teehee ../images/Emo3.gif (אורטל - לכאן, בבקשה!*)
(*מתוך בעתה שמא אתחיל עוד דיון נרחב על הפועל כ.נ.ס...
)) שחר, אתה מתוק!
hehe. הממ, נעיצת וטגלון ההודעות שלי...אוי, לא!
וברצינות...תודה! כינסתי לי (לפחות) אותך, שחר, ואותך אורטל לכאן, כי - לשמחתי - את אותה נקודה שעליה רציתי להרחיב העלתם שניכם. פחות הודעה
אמרתם, לסיכומו של דבר, שהיעדרותה של קאסי תורגש, שהיא תחסר לצופים, תוזכר בחגים וכדומה...אז זהו - שאני לא כל כך בטוחה. שמתי לב, לפחות בצח"מ, שברגע שדמות הולכת לעולמה/עוזבת - היא כאילו מפסיקה להתקיים. ברור - אחרי כל מוות/נטישה של דמות מוצגות התגובות הרגשיות של הקרובים והפחות-קרובים לה - אבל במהרה, הדמות נותרת מאחור ללא שום אזכור. כמה דוגמאות שאני יכולה לחשוב עלייהן כרגע: סקוט - מתי היתה הפעם האחרונה שהצרצרית הזכירה אותו? או את ג'סיקה, אמא שלה? (אי אפשר להגיד שמותה של ג'סיקה לא היה טרגי!) כך נשכחו להם גם תינוקה של נינה (עד לחידוש העלילה לצורך העזיבה של נינה), איב, התינוקת של ויקטוריה שנפטרה זמן קצר אחרי לידתה (ההתאבלות של ויקטוריה, אם אני זוכרת נכון, נפרסה על פניי כמה פרקים, לא יותר), קסנדרה נשכחה לחלוטין, רקס ופיליפ ג'וניור השלישי (אני יודעת שהם עומדים להופיע הופעה חד פעמית בעתיד הלא רחוק, אבל כמה פעמים שמעתם את קתרין מתלוננת על כך שהיא מתגעגעת לרקס, שבוע-שבועיים לאחר שמת? כן, ג'יל מזכירה את פיליפ פה ושם, אבל יותר בהקשר של "פישלתי עם פיליפ, אני אנסה מחדש עם בילי/פיליפ ג'וניור הרביעי" מאשר בהקשר של "אני מתגעגעת") ועוד מגוון דמויות שהיו, לא בהכרח מתו, אבל היו וכבר לא מוזכרות, אלא אם כן צפויה חזרה זמנית/קבועה של הדמות - אחותו/בתו/אם בתו של פול, פראן (או פארן?) ואנדי, ריצ'רד (האב הצרצר), לורן, טרייסי, קארל וכו' וכו' וכו'...אף פעם לא תשמעו את פול אומר בחג המולד - "הו, אם רק הת'ר הייתה כאן" או את הצרצרית מרכינה ראש בעצב, מחבקת כרית וחושבת על כמה עצוב שאמא לא כאן, הייתה יכולה לעזור לה בדילמות האינסופיות שלה בנוגע לעם-מי-כדאי-לי-להתחתן-הפעם
אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי שמותה של קאסי, אם באמת תמות, יוזכר ויעיב על הניומנים, אבל ההיסטוריה מלמדת אחרת, כך שאני ממש לא יודעת... we'll have to wait and see
אורטל - רציתי להרחיב על עוד משהו שאמרת, וארחיב מאוחר יותר (אם עוד אהיה במצב הכרתי מינימלי!!!), או מקסימום, מחר! *פוף*...כואבת לי היד. יאללה, עוד 2% לפרק. נווו כבר! *מכינה ממחטות*
(*מתוך בעתה שמא אתחיל עוד דיון נרחב על הפועל כ.נ.ס...