YellowJackets (הצהובות) - עונה 1

Aranel Nenharma

Well-known member
Yellowjackets - הצהובות (זמין בyes וסטינג)
אני זוכרת שקראתי פה את השם שלה אבל לא בטוחה שמישהו אכן צפה בה.
סדרה מאוד מומלצת, בנתיים יצא לה עונה 1 ויש אישור לעוד שני עונות (עונה 2 יוצאת במרץ)

עוד מישהו צפה בה? יש לי עם מי לדון עליה? (ויש הרבה על מה לדון)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרה מאוד מומלצת, בנתיים יצא לה עונה 1 ויש אישור לעוד שני עונות (עונה 2 יוצאת במרץ)

שתי הודעות רצוף!
זה כנראה נס של יום ההגיון (אפילו שהוא מחרתיים וזה בכלל לא הגיוני)

אני תכננתי לראות את Yellowjackets, אבל כמו הרבה מהתוכניות שלי, אף פעם לא הגעתי לזה.
אם יש לי עם מי לדבר על זה אז כמובן שיש לי הרבה יותר מוטיבציה.
אני יכול להחליט להשלים אותה עד מרץ ואז נוכל גם לדבר על העונה הראשונה וגם לראות במקביל פרק פרק של העונה השניה.

Lhuna3

Well-known member

אני תכננתי לראות את Yellowjackets, אבל כמו הרבה מהתוכניות שלי, אף פעם לא הגעתי לזה.
אם יש לי עם מי לדבר על זה אז כמובן שיש לי הרבה יותר מוטיבציה.
אני יכול להחליט להשלים אותה עד מרץ ואז נוכל גם לדבר על העונה הראשונה וגם לראות במקביל פרק פרק של העונה השניה.
אני מוכנה לנסות צפיה משותפת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי, ראיתי פרק ראשון של Yellowjackets (צהובות)

מותח וטוב
אבל גם נזכרתי למה דאגתי מלראות את זה - זה מאוד מדכא.
כלומר לראות את הנערות הצעירות האלו ולדעת שחלק ימותו באופן אלים וחלק יהפכו לאלימות באופן מזעזע.
ואלו ששורדות הן כנראה אלו שאכלו את האחרות, אבל הן הגיבורות של הסיפור שלנו.

אז יש בנתיים 4 בנות שאנחנו רואים גם בהווה וגם בעבר:
שואנה - בעבר שוכבת עם החבר של החברה הכי טובה שלה, למרות שעם איך שהיא מסתכלת על החברה הכי טובה שלה זה נראה שהיא מאוהבת בה.
בהווה היא כנראה נשואה לאותו בחור. והיא עקרת בית ככל הנראה.
נאט - בעבר שילוב של מסטולה ואתלטית.
בהווה כנראה יותר בקטע של התמכרויות. מסיימת תוכנית גמילה ורוצה לעשות שינוי. וכנראה חוזרת לעיירה שלהן.
טאישה (טיי) - בעבר בחורה מאוד תחרותית שמוכנה לעשות דברים לא מוסריים בשביל לזכות כולל סוג של חרם כדורגל ואולי גם לשבור את הרגל של חברה חלשה בקבוצה.
בהווה מתמודד לסנאט ונשואה לאישה.
מיסטי - בעבר סוג של עוזרת מאמן נלהבת.
בהווה סוג של אחות בבית אבות או משהו כזה. די נוראית. ואם אני לא טועה היא כריסטינה ריצ'י.
חוץ מזה היא היחידה שאנחנו יודעים בוודאות שהייתה חלק מהקבוצה שאנחנו רואים בעבר ביער אוכלת את זאת שמתה בהתחלה (אני מניח שזה מה שקרה, לא נראה לי שמטעים אותנו עם זה)

יש עוד כמה חברות משמעותיות בקבוצת כדורגל בעבר שלא ראינו בהווה ולכן אנחנו לא יודעים אם הן שרדו או לא: הבחורה הדתיה, השוערת, העשירה (שראינו לוקחת כדורים כלשהם, היה נראה לי פסיכיאטרים אבל אני לא בטוח), והקפטן של הקבוצה.
לקפטן של הקבוצה יש את השרשרת שאנחנו רואים ביער על הבחורה שנהרגה אחרי שברחה מחייה ונפלה לתוך מלכודת (חשבתי שזה מוזר שהכינו מלכודות לתפוס אחת את השניה, אבל בעצם הגיוני שבנו את המלכודת לתפוס חיות אחרות).
אבל אנחנו גם רואים שהקפטנית נתנה את השרשרת שלה על המטוס לשאונה. יחד עם זה אנחנו יודעים ששואנה שרדה. אבל אולי זה רק מבהיר ששרשרת יכולה להחליף בעלים.

וחוץ מזה יש את העיתונאית שאולי היא לא עיתונאית שחוקרת את העניין.

כמה עוד בנות שרדו?
בעצם האם גם בנים שרדו? - כי היו על המטוס לפחות 4 בנים - עוזר המאמן, המאמן, ושני הבנים שלו (שלא ברור לי למה הצטרפו)
איך הן הגיעו למצב הסופר מוזר שהן הגיעו אליו. כלומר אני יכול להבין קניבליזם במצב של רעב, אבל מה הקטע של התלבושות ההזויות?

וכמה מתוך כל זה בכלל נגלה בעונה הראשונה הזאת?
אני מקווה שהם לא בנו על עונה שניה וכן נגלה את רוב הדברים החשובים כבר בעונה הזאת.

*יכול להיות שטעיתי קצת בשמות ואולי אפילו בהבנה שלי של איזה דמות היא איזו או משהו כזה.
אני נורא רוצה לבדוק בויקיפדיה כדי לוודא שהבנתי נכון, אבל אני לא מוכן להסתכן בספוילרים.

Aranel Nenharma

Well-known member
מותח וטוב
אבל גם נזכרתי למה דאגתי מלראות את זה - זה מאוד מדכא.
כשאני ניגשתי לסדרה לא היה לי מושג על מה היא (הגעתי משיטוט בVOD) והייתי בטוחה שזה הולך להיות סדרה coming of age קומית כזו על קבוצת בנות, ואני שמחה שטעיתי
בהווה סוג של אחות בבית אבות או משהו כזה. די נוראית. ואם אני לא טועה היא כריסטינה ריצ'י.
כן זו כריסטי.
לא זהיתי אותה בכלל. רק בגלל שאני עדיין בטירוף של וונסדי ועדיין רואה דברים על וונסדי גילתי שכריסטי משחקת גם בסדרה הזו והייתי צריכה ללכת לIMDB כדי לראות את מי
אני מקווה שהם לא בנו על עונה שניה וכן נגלה את רוב הדברים החשובים כבר בעונה הזאת.
יש לך תיזמון טוב כי היום יצא הטריזר לעונה ה-2
*יכול להיות שטעיתי קצת בשמות ואולי אפילו בהבנה שלי של איזה דמות היא איזו או משהו כזה.
אני נורא רוצה לבדוק בויקיפדיה כדי לוודא שהבנתי נכון, אבל אני לא מוכן להסתכן בספוילרים.
אתה צדקת בכל השמות, כל הכבוד! לי לקח עד פרק 3 להבין מי זו מי

Lhuna3

Well-known member
השם של הסדרה בכלל גרם לי לחשוב שזה על אסירות |פנים|

טוב זה ז'אנר שאני בעקרון לא אוהבת, וכבר מסצינת הפתיחה התעורר לי חשש שזה משהו שלא יעשה לי טוב לראות.
ואז בסצינה שאחריה יש בלשית שחוקרת את התעלומה של מה שקרה שם. (עיתונאית/בלשית/מה שהיא לא תהיה בסוף - אותו דבר. אני מנחשת שהיא תתגלה כקשורה אישית לאחד/ת הקורבנות שם, או כחוקרת פרטית מטעמו/ה.)

אז הכל די אמר לי "תפרשי עכשיו", אבל המשכתי בכל זאת.

ניק כתב את כל מה שחשבתי במהלך הפרק.
חוץ מזה שאני הנחתי שאכלו רק את הבחורה האחת, ואתה חשבת שהם אכלו את כל/רוב מי שלא חזר משם, שזה בעצם הגיוני.
ולא זיהיתי בכלל את כריסטינה ריצ'י (אבל כן את ג'ולייט לואיס, כי יש לה פנים מיוחדות).

עכשיו יש לי קצת התלבטות אם להמשיך, כי מצד אחד אני בטוח הייתי פורשת מסדרה כזאת, ומצד שני יש את הצפיה המשותפת ובא לי צפיה משותפת ושיהיה לנו ויכוח מעניין על משהו :-D (למרות שעל הפרק הראשון חשבתי אותו דבר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כשאני ניגשתי לסדרה לא היה לי מושג על מה היא (הגעתי משיטוט בVOD) והייתי בטוחה שזה הולך להיות סדרה coming of age קומית כזו על קבוצת בנות, ואני שמחה שטעיתי

כן זו כריסטי.
לא זהיתי אותה בכלל. רק בגלל שאני עדיין בטירוף של וונסדי ועדיין רואה דברים על וונסדי גילתי שכריסטי משחקת גם בסדרה הזו והייתי צריכה ללכת לIMDB כדי לראות את מי

יש לך תיזמון טוב כי היום יצא הטריזר לעונה ה-2

אתה צדקת בכל השמות, כל הכבוד! לי לקח עד פרק 3 להבין מי זו מי
השם של הסדרה בכלל גרם לי לחשוב שזה על אסירות |פנים|

טוב זה ז'אנר שאני בעקרון לא אוהבת, וכבר מסצינת הפתיחה התעורר לי חשש שזה משהו שלא יעשה לי טוב לראות.
ואז בסצינה שאחריה יש בלשית שחוקרת את התעלומה של מה שקרה שם. (עיתונאית/בלשית/מה שהיא לא תהיה בסוף - אותו דבר. אני מנחשת שהיא תתגלה כקשורה אישית לאחד/ת הקורבנות שם, או כחוקרת פרטית מטעמו/ה.)

אז הכל די אמר לי "תפרשי עכשיו", אבל המשכתי בכל זאת.

ניק כתב את כל מה שחשבתי במהלך הפרק.
חוץ מזה שאני הנחתי שאכלו רק את הבחורה האחת, ואתה חשבת שהם אכלו את כל/רוב מי שלא חזר משם, שזה בעצם הגיוני.
ולא זיהיתי בכלל את כריסטינה ריצ'י (אבל כן את ג'ולייט לואיס, כי יש לה פנים מיוחדות).

עכשיו יש לי קצת התלבטות אם להמשיך, כי מצד אחד אני בטוח הייתי פורשת מסדרה כזאת, ומצד שני יש את הצפיה המשותפת ובא לי צפיה משותפת ושיהיה לנו ויכוח מעניין על משהו :-D (למרות שעל הפרק הראשון חשבתי אותו דבר).
הממממ
פשוט אחד הדברים שזכרתי לגבי הסדרה הזאת (מחומר פרסומי וכאלו) זה שכריסטינה ריצ'י משחקת שם.
אני מבין שאתן גם לא ראיתן את הטריילר. אני כן ולכן ידעתי באופן בסיסי על מה הסדרה.

בכל מקרה, אני מקווה שתמשיכי לונה, אבל אני לא אשנא אותך לעד אם תפסיקי.
אני גם אשמח לאיזה ויכוח טוב

Lhuna3

Well-known member
טוב ראיתי עוד פרק.
מתברר: מיסטי מנעה את החילוץ שלהן למשך זמן כה רב, כאשר ניטרלה במכוון ובסוד את משדר אות המצוקה של המטוס.

היא תמיד היתה חנונית "מוזרה" ומנודה, והבנות היו מגעילות אליה, אבל כאשר המטוס מתרסק מתגלה חוזקתה בתור הנערה היחידה שיודעת מה לעשות, איך לטפל בפצועים ולהציל את מי שאפשר (כי עברה קורס עזרה ראשונה) וגם בעלת תושיה בשעת משבר, ואומץ לעשות דברים קשים, כמו לכרות רגל מרוסקת של עוזר המאמן, שנפל עליו חלק כבד של המטוס.
אז היא לראשונה בחייה זוכה להרגיש מוערכת ורצויה ואפילו נערצת, והיא כל כך אוהבת את ההרגשה הזאת - ואפשר לרגע להבין אותה, שהיא מונעת את החילוץ - שזה כבר מעשה פסיכופטי.
אבל אנחנו כבר יכולים לראות איך זה קרה שהיא הפכה למנהיגה שלהן שם.
כל הסימנים גם מחייה הבוגרים רומזים לנו שהיא פסיכופטית, שנראה כאילו גם תיכננה מראש איכשהו את זה שהאוטו של נאט לא יניע בבוקר והיא תגיע "במקרה" לנסוע איתה.

פסיכופטים זה הדמויות שאני הכי שונאת, ובין הבודדים שאני לא יכולה (ולא רוצה) להבין.

חוץ מזה יש את העניין ששואנה מנסה להציל את ואן, שנתקעה במושבה כשהמטוס עולה באש, אבל ג'קי מושכת את שואנה בכוח החוצה בשביל להציל אותה ואת עצמה, והן למעשה נוטשות אותה למות. למרבה המזל היא מצליחה בכל זאת להנצל משם, אבל זה הולך להיות מטען כבד ביניהן עכשיו.

המאמן נהרג באופן מזעזע, ושני בניו שרדו.
לגדול מביניהם - טראוויס, היה כנראה עניין כלשהו עם נאט, והוא שרד גם עד להווה, אבל לא רוצה יותר שום קשר, והיא נוסעת אליו.

ומישהו/י שולח בהווה לכל הנשים ששרדו גלויה מאיימת עם ציור סמלי, שגם היה חרוט שם על עץ.

סצינת ההתרסקות ואחריה היא מחרידה.

בערב מסביב למדורה:
הנערה הנוצרית-דתיה חושבת שהמטוס התרסק בתור עונש מאלוהים על זה שהיא קיללה בלב את המורה לפסנתר שלה |פנים|
(אני חייבת לתהות איך אפשר לאהוב את האל שלך, כאשר אתה מאמין שהוא כזה מטומטם ומרושע).
אבל זה לפחות מקליל קצת את האווירה וגורם לכולן לצחוק קצת ולהתוודות על "חטאים" קטנים משלהן. שמחתי שגם הדתיה צחקה והבינה כנראה שזה אבסורד להאשים את עצמה בהתרסקות.

חוץ מזה הן מאמינות שבזכות המשדר יחלצו אותן למחרת, על אף שג'קי (שאנחנו מניחים שהולכת להאכל) רומזת שאולי כדאי לשמור קצת אוכל למקרה שהחילוץ יתעכב בכמה שעות.

לשאונה וג'ף יש קשיים בחיי הנישואין (כמה מפתיע...) הוא בוגד בה, והיא רוצחת ארנבים בסתר ומגישה אותם לארוחת ערב.
מה שקצת מצחיק זה שהיא אומרת לג'ף ולבת שלהם את האמת אבל הם חושבים שהיא מתלוצצת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
טוב ראיתי עוד פרק.
הייתי כמעט בטוח שאני אגלה שכתבת שאת לא מתכוונת להמשיך לראות מעבר לפרק הזה.
אז אם לא כתבת את זה אני מבין שאת כן מתכוונת בנתיים להמשיך.

בכל מקרה, גם אני ראיתי את הפרק עכשיו

מתברר: מיסטי מנעה את החילוץ שלהן למשך זמן כה רב, כאשר ניטרלה במכוון ובסוד את משדר אות המצוקה של המטוס.

היא תמיד היתה חנונית "מוזרה" ומנודה, והבנות היו מגעילות אליה, אבל כאשר המטוס מתרסק מתגלה חוזקתה בתור הנערה היחידה שיודעת מה לעשות, איך לטפל בפצועים ולהציל את מי שאפשר (כי עברה קורס עזרה ראשונה) וגם בעלת תושיה בשעת משבר, ואומץ לעשות דברים קשים, כמו לכרות רגל מרוסקת של עוזר המאמן, שנפל עליו חלק כבד של המטוס.
אז היא לראשונה בחייה זוכה להרגיש מוערכת ורצויה ואפילו נערצת, והיא כל כך אוהבת את ההרגשה הזאת - ואפשר לרגע להבין אותה, שהיא מונעת את החילוץ - שזה כבר מעשה פסיכופטי.
אבל אנחנו כבר יכולים לראות איך זה קרה שהיא הפכה למנהיגה שלהן שם.
כל הסימנים גם מחייה הבוגרים רומזים לנו שהיא פסיכופטית, שנראה כאילו גם תיכננה מראש איכשהו את זה שהאוטו של נאט לא יניע בבוקר והיא תגיע "במקרה" לנסוע איתה.

פסיכופטים זה הדמויות שאני הכי שונאת, ובין הבודדים שאני לא יכולה (ולא רוצה) להבין.
זה די חבל לי שכבר מסמנים אותה באופן כל כך חזק בתור סוג של נבל של הסדרה. כלומר גם בפרק שעבר ראינו בפירוש שהיא אחת מאלו שאכלו מישהי, וראינו שבהווה היא די נוראית. אבל לגלות שהיא גרמה לכך שלא הצילו אותן זה ישר מבהיר שהיא רעה.
בנוסף לכך שברור שהיא עשתה משהו למנוע של נאט (וזה מפתיע אותי שהיא בכל זאת הסכימה לנסוע איתה).
זה כן מרשים שהיא כל כך מיומנת בעזרה ראשונה ובעלת כוח לעשות את מה שצריך לעשות (לקטוע למישהו את הרגל).
היה חבל לי שהיא לא השתתפה בצחוקים עם שאר הבנות.
וכשהיא הלכה לצד להשתין ושמעה את הבנות האחרות מדברות עליה פחדתי שהן יגידו משהו שהיא פריקית שהיא עשתה מה שהיא עשתה, אז שמחתי שזה לא מה שקרה. אבל אז זה הוביל לקטע הנוראי שהיא הרסה את אות המצוקה. חבל שהיא לא חשבה שאולי יזכרו לה לטובה את מה שהיא עשתה כשהן יחזרו.

מעצבן אותי תמיד גם כשבסדרות/סרטים הופכים את מי שהוא קורבן לביריונות למטורף/מרושע.

*אגב לא נראה לי שהיא הופכת להיות המנהיגה שלהן בהמשך. ממה שראו בפרק שעבר היה נראה שהיא לא זאת שלבשה את הבגש של המנהיגה. אבל אולי לא קלטתי את זה נכון.
חוץ מזה יש את העניין ששואנה מנסה להציל את ואן, שנתקעה במושבה כשהמטוס עולה באש, אבל ג'קי מושכת את שואנה בכוח החוצה בשביל להציל אותה ואת עצמה, והן למעשה נוטשות אותה למות. למרבה המזל היא מצליחה בכל זאת להנצל משם, אבל זה הולך להיות מטען כבד ביניהן עכשיו.
זה ממש נוראי שהן נטשו אותה, אבל גם אפשר להבין שבפניקה של זה שהיה שם אש ולא יודעים עד כמה מהר היא מתקדמת (ואם יהיה איזה פיצוץ) אז שהיא תפחד להשאר שם ושהחברה שלה תשאר שם. קיוויתי שהיא תנסה להסביר את זה לואן ולהתנצל.
המאמן נהרג באופן מזעזע, ושני בניו שרדו.
לגדול מביניהם - טראוויס, היה כנראה עניין כלשהו עם נאט, והוא שרד גם עד להווה, אבל לא רוצה יותר שום קשר, והיא נוסעת אליו.
נראה לי שלטראוויס הזה גם יש משהו נגד כל הבנות כי נראה שהוא די באנטי לכולן. אולי הוא מהקבוצת בנים בכדורגל שלא הצליחה כמו הבנות. היה נראה בפרק הקודם שהם מרגיש די חרא. אבל הוא גם היה נורא מגעיל כלפי אחיו. כלומר גם אחרי ההתרסקות לא היה לו אכפת ממנו.
מעניין שאחרי שהם ניצלו הוא הסתיר את הזהות שלו.
בכל מקרה, הוא בנתיים האדם הרביעי שאנחנו יודעים ששרד.
ומישהו/י שולח בהווה לכל הנשים ששרדו גלויה מאיימת עם ציור סמלי, שגם היה חרוט שם על עץ.
משהו מאוד מעניין זה שאנחנו רואים את הסמל הזה על העץ כבר שם כשהם התרסקו. כי אני בהתחלה הנחתי שזה איזשהו סמל שהן פיתחו בזמן שהן היו שם. אבל מסתבר שהן מצאו אותו שם. גם מעניין מי עשה את הסמל במקור. בעצם אולי אפילו יש שם מישהו שחי באזור הזה של היער כשהן מגיעות לשם ויהיה להן קשר איתו (איתם)
סצינת ההתרסקות ואחריה היא מחרידה.
הכי גועל היה לראות את הרגל המרוחה של עוזר המאמן.
בערב מסביב למדורה:
הנערה הנוצרית-דתיה חושבת שהמטוס התרסק בתור עונש מאלוהים על זה שהיא קיללה בלב את המורה לפסנתר שלה |פנים|
(אני חייבת לתהות איך אפשר לאהוב את האל שלך, כאשר אתה מאמין שהוא כזה מטומטם ומרושע).
אבל זה לפחות מקליל קצת את האווירה וגורם לכולן לצחוק קצת ולהתוודות על "חטאים" קטנים משלהן. שמחתי שגם הדתיה צחקה והבינה כנראה שזה אבסורד להאשים את עצמה בהתרסקות.
הסדרה הזאת נעה בין דרמטית למותחת, אז אני מאוד שמח שיש קצת רגעים של הקלה כאלו.
חוץ מזה הן מאמינות שבזכות המשדר יחלצו אותן למחרת, על אף שג'קי (שאנחנו מניחים שהולכת להאכל) רומזת שאולי כדאי לשמור קצת אוכל למקרה שהחילוץ יתעכב בכמה שעות.
דווקא בגלל שאנחנו מאוד מניחים שהיא תאכל, אני חושב שבסוף נגלה שגם היא שרדה.
לשאונה וג'ף יש קשיים בחיי הנישואין (כמה מפתיע...) הוא בוגד בה, והיא רוצחת ארנבים בסתר ומגישה אותם לארוחת ערב.
מה שקצת מצחיק זה שהיא אומרת לג'ף ולבת שלהם את האמת אבל הם חושבים שהיא מתלוצצת.
זה כל כך ברור שהוא בוגד בה (לילות ארוכים במשרד)
ועכשיו היא בטח תבגוד בו עם הבחור שהייתה לו את התאונה איתו.
אבל אני גם קצת חושד שאולי הבחור הזה בעצם עשה את זה בכוונה כדי לגרום לקשר בינהם ובעצם הוא ינסה להוציא ממנה מידע או משהו.

מה שכמעט בטוח זה שכל הקטע עם החוקרת והגלויות קשור.

אה וזה שהיא הגישה להם ארנב שהיא הרגה זה היה קטע מעולה. כי כמובן היא עשתה דברים כאלו בעבר (אני מעדיף לחשוב שרק על ארנבות).
מעניין אם הבת שלה בכלל יודעת על מה שהיא עברה.

אה וזה מזכיר לי קו עלילה שלא כתבת עליו:
טאישה, בת הזוג שלה והבן שלהן.
מה הקטע עם הבן? מה הקטע עם הציורים שהוא צייר? ומה הקטע עם זה שהוא אמר שמישהי מסתכלת עליו מהעץ בחוץ?
זה היה הכל מאוד מדאיג.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ואני קוראת את כל מה שאתם כותבים, פשוט קשה לי להגיב בלי בטעות לחשוף משהו
אני מאוד מפחד מספוילרים, אז אני מעדיף שלא תגיבי לגבי העלילה.

את יכולה לעשות לעצמך הערות לגבי דברים שכתבנו שיש לך משהו לומר עליהם ולכתוב את זה כשנסיים את העונה.

Lhuna3

Well-known member
הייתי כמעט בטוח שאני אגלה שכתבת שאת לא מתכוונת להמשיך לראות מעבר לפרק הזה.
אז אם לא כתבת את זה אני מבין שאת כן מתכוונת בנתיים להמשיך.
אני עדיין מתלבטת.
נגד: פסיכופטים, תעלומות, ז'אנר מעצבן, לא מאמינה להם שהתשובות יהיו לא מאכזבות.
בעד: כן יש שם כמה דברים מסקרנים ונחמד לדבר על זה.
נגד: עונה 1 לא עומדת בפני עצמה, וזה יהיה מעצבן לסיים אותה בלי סגירה. אם היה צריך לחכות הרבה זמן אחריה בטוח הייתי פורשת.
בעד בכל זאת: עונה 2 קרובה מאוד.
נגד בכל זאת: מי מבטיח לי שהיא תיתן סיום סגור?
בעד בכל זאת: אין לי מה לראות כל כך במילא.
אז עוד אין החלטה.
(וזה מפתיע אותי שהיא בכל זאת הסכימה לנסוע איתה).
זה באמת היה קצת תמוה.
זה כן מרשים שהיא כל כך מיומנת בעזרה ראשונה ובעלת כוח לעשות את מה שצריך לעשות (לקטוע למישהו את הרגל).
מצד אחד באמת מרשים, ויחד עם זה גם קצת קריפי, שאולי היא קצת נלהבת מידי לעשות דברים כאלו? (גם אח"כ כשהיא צורבת לו, שוב זה משהו שכנראה באמת הכרחי, אבל עדיין הגישה שלה טיפה הפחידה אותי.)
חבל שהיא לא חשבה שאולי יזכרו לה לטובה את מה שהיא עשתה כשהן יחזרו.
נכון.
מעצבן אותי תמיד גם כשבסדרות/סרטים הופכים את מי שהוא קורבן לביריונות למטורף/מרושע.
אכן מעצבן.
*אגב לא נראה לי שהיא הופכת להיות המנהיגה שלהן בהמשך. ממה שראו בפרק שעבר היה נראה שהיא לא זאת שלבשה את הבגש של המנהיגה. אבל אולי לא קלטתי את זה נכון.
אה, אוקיי.
משהו מאוד מעניין זה שאנחנו רואים את הסמל הזה על העץ כבר שם כשהם התרסקו. כי אני בהתחלה הנחתי שזה איזשהו סמל שהן פיתחו בזמן שהן היו שם. אבל מסתבר שהן מצאו אותו שם. גם מעניין מי עשה את הסמל במקור. בעצם אולי אפילו יש שם מישהו שחי באזור הזה של היער כשהן מגיעות לשם ויהיה להן קשר איתו (איתם)
זהו, זה קצת בילבל אותי, כי זה מאוד מוזר אם זה כבר היה שם מלפני כן.
אז הנחתי שמראים לנו בצורה קצת מבלבלת ולא ברורה את העץ הזה בעתיד (כאילו קפצו לרגע לעתיד בסוף הסצינה).
אבל לא חשבתי על האפשרות שמישהו כבר נמצא שם, שזה כשלעצמו מאוד מוזר, אבל יסביר את הציור.
הכי גועל היה לראות את הרגל המרוחה של עוזר המאמן.
אני לא הסתכלתי על זה, הסבתי את המבט.
דווקא בגלל שאנחנו מאוד מניחים שהיא תאכל, אני חושב שבסוף נגלה שגם היא שרדה.
כן, יש מצב שממש בסוף העונה נראה אותה "להפתעתנו".
זה כל כך ברור שהוא בוגד בה (לילות ארוכים במשרד)
ועכשיו היא בטח תבגוד בו עם הבחור שהייתה לו את התאונה איתו.
אבל אני גם קצת חושד שאולי הבחור הזה בעצם עשה את זה בכוונה כדי לגרום לקשר בינהם ובעצם הוא ינסה להוציא ממנה מידע או משהו.
לגמרי מתאים לז'אנר, שנגלה ששום דבר לא מקרי והכל קשור לעניין. (הוא גם נראה היה לי טיפה צעיר בשביל להתחיל איתה)
אה וזה שהיא הגישה להם ארנב שהיא הרגה זה היה קטע מעולה. כי כמובן היא עשתה דברים כאלו בעבר (אני מעדיף לחשוב שרק על ארנבות).
אוי זה מזכיר לי חידה! :-D
אני אכתוב בסוף ההודעה כי זה לא כזה קשור.
אה וזה מזכיר לי קו עלילה שלא כתבת עליו:
טאישה, בת הזוג שלה והבן שלהן.
מה הקטע עם הבן? מה הקטע עם הציורים שהוא צייר? ומה הקטע עם זה שהוא אמר שמישהי מסתכלת עליו מהעץ בחוץ?
זה היה הכל מאוד מדאיג.
יואו לגמרי קריפי הילד הזה!!

חידה שהיא ספוילר לפרקים 1-2 של Yellowjackets
(אבל אפשר להשתתף גם בלי קשר, אם אתם לא מתכוונים לצפות בזה)
איש אחד הולך למסעדה ומזמין ברווז. אוכל את הברווז. הולך הביתה ויורה בעצמו למוות.
למה הוא ירה בעצמו?
זאת חידה מהסוג שצריכים לשאול שאלות כן/לא, וככה להגיע להסיפור הקצר שהוא התשובה.
אבל עצם זה שנזכרתי בה בעקבות מה שדיברנו עליו - זה כבר רמז גדול מאוד לכיוון.
מחר אני אכתוב את התשובה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חידה שהיא ספוילר לפרקים 1-2 של Yellowjackets
(אבל אפשר להשתתף גם בלי קשר, אם אתם לא מתכוונים לצפות בזה)
איש אחד הולך למסעדה ומזמין ברווז. אוכל את הברווז. הולך הביתה ויורה בעצמו למוות.
למה הוא ירה בעצמו?
זאת חידה מהסוג שצריכים לשאול שאלות כן/לא, וככה להגיע להסיפור הקצר שהוא התשובה.
אבל עצם זה שנזכרתי בה בעקבות מה שדיברנו עליו - זה כבר רמז גדול מאוד לכיוון.
מחר אני אכתוב את התשובה.
אממממממ
אין לי ממש מושג, אבל
אני מבין שאני צריך לשאול שאלות אז אני אשאל.
האם האיש הוא בעצמו ברווז?
האם הוא גילה שמה שהגישו לו זה לא ברווז?
האם הוא הרג את הברווז?
האם כשאת אומרת שהוא "הזמין ברווז" את מתכוונת שהוא הזמין ברווז לאנשהו או הזמין ברווז לאכול איתו. אבל אז אחר כך הוא אכל את הברווז הזה?
האם הוא התכוון להרוג את עצמו כשהוא ירה בעצמו?

Lhuna3

Well-known member
האם האיש הוא בעצמו ברווז?
לא
האם הוא גילה שמה שהגישו לו זה לא ברווז?
כן ולא. (אני לא יכולה להסביר את התשובה הזאת בלי להרוס)
האם הוא הרג את הברווז?
לא
האם כשאת אומרת שהוא "הזמין ברווז" את מתכוונת שהוא הזמין ברווז לאנשהו או הזמין ברווז לאכול איתו. אבל אז אחר כך הוא אכל את הברווז הזה?
לא (למען הסר ספקות: הוא הזמין ברווז כמנה מהתפריט, ואכל אותו, אין פה התחכמות של מילים).
האם הוא התכוון להרוג את עצמו כשהוא ירה בעצמו?
כן

Aranel Nenharma

Well-known member
אני מאוד מפחד מספוילרים, אז אני מעדיף שלא תגיבי לגבי העלילה.

את יכולה לעשות לעצמך הערות לגבי דברים שכתבנו שיש לך משהו לומר עליהם ולכתוב את זה כשנסיים את העונה.
בדיוק בגלל זה ציינתי שאני לא מגיבה לכם. שזה לא כי אני מתעלמת אלא כי אני מתחשבת|4U|
גם התגובה שעניתי לך על הפרק הראשון היא נטולת עלילה

Aranel Nenharma

Well-known member
לא

כן ולא. (אני לא יכולה להסביר את התשובה הזאת בלי להרוס)

לא

לא (למען הסר ספקות: הוא הזמין ברווז כמנה מהתפריט, ואכל אותו, אין פה התחכמות של מילים).

כן
האם הברווז היה נגוע בווירוס?

למעלה