?Y&R SHOCKER ../images/Emo58.gif אמריקאי
לא יודע כמה מכם יקראו את זה אבל הנה עוד אזהרה: זאת שמועה שיכולה להתברר כספויילר די רציני אז הקריאה היא על אחריותכם. אני את שלי עשיתי.
למי שלא עוקב אחרי הפרקים האמריקאיים - קאסי עשתה תאונה אחרי שהיא נהגה בלי רישיון ברכב של דניאל (הבן של פיליס) ושניהם לא היו חגורים. דניאל כבר הספיק להשתחרר מביה"ח אבל קאסי עברה ניתוח ראש מסובך ובינתיים מתחילים לטפטף לנו שיש סיכוי שהפעם יהיו לפגיעה השפעות ארוכות טווח. ניקולס וויקטור הביאו רופא מומחה שלא קשור לבית החולים (ואני לא זוכר שעשו את זה אי פעם) שבישר להם כי התגובה לניתוח עלולה להיות קריטית מבחינת קאסי. אנחנו נמצאים בחודש מאי - חודש סוויפס לכל מי ששכח, ואני לא זוכר שקראתי אף ספויילר למשהו רציני שעומד לקרות החודש, וזה מאוד לא אופייני. אפשר להוסיף לזה התבטאות של ג'ק סמית' על "Major story twist" שמתקרב ויכלול את הניומנים, האבוטים והווינטרסים. עוד סימן מעיד הוא העובדה שהסדרה שומרת על חשאיות גדולה בנוגע לאירוע שמצולם בימים האלה וכל אסיפות העיתונאים נערכות מחוץ לבניין והרחק מסט הצילומים. רוצים עוד? יש עוד. לורליי בל (כריסטין) אמנם ירדה לאחרונה למעמד של שחקנית אורחת (recurring) אבל לפחות עפ"י שמועות די מבוססות - היא חזרה ועתידה לקחת חלק בעלילה רצינית במיוחד. קאמרין גרימס (קאסי) ירדה אף היא לפני מספר שבועות למעמד של שחקנית אורחת ועכשיו היא כביכול חתמה על חוזה חדש לשנה. עוד מהלך לא ממש שגרתי. מה כל זה אומר? לדעתי רק דבר אחד - והבאזז כבר התחיל בפורומים האמריקאיים. קאסי לא הולכת לצאת מזה הפעם.
לא יודע כמה מכם יקראו את זה אבל הנה עוד אזהרה: זאת שמועה שיכולה להתברר כספויילר די רציני אז הקריאה היא על אחריותכם. אני את שלי עשיתי.