Yamaha sg 3000

dimagimburg

New member
Yamaha sg 3000

לילה טוב לכולם. יש גיטרה ששוכבת אצלי בתוך קייס קשיח. לפי הכותרת אתם מבינים שזאת הימאהה sg3000. סיפור מאוד מוזר יש לה והיא שוכבת כבר די הרבה שנים בתוך הקייס ואיכשהו היא התגלגלה אליי.
דבר ראשון אני רוצה לשמוע את דעתכם על הגיטרה.. כי לפי מה שהבנתי היא אחת הנדירות. אבל אם מישהו מכיר אותה קצת יותר טוב אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים אליה.
דבר שני, מן הסתם היא ממש לא בכושר נגינה ולא רק שחסרים לה כמה מיתרים היא גם טיפה חורקת ובטח צריך קצת ללטש אותה עם איזה סטאפ (בטח סטאפ רציני). קראתי המלצות על אלון שגיא ואני חושב שהכי כדאי להפקיד את בריאות הנכס הזה בידיו. השאלה היא כמה עולה סיפור כזה בערך? אני יודע שזאת שאלה מציקה אבל בכל זאת הערכה בבקשה? כי אין לי נסיון עם סטאפים, עד היום ברשותי מנדר סטראט מקסיקנית מ2006 ולא נשמעת כאילו אני צריך לעשות לה סטאפ, אני מת עליה כמו שהיא בינתיים.
חפרתי תודה :) וסתם תמונה שלה לשטוף לכם את העיניים

http://img846.imageshack.us/img846/3216/photo11111s.jpg

Quitty

New member
לא מכיר את הדגם,

אבל היא אכן יפהפיה.

סטאפ כולל, בהנחה והמצב באמת רע, יסתובב סביבות ה-750 ש"ח אצל אלון - כולל שיוף שריגים וקצת אלקטרוניקה.

בתור פציינט לשעבר של אלון שגיא הייתי ממליץ ללכת דווקא לבנימין מילר -
ולא כי יש לי משהו רע להגיד על העבודה או היחס של אלון, כי באמת שאין לי, אלא כי בנימין עושה דברים שלא יאמנו עם גיטרות ויותר בזול.

תתחדש!
או תתיישן?..

ידוע גם בשמה les paul killer

השם הזה מתייחס בעיקר לדגמים היותר יקרים של הגיטרות האלה.
ימאהה התעלו על עצמם עם הגיטרות האלה.
בתור ילד אני זוכר שהיתה אחת לחבר - עוד כשבקושי ידעתי לנגן,
אבל הקרינה לי הוד והדר.

שווה מאוד לדעתי לשלוח אותה לטיפול מקיף.

הערכת מחיר? משהו כמו 2000$ לדעתי.

><>

dimagimburg

New member
תודה רבה! נשלחה לבנימין :)

תודה על ההמלצה, בהחלט מחירים טובים אצלו. כבר אין לי סבלנות לתת לה בראש :)

yehuda kotton

New member
מכיר טוב מאוד

עד לאחרונה היתה לי אחת דומה sbg2000 שהיתה אחת מגיטרות החלומות שלי בגלל שבזמנו ניגנו בהן שמוליק בודגוב וסנטנה (לפי סדר החשיבות הזה). הנה בודגוב: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=jfoN5co2ubk&feature[/URL]=fvwrel

יש לזכור שהגיטרות האלה תוכננו לפי התפיסות של סוף שנות ה-70 בהן האלמנט הקדוש הוא ססטיין. לכן הגיטרות בנויות בשיטת neck-through עם עצים כבדים ותוספת של בלוק כבד מ-brass מתחת לגשר (במודל sg2000).
אז באמת הגיטרות בנויות באיכות מרשימה ויש ססטיין מרשים אבל זה ללא ספק על חשבון הסאונד והדינמיקה. בקיצור גיטרות "מתות" ומסורבלות בגלל המשקל. גם הפיקאפים היי-אאוטפוט לא ממש תרמו (בגלל זה סנטנה החליף ל-פאפ'ים).

נפילה, אבל בכל זאת מבוקשות אצל נגני פיוזן אולד-סקול.

נראה לי שהמחיר שאסף ציין נכון ליפאניות מקוריות מסוף שנות ה-70 עד אמצע שנות ה-80. אם אני לא טועה הגיטרות המאוחרות יותר יוצרו במקומות אחרים ופחות מבוקשות.

קח יהודה, במיוחד בשבילך

DC400

New member
אחת הסיבות שאני אוהב גיטרות יפניות ביחס ל $

אחת כזו תעלה היום בין 1800-2000$ או קצת יותר לפעמים
תלוי במצב , מפרט.

Drill Bit

New member
איזו מחתיכה:).....

אם אני זוכר טוב ...בודגוב ניגן על כזאת,

בצבע ירוק כהה, בגיג של להקת ברוש ב"זהו-זה".

avirambar

New member
מכיר את הדגם הנ"ל

היה לחבר כזו גיטרה.
כך שיצא לי לנגן הרבה על הדגם הנ"ל.

כלי מהמעלה הראשונה!

מתאימה לכל הסגנונות.
אך לדעתי יותר מהכל לג'אז.

שווה להשקיע סטאפ- אני אוהב את הרצל.

dimagimburg

New member
עוד שאלה לגביה בבקשה

איך אני יודע מאיזו שנה היא, לפי הסיריאל באתרי האינטרנט לא מצאתי כלום.

dimagimburg

New member
סיריאל:

113676

אגב הגיטרה חזרה מהסטאפ שלהפתעתי היוא יעץ לי לא לעשות שיוף בינתיים כי היא נראית במצב טוב יחסית.

DC400

New member
הסתכלתי באתר מפורט יחסית

ויש להם שם כמה שיטות מספור מקבילות

לפי מה שאני הגיטרה היא מ83

למעלה