היה איש אשר גר בדירה קטנה, שכנו אברהם היה מגדל ברווזים למחייה, האיש שנא את אברהם ואת הרעש שהברווזים היו עושים כל יום. הברווזים היו מעירים את האיש מוקדם בבוקר, לא נותנים לו ללכת לישון ובקיצור, עשו לאיש חיים לא קלים.
האיש אשר היה איש משכיל ידע שהברווזים לא ישרדו הרבה זמן בתוך הדירה הקטנה של אברהם ולכן במקום לריב עם אברהם החליט לחכות.
האיש חיכה וחיכה וכך עברו לו 5 שנים והברווזים עדיין חיו בדירה של אברהם.
יום אחד היה דפיקה על דלתו של האיש, הוא פתח וראה שם את אשת חלמותיו. היא היתה שכנה חדשה שגם אותה עצבן רעש הברווזים.
האיש החליט לנצל את זה והזמין אותה לדייט בטענה שיש לו רעיון כיצד להפסיק את רעש הברווזים.
האיש והאישה נהנו כל כך בדייט שבכלל שכחו שהם תיכננו להפתר מהברווזים.
האישה עברה לגור עם האיש והם חיו חיים מאושרים.
כעבור שנתיים האיש החליט להציע לאישה נישואים. הוא לקח אותה למסעדה היוקרתית בפינת הרחוב וכמובן הזמין לאכול את מה שקירב בניהם - ברווז.
האישה והאיש שמחו מאוד מהארוחה, וכאשר השאלה נשאלה, האישה קפצה מרוב אושר וצעקה - כן! כן! כן!
בכדי לא לחזור לרעש המעצבן של הברווזים, האיש והאישה החליטו ללכת לטיול בפארק, שם מאחורי עץ קפץ גנב ודרש את היהלום על טבעת האירוסים.
האישה לא הסכימה לוותר על הטבעת החדש והמשמעותית שלה ולכן הגנב ירה בה למוות.
האיש היה מוכה צער והרגיש אשם שהוא זה שקנה טבעת כה יקרה.
האיש הגיע עצוב וכועס הביתה, ישב על הספה וחשב על האישה שכה אהב, ואז הוא שמע את זה, את הרעש הכה מעצבן של הברווזים, הרעש שהאישה הכה אהובה שלו חפצה להפתר ממנו.
האיש לקח את הרובה שלו, פתח את הדלת, יצא למסדרון, פתח את דלתו של אברהם ועמד שם עם אקדח שלוף.
אך אבוי, האיש מצא שם את אברהם ואת האישה, שמסתבר שלפני כל כך הרבה שנים היא התחברה לאיש רק כדי שהיא ואברהם יוכלו לגנוב ממנו את היהלום.
האיש כעס נורא, פתח את הנצרת של האקדח וכיוון אותו לאברהם ולאישה. האיש לחץ על ההדק, אך אבוי, הברווזים התחילו לעשות רעש שהבהיל את האיש והוא הזיז את היד וכך בטעות כיוון את קנה האקדח על עצמו בעודו לוחץ על ההדק.
וזה סוף הסיפור.

ואני רוצה לראות אותך מביא לי פתרון טוב יותר;-)

Lhuna3

Well-known member
היו היה איש אשר גר בדירה קטנה, שכנו אברהם היה מגדל ברווזים למחייה, האיש שנא את אברהם ואת הרעש שהברווזים היו עושים כל יום. הברווזים היו מעירים את האיש מוקדם בבוקר, לא נותנים לו ללכת לישון ובקיצור, עשו לאיש חיים לא קלים.
האיש אשר היה איש משכיל ידע שהברווזים לא ישרדו הרבה זמן בתוך הדירה הקטנה של אברהם ולכן במקום לריב עם אברהם החליט לחכות.
האיש חיכה וחיכה וכך עברו לו 5 שנים והברווזים עדיין חיו בדירה של אברהם.
יום אחד היה דפיקה על דלתו של האיש, הוא פתח וראה שם את אשת חלמותיו. היא היתה שכנה חדשה שגם אותה עצבן רעש הברווזים.
האיש החליט לנצל את זה והזמין אותה לדייט בטענה שיש לו רעיון כיצד להפסיק את רעש הברווזים.
האיש והאישה נהנו כל כך בדייט שבכלל שכחו שהם תיכננו להפתר מהברווזים.
האישה עברה לגור עם האיש והם חיו חיים מאושרים.
כעבור שנתיים האיש החליט להציע לאישה נישואים. הוא לקח אותה למסעדה היוקרתית בפינת הרחוב וכמובן הזמין לאכול את מה שקירב בניהם - ברווז.
האישה והאיש שמחו מאוד מהארוחה, וכאשר השאלה נשאלה, האישה קפצה מרוב אושר וצעקה - כן! כן! כן!
בכדי לא לחזור לרעש המעצבן של הברווזים, האיש והאישה החליטו ללכת לטיול בפארק, שם מאחורי עץ קפץ גנב ודרש את היהלום על טבעת האירוסים.
האישה לא הסכימה לוותר על הטבעת החדש והמשמעותית שלה ולכן הגנב ירה בה למוות.
האיש היה מוכה צער והרגיש אשם שהוא זה שקנה טבעת כה יקרה.
האיש הגיע עצוב וכועס הביתה, ישב על הספה וחשב על האישה שכה אהב, ואז הוא שמע את זה, את הרעש הכה מעצבן של הברווזים, הרעש שהאישה הכה אהובה שלו חפצה להפתר ממנו.
האיש לקח את הרובה שלו, פתח את הדלת, יצא למסדרון, פתח את דלתו של אברהם ועמד שם עם אקדח שלוף.
אך אבוי, האיש מצא שם את אברהם ואת האישה, שמסתבר שלפני כל כך הרבה שנים היא התחברה לאיש רק כדי שהיא ואברהם יוכלו לגנוב ממנו את היהלום.
האיש כעס נורא, פתח את הנצרת של האקדח וכיוון אותו לאברהם ולאישה. האיש לחץ על ההדק, אך אבוי, הברווזים התחילו לעשות רעש שהבהיל את האיש והוא הזיז את היד וכך בטעות כיוון את קנה האקדח על עצמו בעודו לוחץ על ההדק.
וזה סוף הסיפור.

ואני רוצה לראות אותך מביא לי פתרון טוב יותר;-)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: |כתר| |כתר|
|כתר|
מעולה!
רק בשביל זה היה שווה להביא את החידה הטיפשית הזאת!

Lhuna3

Well-known member
ספוילר ל-yellowjackets פרקים 1-2
אז הסיפור, שכאמור אמורים להגיע אחרי הרבה שאלות כן לא (ברור שאי אפשר סתם לנחש אותו) הוא כזה:

זוג עם שני ילדים קטנים שסירתם נסחפה בים מצאו את עצמם על אי בודד.
אחרי שעבר זמן מה הגיעו לחרפת רעב, והאב הלך למעמקי האי לחפש אוכל. האם נשארה עם הילדים, אך כאשר חזר הגבר אל החוף, מצא את אשתו לבדה בוכה. היא סיפרה לו שראתה 2 ברווזים ליד החוף ורצה אליהם, אך עד שהצליחה לתפוס את שניהם, חזרה ומצאה ששני הילדים נכנסו לים לבדם וטבעו, היא ראתה את גופותיהם נסחפות הרחק, אך לא יכלה אפילו להגיע אליהם.
באותו ערב האב והאם האבלים אכלו את הברווזים ובכו...
יום לאחר מכן הגיעה ספינה והצילה את הזוג. הוא לעולם לא שכח את הטעם של אותו ברווז שאכל ביום הקשה בחייו.
שנים רבות לאחר מכן ולאחר שהאישה נפטרה, החליט האב ללכת לראשונה בחייו ולאכול מנת ברווז במסעדה, לזכר ילדיו ואישתו. הוא ביקש לקבל אותו אפוי נקי וללא שום תיבול. ואז לפי הטעם הוא הבין... שמה שהוא אכל אז, לא היה בכלל ברווז... אלא שאישתו שהיתה כל כך רעבה, הגישה לו את בשר ילדיהם.

וכן, הסיפור של יעל הרבה יותר טוב :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
די עכשיו אני פורשת.
היית יכולה לכתוב את זה מחוץ לתיבת ספוילר,
דווקא התאים לי לקחת היום הפסקה של יום מהסדרה.
אוקי סוף באמת מקריפ
אבל הדבר שבאמת מדאיג אותי זה השאלה האם הסדרה הולכת לכיוון על טבעי.
כלומר אני מאוד אוהב סדרות על טבעיות, אבל העלילה הזאת נשמעת לי הרבה יותר מעניינת אם היא לא קשורה לשום דבר לא טבעי.

אז עוד לא היה משהו ממש על טבעי.
כלומר היה נראה שטאישה ראתה בתור ילדה השתקפות של איזה יצור ללא עיניים שסבתא שלה ראתה. אבל יכול להיות שזה משהו שסבתא שלה הזתה ואז הילדה הקטנה דמיינה שהיא ראתה בגלל מה שהסבתא אמרה.
ויש את הקטע של הבחורה שלוקחת את התרופות שהייתה לה תחושה רעה לגבי הבקתה ואז גילתה גופה למעלה. אבל זה ממש לא אומר משהו.
ויש את העניינים המוזרים עם הבן של טאישה, אבל אולי הוא פשוט ילד מוזר ואולי מישהו עושה להם דברים מוזרים (אישה על העץ, אולי גם נכנסה והרסה את הבובה שלו)

אז קצת לחזור על מה שהיה.
תחילה בעבר:
קוברים את המתים. כבר עברו 3 ימים ואף אחד לא הגיע והם מתחילים לחלק באחריות את מה שנשאר מהאוכל והמים. ואז טאישה יוצאת להליכה ורואה מרחוק שיש אגם, מה שיפתור את הבעיה הגדולה של מחסור במים.
יש קטע קצת מטומטם של חוסר הסכמה שג'קי מתעקשת שהן צריכות לחכות ליד המטוס כי יבואו לחלץ אותם. אבל ברור שאם ימצאו את המטוס אז יחפשו עוד עד שימצאו אותן. במיוחד כי יהיה ברור שלא כולם מתו בהתרסקות. וזה עוד לפני שהשאירו הודעה כתובה על המטוס.
*אגב, כמה פעמים כבר הקטעים האלו בעבר הזכירו לי את העלילה של ה100. זה אחד מהם. וגם אחר כך ההתלהבות מהאגם.
אז ג'קי נעלבה כי שאונה הצביעה בעד ללכת לאגם וממשיכה לעשות סצנות. הייתי די בעדה עד כה, אבל היא די מעצבנת. אולי כדאי לאכול אותה.
בסוף הן משלימות.
באגם חלק מהבנות מתחילות להתלהב מטראוויס (נראה לי שיהיה לו ביקוש). בעיקר יש החלפות מבטים בינו ובין נאט.
מהאגם הן רואות ניצוץ כלשהו ומבינות שזאת השתקפות של זכוכית וככה הן מוצאות את הבקתה ביער. קריפי. זה ממש עלילה של סרט אימה. (חוץ מזה שכל העלילה של מה שיקרה איתם יהיה סרט אימה יותר נוראי ממה שהיה קורה אם פשוט היה רוצח סדרתי ביער).
הבקתה נטושה, אבל לפחות זה מקום עם קירות ככה שזאבים לא יתקיפו אותן (אה כן, בדרך הן רואות שאריות של דוב שיכול להיות שנהרג על ידי להקת זאבים).
כשנכנסים לבקתה מחפשים עם יש משהו שאפשר להשתמש בו או לאכול. מוצאים אוכל, אבל הוא מקולקל. איכשהו אף אחד לא טורח לעלות בסולם כדי לבדוק מה יש בעליית הגג עד הלילה. ואז מוצאים את מה שהוא בטח הגופה של בעל הבקתה.
אה ויש בבקתה קרניים שפתאום קלטתי שאולי הן הקרניים שישמשו את המנהיגה שלהן בעתיד.

חוץ מזה עוזר המאמן די מאבד את הרצון לחיות אחרי שהוא איבד רגל. מרסי מנסה להחזיק אותו ברוח טובה בכוח והוא מאוד מעוצבן ממנה. ובשלב מסוים אפילו מחטיף לה, אם כי זה נראה בטעות.

עכשיו ההווה:
זה 2021 ויש קורונה, אבל אף אחד לא לובש מסכות.
סתם, פתאום חשבתי על זה.

שאונה מחליטה לעקוב אחרי בעלה כדי לגלות אם באמת יש לו רומן. היא עוקבת אחריו עד מלון ושם מאבדת אותו. מאוחר יותר היא רואה אותה מיודד מאוד עם איזו אישה (תהיתי אם נגלה שזאת מישהי שהיא מכירה... אולי ג'קי. אבל כנראה לא).
במלון היא פוגשת את אדם, הבחור שהייתה לה תאונה איתו ומאז מתחיל איתה. אוקי זה שהוא סתם במקרה מגיע למלון שהיא הגיעה אליו מרגיש מאוד חשוד. אני בהחלט לא סומך עליו. אחרי שהם אוכלים יחד הם עולים יחד לחדר מלון. ואפשר להניח מה קורה בפנים.
חלק בי חושד שבעצם אומנם בעלה באמת שיקר לה, אבל הוא לא באמת בוגד בה (אולי האישה שהוא פוגש עוזרת לו ללמוד בשביל גיור)(זה משהו ספציפי שהיה פעם בורוניקה מארס). ואז היא תהיה זאת שבגדה בו. אבל רוב הסיכוי שהוא כן בגד בה.
*אגב, שכחתי לציין בפרק הקודם, אבל בעלה נראה ממש טוב.

טאישה מוטרדת בגלל תשדיר בחירות שלילי שעושה נגדה המתחרה שלה בבחירות. האמת שברגע הראשון לא קלטתי למה זה כל כך מעצבן אותה, ואז קלטתי שבלי לציין את העבר שלה ובלי שום האשמה אמיתית, הוא רמז על כך שהיא קניבלית. אז כנראה העובדה שהן אכלו אנשים זה משהו שאפילו אם לא הוכח רשמית, זה משהו שהשמועות לגביו ידועות.
כנראה זה מתקשר גם לזה שהבן שלה הרביץ לילד אחר. ואז יש לה מריבה עם הילד המוזר שלה והכל קריפי שם ואני כבר לא זוכר מה הוא בדיוק אמר לה, אבל היא לקחה לו את הבובה. בערב נראה היה שהם השלימו, אבל אחר כך היא מצאה את הבובה מפורקת באופן הזוי וכנראה שהוא עשה את זה.
אה, ומתגלה שטאישה היא זאת ששכרה את החוקרת הזאת שראינו בפרק הראשון. אם הבנתי נכון, הרעיון הוא לא שהחוקרת באמת תוציא מידע מהנשים, אלא שהיא תוודא שאף אחת מהן לא תתפתה לומר שום דבר. טאישה צריכה לדעת את זה כדי לוודא שלא יוצא שום מידע שיהיה אפשר להשתמש בו נגדה בבחירות.
החוקרת נותנת לה גם מידע על הבת של המתחרה שלה וטאישה מתקשרת אליו ומאיימת עליו שאם הוא ימשיך בהתקפות עליה היא תחשוף את הבת שלו ותהרוס לו את החיים. (ואולי גם תשבור לו את הרגל באימון כדורגל, כי זה משהו שהיא עשתה עוד לפני שהיא הפכה להיות קניבלית)

נאט ומרסי יוצאות לרוד-טריפ כיף. או לפחות כיף עבור מרסי שנראה שנהנית לקשקש עם נאט. נאט נראית כאילו היא עומדת לעשות תאונת דרכים בכוונה. וכשהן עוצרות בתחנת דלק ונאט שולחת את מרסי לקנות אוכל אז הייתי בטוח שנאט פשוט תסע בלעדיה. אבל היא לא. אפילו אחרי שהיא מוצאת הוכחה לכך שמרסי חיבלה באוטו שלה (אני די בשוק שזה לא היה ברור לה לפני כן). כשהיא מתעמתת עם מרסי לגבי זה אז מרסי פשוט מודה שאחרת נאט לא הייתה לוקחת אותה איתה. (אני מובך להודות בזה, אבל חלק בי מעריץ את מרסי לפעמים).
הן פורצות לבית הריק של טראוויס ולא מוצאים כמעט שום דבר. אבל אז נעצרות על ידי שוטר. בכלא נאט מתקשרת אל טאישה שתעזור לה לצאת מהכלא וזאת מסרבת. מרסי מתקשרת לידיד לשעבר של נאט שגדל להיות שוטר (ופגשנו בפרק שעבר). מסתבר שהיא שמרה איתו על קשר תוך שהיא מעמידה פנים שהיא נאט. לא הבנתי בדיוק איך היא עשתה את זה. במיוחד דרך הטלפון, אבל זה עובד והן משוחררות.
הן נוסעות למקום העבודה של טראוויס שזאת מין חווה, ושם מוצאות אותו מת ותלוי ממשהו. הן שומעות משטרה מתקרבת ובורחות מהר (לא הבנתי למה באותו זמן כי היה נראה די ברור שהוא התאבד)
בדרך משם נאט אומרת שהיא בטוחה שטראוויס לא התאבד אלא מישהו הרג אותו. היא גם מראה שהיא מצאה פתק שטראוויס כתב בבית שלו שעליו כתוב: "נאט צדקה".
האמת שהייתי חושד שמרסי הרגה אותו, אבל ממש לא הייתה לה שום הזדמנות. (אלא אם כן היא הרגה אותו בכלל לפני שהיא יצאה עם נאט לנסיעה וזה אומר שהוא תלוי שם המון זמן בלי שאף אחד מוצא אותו) (אם כי באופן כללי זה מוזר שאף אחד אחר לא מצא אותו לפניהן)
*אה ומשהו מעניין שמתגלה זה שמסתבר שלטראוויס ונאט הייתה מערכת יחסים גם זמן מה אחרי שהם חזרו מהיער. לפי התמונה שלהם ביחד שבה נאט נראית די דומה לאיך שהיא נראית בהווה.
כי כשדיברו על כך שטראוויס שינה את השם שלו ונעלם אז הנחתי שהוא עשה את זה זמן קצר אחרי שהם חזרו ושהמון זמן לא היה להן קשר איתו. עכשיו מסתבר שזה לא כל כך הרבה זמן.

Lhuna3

Well-known member
אוקי סוף באמת מקריפ
אבל הדבר שבאמת מדאיג אותי זה השאלה האם הסדרה הולכת לכיוון על טבעי.
כלומר אני מאוד אוהב סדרות על טבעיות, אבל העלילה הזאת נשמעת לי הרבה יותר מעניינת אם היא לא קשורה לשום דבר לא טבעי.
זה בדיוק מה שחשבתי גם (וגם את כל מה שפירטת בהמשך, על מה שנראה כעל טבעי, אבל מצד שני גם לא חייב להיות.
אז קצת לחזור על מה שהיה.
תחילה בעבר:
קוברים את המתים. כבר עברו 3 ימים ואף אחד לא הגיע והם מתחילים לחלק באחריות את מה שנשאר מהאוכל והמים. ואז טאישה יוצאת להליכה ורואה מרחוק שיש אגם, מה שיפתור את הבעיה הגדולה של מחסור במים.
יש קטע קצת מטומטם של חוסר הסכמה שג'קי מתעקשת שהן צריכות לחכות ליד המטוס כי יבואו לחלץ אותם. אבל ברור שאם ימצאו את המטוס אז יחפשו עוד עד שימצאו אותן. במיוחד כי יהיה ברור שלא כולם מתו בהתרסקות. וזה עוד לפני שהשאירו הודעה כתובה על המטוס.
נכון.
*אגב, כמה פעמים כבר הקטעים האלו בעבר הזכירו לי את העלילה של ה100. זה אחד מהם. וגם אחר כך ההתלהבות מהאגם.
וואלה לא חשבתי על זה בכלל.
אני מקווה שהם לא הולכים למצוא בונקר עם אנשים וידית.
אז ג'קי נעלבה כי שאונה הצביעה בעד ללכת לאגם וממשיכה לעשות סצנות. הייתי די בעדה עד כה, אבל היא די מעצבנת. אולי כדאי לאכול אותה.
:-D
באגם חלק מהבנות מתחילות להתלהב מטראוויס (נראה לי שיהיה לו ביקוש).
לגמרי נראה ככה.
הבקתה נטושה, אבל לפחות זה מקום עם קירות ככה שזאבים לא יתקיפו אותן (אה כן, בדרך הן רואות שאריות של דוב שיכול להיות שנהרג על ידי להקת זאבים).
הזכרת לי שלפרק הזה היה פתיח (שלא זכור לי שהיה ל-2 הפרקים הראשונים) שיש בו מה שנראה כמו סצינות מהסדרה שמועברות בפלאשים מהירים, אז הרצתי חלק מהן בהילוך איטי לראות אם יש שם רמזים, אבל לא מצאתי משהו מעניין.
עכשיו ההווה:
זה 2021 ויש קורונה, אבל אף אחד לא לובש מסכות.
:-0
שאונה מחליטה לעקוב אחרי בעלה כדי לגלות אם באמת יש לו רומן. היא עוקבת אחריו עד מלון ושם מאבדת אותו. מאוחר יותר היא רואה אותה מיודד מאוד עם איזו אישה (תהיתי אם נגלה שזאת מישהי שהיא מכירה... אולי ג'קי. אבל כנראה לא).
במלון היא פוגשת את אדם, הבחור שהייתה לה תאונה איתו ומאז מתחיל איתה. אוקי זה שהוא סתם במקרה מגיע למלון שהיא הגיעה אליו מרגיש מאוד חשוד. אני בהחלט לא סומך עליו.
זה כבר באמת לגמרי ברור שזה לא מקרי.
חלק בי חושד שבעצם אומנם בעלה באמת שיקר לה, אבל הוא לא באמת בוגד בה (אולי האישה שהוא פוגש עוזרת לו ללמוד בשביל גיור)
:-D ומשום מה זה גם זכור לי כמשהו שראיתי באיזה סדרה.
(זה משהו ספציפי שהיה פעם בורוניקה מארס).
זה באחד מ-12 הפרקים הראשונים? (אני מנסה להבין אם זה זכור לי משם או מסדרה אחרת)
ואז היא תהיה זאת שבגדה בו. אבל רוב הסיכוי שהוא כן בגד בה.
נכון.
לפי דעתי השם שלה הוא טאיסה
מוטרדת בגלל תשדיר בחירות שלילי שעושה נגדה המתחרה שלה בבחירות.
הייתי צריכה לקרוא את המשפט הזה כמה פעמים לפני שהפסקתי לתהות "מי זאת לילי".
האמת שברגע הראשון לא קלטתי למה זה כל כך מעצבן אותה, ואז קלטתי שבלי לציין את העבר שלה ובלי שום האשמה אמיתית, הוא רמז על כך שהיא קניבלית. אז כנראה העובדה שהן אכלו אנשים זה משהו שאפילו אם לא הוכח רשמית, זה משהו שהשמועות לגביו ידועות.
אה, באמת? כלומר אני ראיתי שם את התמונות שלה כאילו אוכלת בשר, וזה עשה לי אסוציאציה, אבל לא חשבתי שזה מכוון מצד התשדיר, כלומר שיש שמועות על זה. זה די משנה את התמונה של הסדרה. (שזה פחות סוד סודי ממה שחשבנו)
כנראה זה מתקשר גם לזה שהבן שלה הרביץ לילד אחר. ואז יש לה מריבה עם הילד המוזר שלה והכל קריפי שם ואני כבר לא זוכר מה הוא בדיוק אמר לה,
הוא היה שוב קריפ מפחיד ממש!
אבל היא לקחה לו את הבובה. בערב נראה היה שהם השלימו, אבל אחר כך היא מצאה את הבובה מפורקת באופן הזוי וכנראה שהוא עשה את זה.
אה, ומתגלה שטאישה היא זאת ששכרה את החוקרת הזאת שראינו בפרק הראשון. אם הבנתי נכון, הרעיון הוא לא שהחוקרת באמת תוציא מידע מהנשים, אלא שהיא תוודא שאף אחת מהן לא תתפתה לומר שום דבר. טאישה צריכה לדעת את זה כדי לוודא שלא יוצא שום מידע שיהיה אפשר להשתמש בו נגדה בבחירות.
החוקרת נותנת לה גם מידע על הבת של המתחרה שלה וטאישה מתקשרת אליו ומאיימת עליו שאם הוא ימשיך בהתקפות עליה היא תחשוף את הבת שלו ותהרוס לו את החיים. (ואולי גם תשבור לו את הרגל באימון כדורגל, כי זה משהו שהיא עשתה עוד לפני שהיא הפכה להיות קניבלית)
היא נהייתה ממש מפחידה בעצמה בצורה שהיא איימה עליו בטלפון.
נאט ומרסי יוצאות לרוד-טריפ כיף. או לפחות כיף עבור מרסי שנראה שנהנית לקשקש עם נאט. נאט נראית כאילו היא עומדת לעשות תאונת דרכים בכוונה. וכשהן עוצרות בתחנת דלק ונאט שולחת את מרסי לקנות אוכל אז הייתי בטוח שנאט פשוט תסע בלעדיה. אבל היא לא. אפילו אחרי שהיא מוצאת הוכחה לכך שמרסי חיבלה באוטו שלה (אני די בשוק שזה לא היה ברור לה לפני כן). כשהיא מתעמתת עם מרסי לגבי זה אז מרסי פשוט מודה שאחרת נאט לא הייתה לוקחת אותה איתה. (אני מובך להודות בזה, אבל חלק בי מעריץ את מרסי לפעמים).
:-D חושבת שמבינה למה אתה מתכוון.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואלה לא חשבתי על זה בכלל.
אני מקווה שהם לא הולכים למצוא בונקר עם אנשים וידית.
אוקי, עכשיו גרמת לי לחשוב בכלל לכיוון אחר - אבודים
כנראה בגלל שהדיון על זה העלה לי את זה לראש.
כי גם לחלוטין יש דימיון מסוים לזה.
והבונקר שם הרבה יותר מטריד.
הזכרת לי שלפרק הזה היה פתיח (שלא זכור לי שהיה ל-2 הפרקים הראשונים) שיש בו מה שנראה כמו סצינות מהסדרה שמועברות בפלאשים מהירים, אז הרצתי חלק מהן בהילוך איטי לראות אם יש שם רמזים, אבל לא מצאתי משהו מעניין.
אה נכון. זה היה כזה מוזר, בהתחלה לא הבנתי מה אני רואה, ורק אחרי איזה 20 שניות קלטתי שזה כנראה פתיח.
אני דווקא ממש לא התעניינתי בלחפש רמזים.
גם ככה בסוף כל פרק יש סוג של טיזר לפרק הבא שאני מריץ מהר כדי לא לראות בטעות משהו (כן הייתי יכול פשוט לסגור, אבל משהו בי רוצה לעבור את זה מהר)
זה באחד מ-12 הפרקים הראשונים? (אני מנסה להבין אם זה זכור לי משם או מסדרה אחרת)
לא נראה לי... אבל בעצם יכול להיות.
לפי דעתי השם שלה הוא טאיסה
את לא יודעת איפה אני שם את הנקודה מעל הש' (כלומר אם זה ש' כמו שולחן או ש' כמו שמים)
הייתי צריכה לקרוא את המשפט הזה כמה פעמים לפני שהפסקתי לתהות "מי זאת לילי".
חחחחחחח
וזה החזיר אותי לורוניקה מארס
אה, באמת? כלומר אני ראיתי שם את התמונות שלה כאילו אוכלת בשר, וזה עשה לי אסוציאציה, אבל לא חשבתי שזה מכוון מצד התשדיר, כלומר שיש שמועות על זה. זה די משנה את התמונה של הסדרה. (שזה פחות סוד סודי ממה שחשבנו)
אני די בטוח שזה היה שם בכוונה. אחרת היא לא הייתה מתעצבנת, כי התשדיר לא היה כל כך מעליב מעבר לזה.
חוץ מזה אחר כך היא אומרת שהבן שלהן שמע את הילד האחר (זה שהוא הרביץ לו) אומר שאמא שלו היא cannonball ובגלל זה נעלב והיא אומרת שמזל שהוא לא הבין מה הוא באמת אמר.
היא נהייתה ממש מפחידה בעצמה בצורה שהיא איימה עליו בטלפון.
כן. ואהבתי את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ביער כולם נעשים רעבים.
מסתבר שעם הבקתה הם ירשו רובה והרבה כדורים. עוזר המאמן יודע לצוד, אבל הוא נכה אז עושים סוג של סדרת מבחנים כדי לקבוע מי הכי טוב בלירות. נאט הכי טובה. אחריה טראוויס. אני חשבתי שטראוויס ונאט כבר מיודדים לפני זה, אבל מסתבר שהוא ממש לא מחבב אותה. אבל עד סוף הפרק הם נפתחים זה לזה והופכים לבסטיז.
נאט עוזרת לטראוויס להוציא את הטבעת של אבא שלו שהוא נקבר איתה, כי הוא רוצה לתת אותה לאחיו בתור פיצוי על זה שהוא היה חרא אליו וזרק לו את המסטיק.
חוץ מזה נאט גם מצליחה לצוד צבי.
במקביל אנחנו מקבלים פלאשבק אחורה יותר לאיך אבא של נאט מת. במהלך הפרק גורמים לנו לחשוב שנאט ירתה בו בפרצוף, וזה כמעט קורה במידה מסויימת, אבל בסוף מתברר שהוא ירה בעצמו בטעות.
שאר הבנות אוספות צמחים לאכול. מזל שאחת מהבנות שהרגישה כמעט ניצבת יודעת משהו על איזה צמחים טובים למאכל בזכות זמנה בצופים.
בסוף שאונה מתנדבת לחתוך את הצוואר של הצבי כדי להוציא את הדם ואז כולם נהנים מארוחה טעימה.
מיסטי כנראה נעלבת שבנות אחרות מקבלות יחס מעוזר המאמן (כי גם היא הצביעה שהיא רוצה לחתוך את הצוואר של הצבי) אז היא בועטת בקביים של עוזר המאמן וגורמת לו ליפול.
*אוי ושכחתי כמעט את הסצנה הקצת מטרידה בתחילת הפרק שהיא עוזרת לו לחרבן.

בהווה שאונה מבלה ערב עם המאהב שלה בכך שהיא משחזרת כל מיני דברים שהיא לא עשתה כשהיא הייתה נערה. במקביל הוא מנסה להוציא ממנה מידע לגבי למה היא לא עשתה דברים כאלו בתור נערה.
בשלב הזה אני אהיה בשוק אם הוא לא זומם משהו.
אבל שום דבר לא ממש מעניין עד הסוף כשמיסטי מתקשרת אל שאונה ומספרת לה שטראוויס מת.

מיסטי רוצה לעזור לנאט לחקור את המוות של טראוויס, אבל נאט לא מעוניינת. במקום זה נאט מרעננת קשר עם החבר שלה משכבר הימים שכיום הוא שוטר. זה די ברור שהיא עושה את זה כדי שישיג לה מידע על חקירת המוות של טראוויס (אפילו שהיא הוכרזה כהתאבדות).
מיסטי עוקבת אחרי נאט למסעדה (עם מטופלת שלה) ואז מגלה שגם החוקרת עקבה אחרי נאט לשם.

בגזרת טאיסה - לא מתעסקים כמעט עם הילד ובכלל לא מה שקרה עם הבובה. אבל הוא כן מסתתר בארון באופן קריפי לחלוטין.
טאיסה יוצאת לארוחת ערב פוליטית שבה היא רוצה להרשים איזו אישה עשירה שהיא רוצה שתתמוך בה כספית בבחירות. הן מדברות בנעימים, אבל אז האישה ההיא מבהירה שהיא תתמוך בטאיסה אם זאת תספר לה מה באמת קרה ביער. טאיסה מסרבת בכעס.
אה, ומסתבר שטאיסה צמחונית כיום.

יחסית פרק רגוע שלא קרה בו המון

*ואני העברתי את כל ההודעות שלנו בנושא הסדרה לשרשור ייעודי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. ששאונה מדמיינת את ג'קי כשהיא על הגשר עם אדם. זה מחזק את המחשבה שהיא מתה. אם כי עדיין לא בטוח.
2. הבנות מוצאות ביער מטוס קטן ומשערות שהוא היה שייך לאדם מהבקתה. אם כי לא היה נראה שיש בשום מקום ליד מספיק מקום פתוח בשביל להמריא עם מטוס כזה.
הדתיה מצליחה להתניע את המטוס והפרופלור הקדמי מתחיל לעבוד כשג'קי וואן עומדות ממש קרוב והמטוס מתחיל לנוע קדימה. ג'קי זורקת את ואן מהדרך של המטוס ומצילה אותה, אבל היא בעצמה קופאת במקום. למזלה הפרופלור מסתבך במשהו ועוצר.
אחר כך ג'קי אומרת לואן שהן עכשיו שוות (אחרי שהיא השאירה אותה למות במטוס)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו, בסך הכל שלושה ימים לא צפיתי בפרקים והשרשור הזה התדרדר עמוק לתוך העמוד.
וזה לא שרציתי לעשות הפסקה, פשוט היה לי סופש די עמוס ולא רציתי להסתכן בלהתחיל את הפרק ואז לעצור כמה פעמים באמצע.

דברים קורים.
שוב יש תחושה שאולי דברים על טבעיים קורים שם, אבל זה עדיין ממש לא ברור. אפילו שזה כן מרגיש יותר שזה הולך לשם.
ואני גם קצת פחות נרתע מהרעיון הזה.
אבל יש לי תחושה שישאירו את כל העניין העל טבעי כמשהו לא ברור.
אבל אולי בעצם הבנות ביער יתחילו להאמין שיש באמת משהו על טבעי וזה יגרום להתדרדרות הדברים ההזויה שראינו.

אז מה יש...
למיסטי בעבר יש קראש על בן (העוזר מאמן) והיא מנסה לעזור לו עם הmorning bone שיש לו, אבל הוא מגרש אותה.
אחר כך היא כנראה מנסה להרעיל אותו עם תה.
ואז כשהוא מתעמת איתה על זה אז היא מודה שהיא נמשכת אליו ובאופן מפתיע הוא אומר שהוא מרגיש אותו דבר כלפיה, אבל שהם לא יכולים לעשות שום דבר לגבי זה.
אבל אני כמעט בטוח שהוא משקר לה כי בעצם יש לו מספיק שכל כדי להבין שעדיף להיות על הצד הטוב שלה אם הוא רוצה לשרוד.
בהווה היא עוזרת לנאט בכך שהיא יוצרת קשר עם מישהו שיפרוץ למייל של קווין השוטר שקיבל את דוח הנתיחה לאחר מוות של טראוויס. יש איזה קטע קצר שבו הן מאיימות להצית לו את המכנסיים, אבל זה לא ממש קשור.
מיסטי גם מביאה לנאט איזה מתקן לנרות ארומטיים או משהו וממש לא הפתיע אותי כשבסוף גילו שהיא שמה שם מצלמה נסתרת. (נאט איכשהו נורא נאיבית שהיא לא קלטה שלא לשמור משהו שמיסטי מביאה לה)
בסוף היא שומעת את נאט מקללת אותה ואומרת שהיא פסיכית. אבל האם היא לא ידעה שזה מה שחושבים עליה?

טאיסה בעבר מאוד מתנגדת לכל עניין האמונה ברוחות רפאים. היא גם מתמזמזת עם ואן בין העצים (די הופתעתי שלא תספו אותן כבר).
בהווה היא מדמיינת (נראה לי) זאב מחוץ לבית שלה ואחר כך מוצאת שמישהו כתב על הדלת שלה את המילה SPILL בצבע אדום. בהתחלה היא חושבת שזה משהו שכתבו אנשים שנגדה פוליטית והושפעו ממסע הבחירות של המתחרה שלה, אבל אחר כך מגלה צבע אדום בחדר של הבן שלה ומאשימה אותו. הוא טוען שזאת האישה בעץ עשתה. אני באמת תוהה האם יש באמת אישה בעץ או שהילד עשה את זה תחת השפעה של משהו. שתי האופציות נראות לי אפשריות.
היא מחליטה שהיא צריכה לפרוש ממסע הבחירות כי היא מתרחקת מהבן שלה וזה משפיע עליו. אבל אז במסיבת העיתונאים שבה היא תכננה להודיע שהיא פורשת היא מחליטה לצאת התקפית יותר. היא מאשימה את המתמודד נגדה בכך שכתבו את הכתובת על הבית שלה והיא מתייחסת לזמן שלה ביער דווקא כדבר חיובי כדי לקדם את המסע בחירות שלה.
ואז היא רואה ברחוב את האיש בלי העיניים שהיא ראתה במראה כשסבתא שלה גססה.

נאט בעבר מתקרבת אל טראוויס ומתחילה להתנשק איתו.
בהווה היא ממשיכה את החקירה שלה לגבי המוות של טראוויס יחד עם מיסטי.
יחד הן מגלות שכנראה מישהו הדליק נרות בצורה של הסמל המוזר מהיערות מתחת לגופה של טראוויס. האמת שזה שהיא בכלל הבחינה בזה דרך התמונות הלא ממש ברורות האלו גרם לי לחשוב שהיא זאת שעשתה את זה. אבל זה לא מתחבר עם הזמנים וזה שהיא הייתה עם נאט רוב הזמן לפני שהגופה שלו התגלתה.
נאט קוראת לטאיסה לבוא אליה כדי להראות לה את העניין עם הנרות ואז נאט מקבלת הודעה מוזרה בטלפון שבו מורים לה לשלם 50 אלף דולר. מה שלא יהיה, די ברור שזה גדול יותר ממישהו שמנסה להרוויח 50 אלף דולר.

בעוד שהסיפור של שאונה בפרק הקודם היה הכי פחות מעניין, בפרק הזה הוא דווקא הכי מעניין.
בעבר היא מנסה לגרום לג'קי להבין שכולם מתעצבנים עליה כי היא הכי פחות עוזרת. לג'קי יש את הרעיון הדי מוזר של לעשות סיאנס (כנראה כי היא חושבת שככה היא תורמת למורל) והיא לוחצת על שאונה לשכנע את האחרות לעשות את זה. אחר שהכל משתבש וטאיסה עולה לבדה לישון בעליית הגג שאונה אומרת לג'קי שהן צריכות לתמוך בה אבל ג'קי לא מוכנה. אז שאונה עולה לבד.
הדבר המשמעותי במיוחד שקורה איתה זה שכשלכולן יש מחזור ביחד לשאונה אין. ואז היא מבינה שהיא כנראה בהריון. היא מעמידה פנים שגם היא קיבלה מחזור, אבל טאיסה תופסת אותה ולכן גם היא יודעת שהיא בהריון.
מעניין מה יקרה עם זה כי אם הן שם 19 חודשים אז קשה לי להאמין שהם החזיקו תינוק למשך שנה אחרי שהוא נולד בתנאים שהם חיו בהם.
בהווה שאונה ממשיכה לחגוג עם המאהב שלה. והפעם היא הולכת איתו למסיבה בהאלווין. היה מאוד צפוי לדעתי שהיא תפגוש שם את הבת שלה. מה שהפתיע אותי זה שהיא חשבה שזאת ג'קי בהתחלה כי הבת שלה לבשה את המדים של ג'קי. מה שהפתיע אותי, לפחות חלקית, זה שהבת שלה מודעת לחלוטין לסיפור רקע של אמא שלה, כלומר אני מניח שהיא לא יודעת פרטים לחלוטין, אבל היא יודעת את מה שחשוב. והיא אומרת שזה ברור ששאונה לא בסדר כמו שהיא מעמידה פנים שהיא. זה בעצם היה שם רגע די מחמם לב של התקרבות בין שאונה והבת שלה. ואז זה די נהרס בבוקר למחרת כשהבת שלה ניסתה לסחוט אותה שתעשה מה שהיא רוצה או שהיא תספר לאבא שלה על הרומן של שאונה. אבל שאונה לא נולדה אתמול ואין לה בעיה לשחק צ'יקן עם הבת שלה תוך כדי שהיא מאיימת עליה מה יקרה אם היא תתגרש מהאבא. חשבתי שהיא תציין שהוא גם בוגד, אבל זה בכלל לא נחוץ.

הסיפור הראשי בעבר הוא שחלק מהבנות נעשות משוכנעות שרוח הרפאים של הצייד המת נמצאת בעליית הגג ואז ג'קי מחליטה שהן יעשו סיאנס.
הן מציבות נרות בצורה של הסמל המוזר שמסתבר שנמצא גם בעליית הגג.
בהתחלה הכל צחוקים וכיף אבל אז הילד שואל אם הן כולם ישרדו והפנדלום עושה צורת 8 מוזרה ואז פתאום החלון נפתח ברוח מוזרה והבחורה ההיא שלקחה תרופות מתנהגת כאילו היא תחת דיבוק או משהו ומתחילה לדבר צרפתית על כך שצריך דם. בסוף הנערה הדתיה עולה וכביכול מגרשת את השד/רוח רפאים בכך שהיא זורקת את התנך שלה על הבחורה. כל זה לחלוטין מצביע על משהו על טבעי. אבל זה גם יכול להיות בחורה שאמורה להיות תחת תרופות פסיכוטיות ובמצב טראומטי שנכנסת לפסיכוזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הזוי שאני מתקדם כל כך לאט
ממשיכים עם הקו האולי על טבעי הזה.
צדקתי שהכדורים של לוטי היו פסיכיאטריים. היו לה התקפים עוד כשהיא הייתה ילדה.
אבל התקף כזה גם הציל את החיים של המשפחה שלה מתאונת דרכים, אז אולי זה חזיונות של העתיד או משהו כזה.
ביער היא רואה חיזיון של צבי עם קרניים מדממים וזה מפחיד אותה.
אחר כך נאט וטראוויס צדו את הצבי הזה (מסתבר שהקרניים המדממות זה פשוט חילוף העור על הקרניים או משהו כזה)
אבל הצבי היה חולה או משהו כי היו לו תולעים בפנים.
חוץ מזה לוטי גם רואה את טאיסה אוכלת חול, אבל זה כנראה היה אמיתי (וזה מסביר למה האצבעות שלה היו מלוכלכות)
הבחורה הנוצרית מטבילה את לוטי כדי שתדע עם החזיונות שלה הם מאלוהים ואז ללוטי יש חיזיון גדול שמסתיים עם אור ואש.
הצבי שנאט וטראוויס מביאים רק מחזק את התחושה שלה שהחיזיונות שלה אמיתיים.
אני מתחיל לתהות אם היא הופכת להיות המנהיגה שלהם בעתיד.
(יש גם קטע שהיא עומדת והקרניים שבבקתה מאחוריה כאילו הם צומחים לה מהראש)

טאיסה מנסה להוציא 50 אלף דולר בשביל שתוכל לשלם למי שסוחט אותן, אבל היא צריכה את החתימה של בת הזוג שלה שכועסת עליה (בגלל כל הקטע שהיא אמרה שהיא פורשת מהמירוץ ואז לא עשתה את זה) אז כנראה לא זמן טוב לבקש.
הן הולכות עם הילד לפסיכיאטרית שאומרת שהוא מדחיק דברים בגלל לחץ. טאיסה לא ממש רוצה להקשיב.
בסוף רואים את טאיסה אוכלת חול (כמו שהיא כנראה עשתה בעבר ביער) בחוץ ליד העץ ואז מתעוררת כשיש צלצול הודעה בטלפון שלה.
היא מוצאת נשיכה על היד שלה.
פתאום חשבתי על האופציה שהיא בעצמה האישה בעץ שהילד שלה דיבר עליה.
יכול להיות שהיא עשתה את כל הדברים כמו כתיבת המילה SPILL ושבירת הבובה שהיא חושבת שהילד עשה כי היא באמת לא זוכרת.

בעבר ביער טאיסה מחליטה שהן לא יכולות לחכות להצלה ולכן היא רוצה לצאת להליכה לנסות למצוא עזרה.
תכלס יש בזה אולי משהו. אני לא יודע מה השטח הפראי באזור ההוא, אבל הגיוני שעם מספיק זמן הליכה, אפילו אם יפספסו כל עיירה אז אולי כן יחצו כביש כלשהו ואז יוכלו ללכת לאורכו. זה אולי יקח שבועות, אולי אפילו חודשים, אבל עדיף מלחכות שנה ו9 חודשים. כמובן שהן לא יודעות שהן באמת יצטרכו לחכות כל כך הרבה זמן, אבל הן גם לא יודעות שאי פעם ימצאו אותן. אבל כן לפחות יש להם בקתה בשלב הזה שזה עדיף מאוד על לא בקתה.

שאונה בעבר מודאגת בצדק מזה שהיא בהריון.
עוד יותר מדאיג שהיא חולמת שהיא יולדת עוף צלוי ואז אוכלת אותו. (אז אני לא היחיד שחושב שהן יאכלו את התינוק)
היא מחליטה לנסות לעשות הפלה בעזרת חוץ ברזל מהחזייה שלה וטאיסה מוכנה לעזור לה (אם כי הייתה מאוד נגד) וזאת אחת הסצנות הכי נוראיות שראיתי (למרות שלא באמת הראו שום דבר). אבל אז שאונה מחליטה לוותר. אם כי אולי הן כבר פגעו בעובר אז זה עבד. אבל אני מניח שזה יהיה קל מידי.

בהווה שאונה הולכת עם בעלה לארוחה עם ההורים של ג'קי שבה הם חוגגים את היום הולדת של ג'קי. ההורים של ג'קי נורא מסכנים, ומנסים לתמוך. אבל הם גם קצת נוראיים כי הם כל הזמן עוקצים את שאונה בקטנה ומדברים על כמה מדהימה ג'קי הייתה וכמה שאונה היא כלום. בסוף בעלה מתפרץ עליהם, מגן על שאונה, ואפילו חושף שהוא שכב עם שאונה בזמן שהוא היה עם ג'קי עדיין.
באמצע שאונה הולכת לחדר של ג'קי שנשמר כמו שהוא היה כשהיא הייתה בחיים. שם היא מדמיינת את ג'קי אומרת לה שהיא לא אשמה במה שקרה ואז אומרת היא כן אשמה במה שקרה, אבל שהם היו ילדים. אני לא יודע אם היא מדברת פשוט על כך שהיא שכבה עם החבר שלה או על מה שקרה לג'קי ביער.

בעבר היחסים של נאט וטראוויס ממשיכים וכנראה הם לא שוכבים יחד עדיין, אבל כולם כבר יודעים שהם יחד ומניחים שהם כן. בן נותן לטראוויס קונדומים כי חס וחלילה שהם יצטרכו לדאוג לתינוק (אופס). אבל הם יותר מידי עסוקים בדיבורים בנתיים.
בהווה נאט מוכרת את המכונית שלה כדי שיהיה להם כסף לשלם לאדם שסוחט אותם. היא נפגשת עם קווין שלוקח אותה לפגוש את הבן שלו שמשחק כדורגל. נאט נותנת לו עצה טובה למשחק, אבל לראות את המשחק עושה לה רע והיא עוזבת. אומנם היא די ניצלה את קווין מקודם, אבל אולי משהו באמת מתפתח בינהם עכשיו.

מיסטי כרגיל פסיכית.
בעבר היא לא עושה הרבה אם כי היא כן אומרת לנאט שיש לה חבר סודי שזה די מטריד כי היא בעצם האופציות שלה הם ילד, איש מבוגר או טראוויס (שזה יהיה מוזר אם היא תספר עליו לנאט). למזלה של מיסטי נאט בטח פשוט חושבת שמיסטי מטורפת או משקרת.
בהווה היא פשוט מסתכלת על נאט שוכבת עם קווין דרך המצלמה הסודית שלה בזמן שהיא טוחנת תרופות שהיא גנבה מבית האבות שהיא עובדת בו.
אז היא קובעת להפגשת עם העיתונאית/חוקרת, מסממת אותה, ואז אוזקת אותה למיטה במרתף שלה. מה שמרגיש לחלוטין נורמלי בשביל מיסטי. (אני לא אתפלא אם הבחור שהיא יצאה איתו בפרק השני וגרמה לו לבוא לבית שלה עמד להיות קורבן שלה)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שיט כבר מאוחר, אני אצטרך לקצר
הבנות יוצאות בכיוון דרום לנסות למצוא איזשהו סימן לציביליזציה
לפני שהן יוצאות לוטי מספרת להן שהיה לה חלום על נחל של דם
ואז הן באמת רואות נחל שהמים בו אדומים
ואז גם המצפן מתחיל להשתבש וכולן כבר רוצות לחזור אבל טאיסה משכנעת אותן להמשיך.
ואז בלילה טאיסה אמורה לשמור מפני זאבים (שהיא אמרה שבכלל לא יתקרבו לבני אדם)
אבל היא נרדמת, או יותר נכון הולכת מתוך שינה, או יותר נכון מטפסת מתוך שינה,
כי כשהיא מתעוררת היא על עץ. והיא גנבה את העצם שלוטי נתנה לואן בתור קמיע מגן.
וזאבים מתקיפים את שאר הבנות וזאב הורג את ואן לפני שטאיסה מספיקה להרוג אותו עם גרזן.
(לפחות הן יוכלו לאכול את הזאב עכשיו)

עוד בעבר שאונה מוצאת את חאבי מחטט בתיק שלה. הוא אומר שהוא רק רצה את הסכין בשביל פרויקט אומנות.
(אחר כך היא מוצאת שהוא החזיר את הסכין עם חיה מגולפת בעץ)
חוץ מזה היא קולטת שזה מסוכן שהיומן שלה סתם יושב שם בתיק שלה ולכן היא מחביאה אותו.

במקביל לזה ג'קי לוחצת עליה לספר מה היא מסתירה אז שאונה מגלה לה שהיא בהריון.
אבל היא משקרת ואומרת שאיזה בחור אחר הוא האבא. (אבל משהו בסיפור שלה נשמע לא אמין לג'קי)
בסוף רואים שהיומן של שאונה כבר לא במקום המחבוא ואז רואים את ג'קי קוראת בו ובוכה.

הבנות בהווה מנסות לתפוס את הבחור שסוחט אותן וכמעט מצליחות אבל הוא מצליח לברוח.
כנראה הוא התכסה בגליטר כשהוא ברח ממה שאחת מהן אמרה, ולכן ציפיתי שבהמשך נראה מישהו עם גליטר (קצת מזכיר את "רק רציחות בבניין")

נאט השאילה את האקדח של קווין בשביל האירוע ואפילו ירתה באוויר (היא ניסתה לירות בסחטן הבורח)
הוא מגלה ומתעצבן עליה ועוזב אותה והיא מתנהגת כאילו הוא לא חשוב לה אבל נראה שהיא כן נקשרה אליו.

שאונה חוזרת הביתה ומוצאת את אדם מחכה לה מחוץ לבית שלה (מסתבר שבעלה לא בבית)
הוא רוצה יותר והיא מתעצבנת מזה
אבל בסוף הם נכנסים ושוכבים יחד.
ואז נרדמים ככה שאדם עדיין שם (ומתחבא בארון) כשבעלה של שאונה מגיע.
אבל כנראה מצליח להתחמק החוצה בלי להתפס.

מיסטי מחזיקה את העיתונאית/חוקרת כבולה בבית שלה וסוחטת אותה בשביל להוציא מידע
העיתונאית לפחות מנסה לעשות רושם כאילו היא לא מפחדת,
אבל מיסטי לא רק פסיכית עם קבלות, יש לה גם שיטות.
היא מאיימת לשלוח לאבא של העיתונאית שוקולד עם רעל בתוכו.
העיתונאית מספרת לה גם על כך שטאיסה שכרה אותה וגם שיש לה מידע שטראוויס באמת נרצח כי מישהו רוקן את חשבון הבנק שלו.

אה ובשלב הזה יש לי תיאוריה
פתאום קפץ לי שאולי אדם הוא בכלל חאבי!
הוא עושה רושם קצת לטיני. הוא בכמה שנים צעיר משאונה. חאבי הכין אמנות ואדם אומר שהוא אמן.
שלא לדבר על כך שעכשיו ראינו שחאבי הביא לשאונה מתנה.

מעבר לזה גם חשבתי שאולי אדם הוא הסוחט.
ואולי גם מי שהרג את טראוויס.

הוא גם יכול להיות רק אחד מהדברים האלו או רק שניים.

אבל אני לחלוטין ציפיתי ששאונה תמצא על הבגדים שלו גליטר ואז תעלה לפחות על דבר אחד.

אם אדם הוא באמת חאבי זה אומר ששאונה לא ראתה אותו הרבה שנים, כי היא לא מזהה אותו.

Aranel Nenharma

Well-known member
הבנות בהווה מנסות לתפוס את הבחור שסוחט אותן וכמעט מצליחות אבל הוא מצליח לברוח.
כנראה הוא התכסה בגליטר כשהוא ברח ממה שאחת מהן אמרה, ולכן ציפיתי שבהמשך נראה מישהו עם גליטר (קצת מזכיר את "רק רציחות בבניין")
לי זה יותר הזכיר את ברוקלין 99
1674941118147.png

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הולי שיט
נורא בא לי לראות עוד פרק, אבל אז ישאר לי רק פרק אחד לסיום העונה ואני לא אוכל לעצור שם ואני צריך ביוטי סליפ
אז אדם הוא כן הסוחט. הייתה לי תחושה חזקה כבר פרק קודם, אבל ציפיתי שהיא תגלה את זה אז. לא שהיא תגלה את הגליטר פרק מאוחר יותר.
והוא גנב לה את היומן?
מה הוא זומם?
ואיך יכלו לסיים את הפרק בזה שהיא מתעמתת איתו לבדה ואנחנו לא מקבלים תשובה?
למה היא לא קראה לשאר הבנות לפחות?

במקום זה סיימנו עם הדתית (לורה לי? זה כנראה כבר מאוחר מידי כדי שאני אלמד את שמה) שטסה במטוס שאז מתפוצץ.
למה הדובי שלה פתאום עלה בלהבות? האם מישהו שם שם איזה משהו? האם לוטי? האם מיסטי?

אוי ומסתבר שבן, העוזר מאמן הוא הומו. ונאט עלתה עליו כי הוא אף פעם לא מסתכל להם על השדיים.
האמת זה ממש הקלה כי אפילו בלי רגל זה הרגיש קצת מלחיץ גבר צעיר בבקתה מלאה בנערות בגיל בית ספר.
מעניין מה מיסטי תעשה אם היא תגלה.

לגבי מיסטי - היא כאילו האדם הכי נוראי בעולם - אבל אז היא מצילה את נאט מלחזור לסמים למרות שזה אומר לחשוף את זה שהיא עוקבת אחריה דרך מצלמה סודית.
הזוי.

עוד בעבר כולם מתאבלים על ואן ושורפים את הגופה שלה.
ואני חושב לעצמי - הם בדקו שהיא באמת מתה לפני שהם שמו אותה על המדורה נכון?
אה לא. הם לא. ואפילו עם זה שהפנים שלה חצי פתוחים זה עדיין מצחיק אותה שהם ניסו לשרוף אותה.
באופן מדהים מצליחים להביא אותה חזרה לבקתה ושם אחת הבנות (אפילו לא מיסטי) תופרת לה חזרה את הפנים.

והמצב האנוש של ואן הוא חלק ממה שמוביל את לורה לי להחליט לטוס.
ג'קי מנצלת את ההזדמנות בשביל להוציא את ההריון של שאונה מהארון. לא ברור מה הקטע שלה, הרי היא גילתה כנראה בפרק שעבר ששאונה שכבה עם החבר שלה. אבל היא מושכת את הגילוי הזה. והאם היא באמת רוצה גם לעזור לשאונה, כי לא ברור למה היא כל כך בעד הטיסה.

בעבר נאט וטראוויס נפרדים כי הוא מגלה שהיא שיקרה לו לגבי מישהו שהיא שכבה איתו.
בהווה היא מנסה לחקור מי רוקן את חשבון הבנק שלו (מיסטי אמרה לה על זה) וסוחטת ידידה לשעבר שעובדת בבנק בשביל להשיג את המידע.

טאיסה באה לבית של שאונה ומספרת לה שהיא שוב הולכת מתוך שינה.
אחר כך היא חוזרת לבית שלה ומספרת לסימון (הבת זוג שלה) על כל העניין. היא לא ממש מבהירה שהיא זאת שגרמה טראומה לבן שלהן, אבל היא כן אומרת לה שהיא צריכה לקחת את הבן ולהתרחק ממנה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
@Aranel Nenharma סיימתי את העונה!
בואי נדבר על זה

קודם כל אני אתחיל מגילוי שהיה לי לגבי עצמי היום.
וזה דווקא לא היה בזמן הצפיה בפרקים אלא אחר הצהריים כשנסעתי הביתה וחשבתי על הסדרה:
אני מת על מיסטי קוויגלי.
כלומר בשלב הזה אם היו שואלים אותי את השאלה "אם היית חיה איזו חיה היית?" אז התשובה שלי תהיה מיסטי קוויגלי.
היא מטורפת ונוראית אבל היא גם מדהימה.
בעצם אולי העניין הוא שהיא פשוט 100% עצמה והיא לא מפחדת מזה.

עכשיו לגבי הפרק:
איך שאדם התחיל להכחיש התחלתי להבין שהוא לא באמת קשור לסחיטה.
ואז רגע לפני שזה קרה הבנתי ששאונה הולכת להרוג אותו.
וזה נוראי.
אבל עד כמעט סוף פרק הסיום עדיין ציפיתי שנגלה שהוא חאבי.
אפילו עלתה לי תיאוריה מורכבת שחאבי ברח באותו לילה מהבקתה בגלל ששאונה אמרה לו ואז אחרי שהוא שרד בנס וגילה ציביליזציה הוא פחד לספר מי הוא. או משהו כזה.
אני ממש תוהה אם בכוונה ניסו לגרום לנו לחשוב בכיוון כזה. או שזה הייתי רק אני עם דמיון פעיל מידי...
כלומר בטוח ניסו לגרום לנו לחשוב שמשהו מוזר איתו כדי שנחשוד בו. אבל אולי לא חשבו בכיוון של חאבי.
הייתי אפילו חושב שאולי נגלה את זה בעונה הבאה, אבל בחדשות דיברו על כך שמשפחה שלו מחפשת אותו ואם זה היה חאבי עם זהות בדויה אז לא הייתה לו משפחה.

ואז הגילוי שבעצם ג'ף היה הסוחט כל הזמן הזה. שיט!
לחלוטין לא ראיתי את זה מגיע.
אני כן חשבתי שאולי הוא לא באמת בוגד בשאונה וזה איכשהו טעות שלה, אם כי זה באמת מוזר והיא לחלוטין צודקת במה שהיא חשבה.
ואז היא מספרת לו הכל, כולל זה שהיא רצחה את אדם. ומסתבר שהוא כבר שנים יודע את האמת שלה כי הוא קרא ביומנים שלה.
*אגב, איזו טיפשה היא צריכה להיות שהקוד לכספת זה המספר טיסה שלהן.

בנתיים מיסטי כרגיל שולטת בעניינים.
ביד אחת היא פותרת את בעיית הגופה של שאונה באופן מהמם.
ביד שניה היא נפטרת מבעיית החוקרת שהיא כלאה במרתף שלה. לרגע לא האמנתי שהיא פשוט סומכת על כך שהיא לא תלך למשטרה. וברגע שהופיע עניין הסיגריות חשדתי שהיא הרעילה אותן. אבל זה די קטע שבסופו של דבר אנחנו אפילו לא יודעים אם היא עמדה ללכת למשטרה. כלומר הגיוני שכן, אבל אפילו ציפיתי שנראה אותה מנסה להתקשר למשטרה או להגיע למשטרה לפני שהיא מתה.

בין זה לזה היה גם את אירוע המחזור 25 שנה לכיתה שבו הן היו הסלבריטאיות. פלוס איזו אחת שהייתה אמורה להיות על הטיסה ומדברת על הטראומה שהייתה לכולם.
הייתה לי תחושה שמשהו יתגלה שם. אולי פתאום נגלה עוד מישהי ששרדה.

בנתיים ביער
(אוקי זה לא בדיוק נכון)
לפני 25 שנה ביער
הבנות מחליטות לעשות מסיבת Doomcoming שבה יש כמובן נשיקות, יציאות מהארון, שני אנשים שמאבדים את הבתולין שלהם. החלק של זה שכמעט כולם בטעות לוקחים פטריות הוא די שונה, אבל בטח לא רחוק מחוויות של חלק. החלק שבו כמעט כל הבנות הופכות לטורפות וכמעט מקריבים את הבן במזבח כלשהו הוא בהחלט יוצא דופן.
וזה היה קטע מוזר כי מצד אחד לחלוטין ציפיתי לראות את הפעם הראשונה שהם הורגים מישהו כדי לאכול אותו. אבל מצד שני ידעתי שטראוויס שורד את כל החוויה.
אחר כך חשבתי שאולי יהרגו ויאכלו את ג'קי, כי הייתה לי תחושה שהיא תמות העונה. ואז חשבתי שאולי הרגו ויאכלו את חאבי כי הוא נעלם.
אז צדקתי שג'קי מתה. אבל היא מתה בעקבות ריב וזה שהיא הייתה עקשנית מידי.
והם אפילו בטח לא ישמרו את הבשר שלה כי עכשיו יש להם מלא בשר דוב.
ובעניין הדוב - מה לכל הרוחות הקטע של זה שהוא נתן ללוטי להרוג אותו? טוב אני מניח שזה שייך לחלק העל טבעי של הסדרה.

אוי והחלום גסיסה של ג'קי היה עצוב נורא. בהתחלה כשהיא נכנסת לבקתה וכולם עומדים שם ומברכים אותה חשבתי לרגע שהם עומדים להרוג אותה (למרות שהם עכשיו לא על סמים). אבל אז הבנתי שזה חלום לפני מוות. וקיבלתי אישור לזה כשהיא ראתה את הבחורה הדתייה. אוי ואז האיש בחשכה היה נורא מפחיד. לא הבנתי אם זה היה אמור להיות הצייד שמת בבקתה, או אולי המאמן שלהם שמת?

אז כמו שהנחתי לפני כמה פרקים נראה שלוטי היא זאת שהופכת להיות המנהיגה שלהם ותענוד את הקרניים. זה נעשה ברור כמובן כשהיא לבשה את הקרניים והורתה לשאונה לחתוך את הראש של טראוויס. ואז עוד פעם בסוף כשנראה שהיא מניחה את הלב של הדוב כמנחה לאיזה אל או משהו.

ונוסף על כך לפי אירועי הסיום עושה רושם שגם לוטי שרדה (ידעתי שנגלה שעוד מישהו שרד) ושהיא מנהיגה איזו כת של אנשים שעונדים את הסמל המוזר הזה.

אבל אם היא שרדה אחרות היו יודעות על זה. האם הן שמרו על קשר איתה? האם החוקרת גילתה משהו עליה? (כי אם כן אז חבל שמיסטי הרגה אותה)
למה הם חטפו את נאט?

מעניין אם מגלה על עוד ששרדו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה שטאיסה בסוף מנצחת בבחירות היה די צפוי (בגלל כמה שפימפמו את זה שהיא בטוח הולכת להפסיד)

אבל לחלוטין לא ציפיתי שסימון תגלה במרתף הבית שלהן חדר סודי שבו לא רק הבובה ההרוסה של הבן שלהן, אלא גם הראש הכרות של הכלב.
אני לא יודע מה יהיה יותר מטריד - אם טאיסה עשתה את זה ולא זוכרת או אם היא כן זוכרת.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק 1
אז יש בנתיים 4 בנות שאנחנו רואים גם בהווה וגם בעבר:
שואנה - בעבר שוכבת עם החבר של החברה הכי טובה שלה, למרות שעם איך שהיא מסתכלת על החברה הכי טובה שלה זה נראה שהיא מאוהבת בה.
לגמרי חשבתי שהיא בקטע של ג'קי
בהווה היא כנראה נשואה לאותו בחור. והיא עקרת בית ככל הנראה.
יש משהו בשחקנית הזו מלאני שתמיד נמצאת בדמויות של עקרת בית משעוממת
נאט - בעבר שילוב של מסטולה ואתלטית.
בהווה כנראה יותר בקטע של התמכרויות. מסיימת תוכנית גמילה ורוצה לעשות שינוי. וכנראה חוזרת לעיירה שלהן.
בגלל שבפרק הראשון לא זכרתי טוב שמות אז נאט היא האחרונה שקלטתי מי היא בעבר
חוץ מזה היא היחידה שאנחנו יודעים בוודאות שהייתה חלק מהקבוצה שאנחנו רואים בעבר ביער אוכלת את זאת שמתה בהתחלה (אני מניח שזה מה שקרה, לא נראה לי שמטעים אותנו עם זה)
סתם עובדה: השחקנית של מיסטי הצעירה היא צמחונית (או טבעונית) וה"בשר" זה טופו או משהו כזה
לקפטן של הקבוצה יש את השרשרת שאנחנו רואים ביער על הבחורה שנהרגה אחרי שברחה מחייה ונפלה לתוך מלכודת (חשבתי שזה מוזר שהכינו מלכודות לתפוס אחת את השניה, אבל בעצם הגיוני שבנו את המלכודת לתפוס חיות אחרות).
אתה יודע שלגמרי לא קלטתי את השרשרת על הבחורה עד שציינת את זה
אבל אנחנו גם רואים שהקפטנית נתנה את השרשרת שלה על המטוס לשאונה. יחד עם זה אנחנו יודעים ששואנה שרדה. אבל אולי זה רק מבהיר ששרשרת יכולה להחליף בעלים.
לזה שמתי לב אז כן הנחתי שיש משמעות לשרשרת
כמה עוד בנות שרדו?
בעצם האם גם בנים שרדו? - כי היו על המטוס לפחות 4 בנים - עוזר המאמן, המאמן, ושני הבנים שלו (שלא ברור לי למה הצטרפו)
עד עכשיו לא ברור לי למה הבנים שלו הצטרפו אליו
ולמה לא היה איתם מורה נקבה או כל מבוגרת כדי שזה לא יהיה קריפי שיש מאמן מבוגר ועוזר מאמן צעיר בשבוע בטיול עם כמה בנות צעירות
איך הן הגיעו למצב הסופר מוזר שהן הגיעו אליו. כלומר אני יכול להבין קניבליזם במצב של רעב, אבל מה הקטע של התלבושות ההזויות?
מסתבר שהקטע של הקניבליזם מבוסס על סיפור אמיתי 8-{
היה בשנות ה-70? מטוס מארגוואי שהתרסק בצילה על רכס הרים משלג
אני מקווה שהם לא בנו על עונה שניה וכן נגלה את רוב הדברים החשובים כבר בעונה הזאת.
חחחח איזה תמים היית בהתחלה
פרק 2
מתברר: מיסטי מנעה את החילוץ שלהן למשך זמן כה רב, כאשר ניטרלה במכוון ובסוד את משדר אות המצוקה של המטוס.
מניאקית, ואנחנו עדיין לא יודעים אם הבנות גילו את זה בהווה
חוץ מזה יש את העניין ששואנה מנסה להציל את ואן, שנתקעה במושבה כשהמטוס עולה באש, אבל ג'קי מושכת את שואנה בכוח החוצה בשביל להציל אותה ואת עצמה, והן למעשה נוטשות אותה למות. למרבה המזל היא מצליחה בכל זאת להנצל משם, אבל זה הולך להיות מטען כבד ביניהן עכשיו.
כאן מתחילים להבין שג'קי מניאקית
בערב מסביב למדורה:
הנערה הנוצרית-דתיה חושבת שהמטוס התרסק בתור עונש מאלוהים על זה שהיא קיללה בלב את המורה לפסנתר שלה |פנים|
(אני חייבת לתהות איך אפשר לאהוב את האל שלך, כאשר אתה מאמין שהוא כזה מטומטם ומרושע).
*האמ*השואה*האמ*
לשאונה וג'ף יש קשיים בחיי הנישואין (כמה מפתיע...) הוא בוגד בה, והיא רוצחת ארנבים בסתר ומגישה אותם לארוחת ערב.
:-D המשפט הזה הצחיק אותי
זה כן מרשים שהיא כל כך מיומנת בעזרה ראשונה ובעלת כוח לעשות את מה שצריך לעשות (לקטוע למישהו את הרגל).
אני אהבתי שהראו שהיא גדלה ועדיין המשיכה עם העזרה ראשונה וניהתה אחות
הכי גועל היה לראות את הרגל המרוחה של עוזר המאמן.
אני עצמתי עיניים בקטע הזה
דווקא בגלל שאנחנו מאוד מניחים שהיא תאכל, אני חושב שבסוף נגלה שגם היא שרדה. [על ג'קי]
:ROFLMAO::ROFLMAO:
פרק 3
כלומר היה נראה שטאישה ראתה בתור ילדה השתקפות של איזה יצור ללא עיניים שסבתא שלה ראתה. אבל יכול להיות שזה משהו שסבתא שלה הזתה ואז הילדה הקטנה דמיינה שהיא ראתה בגלל מה שהסבתא אמרה.
עדיין לא הבנתי את כל הקטע הזה עם האיש חסר העיניים
דווקא בפרק הראשון אהבתי את ג'קי והיה ניהתה יותר ויותר מעצבנת
לא קשור, אבל ישר חשבתע על הסיפור הזה מהתנ"ך על אריה ממולא בדבורים (יש משהו כזה, נכון?)
אה ויש בבקתה קרניים שפתאום קלטתי שאולי הן הקרניים שישמשו את המנהיגה שלהן בעתיד.
עוד משהו שלא קלטתי עד שציינת את זה, יפה!
במלון היא פוגשת את אדם, הבחור שהייתה לה תאונה איתו ומאז מתחיל איתה. אוקי זה שהוא סתם במקרה מגיע למלון שהיא הגיעה אליו מרגיש מאוד חשוד. אני בהחלט לא סומך עליו. אחרי שהם אוכלים יחד הם עולים יחד לחדר מלון. ואפשר להניח מה קורה בפנים.
אני עדיין לא סגורה על האם הוא באמת היה עובר תמים או שיש לו משהו גדול יותר בסיפור
כי כל הקטע של ההכרות שלהם מוזרה
חלק בי חושד שבעצם אומנם בעלה באמת שיקר לה, אבל הוא לא באמת בוגד בה (אולי האישה שהוא פוגש עוזרת לו ללמוד בשביל גיור)(זה משהו ספציפי שהיה פעם בורוניקה מארס). ואז היא תהיה זאת שבגדה בו. אבל רוב הסיכוי שהוא כן בגד בה.
חחחחחחחח
אתה די טוב בזה
מאשרת
טאישה מוטרדת בגלל תשדיר בחירות שלילי שעושה נגדה המתחרה שלה בבחירות. האמת שברגע הראשון לא קלטתי למה זה כל כך מעצבן אותה, ואז קלטתי שבלי לציין את העבר שלה ובלי שום האשמה אמיתית, הוא רמז על כך שהיא קניבלית. אז כנראה העובדה שהן אכלו אנשים זה משהו שאפילו אם לא הוכח רשמית, זה משהו שהשמועות לגביו ידועות.
כנראה זה מתקשר גם לזה שהבן שלה הרביץ לילד אחר. ואז יש לה מריבה עם הילד המוזר שלה והכל קריפי שם ואני כבר לא זוכר מה הוא בדיוק אמר לה, אבל היא לקחה לו את הבובה. בערב נראה היה שהם השלימו, אבל אחר כך היא מצאה את הבובה מפורקת באופן הזוי וכנראה שהוא עשה את זה.
לגמרי חשדתי כל העונה בבן המסכן שלה

למעלה