תודה שרון! איזה כיף שהיית שם בזמן אמת!
I IceFairy New member 19/11/08 #22 ואני שכחתי את עצמי AFK בשני המחשבים.. אתמול לא היה לי חשק להיות על המייפל (מתחיל לשעמם אותי לאחרונה), אז פשוט מזערתי והלכתי לסידורים שלי ושכחתי בכלל שאני מחוברת למשחק, רק לפני שהלכתי לישון והגעתי לכבות את המחשבים גיליתי ששניהם מחוברים למייפל
ואני שכחתי את עצמי AFK בשני המחשבים.. אתמול לא היה לי חשק להיות על המייפל (מתחיל לשעמם אותי לאחרונה), אז פשוט מזערתי והלכתי לסידורים שלי ושכחתי בכלל שאני מחוברת למשחק, רק לפני שהלכתי לישון והגעתי לכבות את המחשבים גיליתי ששניהם מחוברים למייפל
T tinkiwinky New member 19/11/08 #24 יאייייייייי מזל טוב אהובה מצטערת שלקח זמן להגיב אבל המחשב פה לא משהו חחחחחחח מזל טוב מתוקה עוד 20 - בישופית!!!!!!!
יאייייייייי מזל טוב אהובה מצטערת שלקח זמן להגיב אבל המחשב פה לא משהו חחחחחחח מזל טוב מתוקה עוד 20 - בישופית!!!!!!!
H Hasselblad New member 19/11/08 #27 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo7.gif
ת תות בננה2 New member 19/11/08 #28 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif