אוי, אני חושבת שעליתי על משהו!
יש לנו דרך פשוט מאוד לגלות אם קאסי תמות או לא! כלומר, בהנחה ש
חוק #345 פועל ב-100% מהמקרים...
. לפי החוק הזה, השאלה האם דמות מאושפזת תמשיך לחיות או שהיא תמות, תלויה בשאלה האם התפללו עבורה בכנסייה של "ממוריאל". אם כן, היא תמשיך לחיות כנגד כל הסיכויים. אבל אם לא, נאלץ להיפרד ממנה לתמיד. אז שחר, אדר, מיקי וכל מי שראה את הפרק האמריקאי - תגידו, האם התפללו למענה של קאסי או לא? זה אולי לא ממש רמז מטרים, אבל מבחינה סטטיסטית ועל-פי מיטב חוקי הסבון, השאלה הזו יכולה לחרוץ גורלות
. ועוד דבר: בהנחה שהתפללו עבור קאסי, ובהנחה שהיא תמשיך לחיות, ההימור שלי היא שהיא תישאר משותקת או משהו כזה. זה יכול להסביר את כל הרמזים המטרימים המבשרים רעות. תחשבו על זה: ככה גם עובר המסר החינוכי לגבי נהיגה ללא רשיון, גם יש השפעות ארוכות-טווח על כל המשפחה שתאלץ לשנות את כל אורחות חייה ולהסתגל למצב החדש, וגם יש מעין אפקט אירוני - כי גם דוריס, סבתא של קאסי, היא נכה על כסא גלגלים. מה תעשה שרון ואיך היא תרגיש? לפני שנים היא הייתה צריכה לטפל
באמה המשותקת, ועכשיו היא תצטרך לטפל
בבתה המשותקת... דרך ההתמודדות שלה עם כל המצב עשויה להיות מרתקת לצפייה. ייתכן גם שקאסי בסופו של דבר תצא גם מזה - מישהו ימצאו תרופת-פלא לשיתוק, קאסי תעמוד שוב על רגליה ומשפחת ניומן תתמודד בהצלחה גם עם המשבר הזה. זה לאו דווקא חייב להיות שיתוק, אלא כל נזק ארוך-טווח אחר שהוא לא מוות, שייצור השפעה חזקה על המשפחה ופוטנציאל לעלילות מסעירות. נזק כזה יהיה בגדר "אופציית ביניים": מצד אחד קאסי לא תמות והזעזוע לא יהיה גדול מדי, ומצד שני זה בכל זאת משהו די מצמרר שיותיר את חותמו על המשך הסדרה. זה גם מסתדר עם זה שקאמרין חתמה ברגע האחרון על חוזה לשנה - הרי אם קאסי תמות, בשביל מה קאמרין חתומה על שנה נוספת? היא הרי צריכה להופיע על המסך בשנה הזו, ובשביל זה קאסי צריכה להישאר בחיים! טוב, אלה סתם מחשבות משוללות יסוד ואינטואיטיביות למדי. אני לא יודעת שום דבר שיכול לרמוז לכיוון שלהן, הן סתם עברו במוחי...