?Y&R SHOCKER
אמריקאי

NOAAAAA1

New member
באמת בשביל מה נכנסת...

מה זה נתן לך? תשמרי את הדעות והמחשבות שלך לעצמך..

junny

New member
לא מבינה אנשים כמוך

גם לי יש הרבה דברים שאני לא אוהבת אבל אני בהחלט חא אכנס לפורום שלהם ואגיד להם מה אני חושבת על ההתמכרות שלהם. הלוואי ושנים תמשיכי לסבול מההתמכרות של אמא שלך וסבתא שלך ואז אולי תביני שאיש איש חי את חייו וכל זמן שאנו לא מזיקים לאף אחד אין לך שום זכות דיבור. אוף! איך הכעסת אותי עכשיו! ולא על כך שאינך מאוהדי צח"מ אלא מעצם השחצנות שלך!

SoldieRonit

New member
לא רוצה ../images/Emo70.gifתפסיקו../images/Emo70.gif גם פה וגם בB&B

מדברים על פרקי ארה"ב -ואני ..........אני תקראו לי תמימה ,תקראו לי נאיבית ......תקראו לה אחת שאין לה קאזה אבל אין לי מושג איך אתם רואים את הפרקים האלה
ואני צריכה לשבת ולקרוא על זה -ולבכות מבפנים עד שזה יגיע למסכנו ... אור ,,אני עדיין צריכה להחזיר לך את הקלטות

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gif.......

יש מצב שהסדרה כולה תעבור תהפוכה
כמו שבהתחלה המוקר היו הפוסטרים
עכשיו המוקד ירד מהניומנים
למי יעבור....

taish

New member
אוי, אני חושבת שעליתי על משהו!

יש לנו דרך פשוט מאוד לגלות אם קאסי תמות או לא! כלומר, בהנחה שחוק #345 פועל ב-100% מהמקרים...
. לפי החוק הזה, השאלה האם דמות מאושפזת תמשיך לחיות או שהיא תמות, תלויה בשאלה האם התפללו עבורה בכנסייה של "ממוריאל". אם כן, היא תמשיך לחיות כנגד כל הסיכויים. אבל אם לא, נאלץ להיפרד ממנה לתמיד. אז שחר, אדר, מיקי וכל מי שראה את הפרק האמריקאי - תגידו, האם התפללו למענה של קאסי או לא? זה אולי לא ממש רמז מטרים, אבל מבחינה סטטיסטית ועל-פי מיטב חוקי הסבון, השאלה הזו יכולה לחרוץ גורלות
. ועוד דבר: בהנחה שהתפללו עבור קאסי, ובהנחה שהיא תמשיך לחיות, ההימור שלי היא שהיא תישאר משותקת או משהו כזה. זה יכול להסביר את כל הרמזים המטרימים המבשרים רעות. תחשבו על זה: ככה גם עובר המסר החינוכי לגבי נהיגה ללא רשיון, גם יש השפעות ארוכות-טווח על כל המשפחה שתאלץ לשנות את כל אורחות חייה ולהסתגל למצב החדש, וגם יש מעין אפקט אירוני - כי גם דוריס, סבתא של קאסי, היא נכה על כסא גלגלים. מה תעשה שרון ואיך היא תרגיש? לפני שנים היא הייתה צריכה לטפל באמה המשותקת, ועכשיו היא תצטרך לטפל בבתה המשותקת... דרך ההתמודדות שלה עם כל המצב עשויה להיות מרתקת לצפייה. ייתכן גם שקאסי בסופו של דבר תצא גם מזה - מישהו ימצאו תרופת-פלא לשיתוק, קאסי תעמוד שוב על רגליה ומשפחת ניומן תתמודד בהצלחה גם עם המשבר הזה. זה לאו דווקא חייב להיות שיתוק, אלא כל נזק ארוך-טווח אחר שהוא לא מוות, שייצור השפעה חזקה על המשפחה ופוטנציאל לעלילות מסעירות. נזק כזה יהיה בגדר "אופציית ביניים": מצד אחד קאסי לא תמות והזעזוע לא יהיה גדול מדי, ומצד שני זה בכל זאת משהו די מצמרר שיותיר את חותמו על המשך הסדרה. זה גם מסתדר עם זה שקאמרין חתמה ברגע האחרון על חוזה לשנה - הרי אם קאסי תמות, בשביל מה קאמרין חתומה על שנה נוספת? היא הרי צריכה להופיע על המסך בשנה הזו, ובשביל זה קאסי צריכה להישאר בחיים! טוב, אלה סתם מחשבות משוללות יסוד ואינטואיטיביות למדי. אני לא יודעת שום דבר שיכול לרמוז לכיוון שלהן, הן סתם עברו במוחי...

היתה איזה דמות שאמרה שתתפלל

בשביל קאסי, אבל לא ראו ממש סצינה בכנסיית בית החולים.... עדיין, זה גם יכול לבוא... לגבי החוזה - יש סיכוי גדול מאוד שמדובר בטאקטיקת הסחה. אם ידעו במאה אחוז שקאמרין עוזבת, הצופים יחשבו שהיא כנראה תמות. ע"י הפצת השמועה הפתאומית - שהיא חתמה לעוד שנה - נעשה טשטוש הגבולות...

taish

New member
זו באמת יכולה להיות טקטיקת הסחה

אבל עדיין... מה עם הטיעונים האחרים שתומכים באפשרות שקאסי תישאר בחיים, אבל משותקת? מה נראה לך?

Dawn12

New member
מסתבר שאת לא היחידה שחשבת על זה

ראיתי את התאוריה הזאת בעוד כמה פורומים ומישהו אפילו שילב בה את ההופעה המתוכננת של דוריס בעוד שבועיים בערך. הוא כתב שאולי דוריס מגיעה כדי לתמוך בקאסי שתאלץ להיות בכיסא גלגלים לתקופה ממושכת, ואם זה יקרה אז גם כאן שרון תאלץ להתמודד עם עלילה לא פשוטה בכלל. אם מישהו יודע מה זה לטפל בבן משפחה נכה - זאת היא, ואם אתם זוכרים היה אפילו שלב שבו הזכירו את הסיבה לנכות של דוריס (איזושהי תאונה בשלג, לא?) ושרון האשימה בזה את עצמה. לראות את הבת שלה במצב דומה לזה של אמא שלה יכול להיות מאוד לא פשוט עבורה. ועוד משהו לגבי החוזה שקאמרין כביכול חתמה עליו: המשמעות של חוזה בעולם הסבון שונה ממה שמוכר לנו בתחומים אחרים. בנוסף לשינויים שהתסריטאים יכולים לבצע בכל עת אני חושב שקראתי באיזשהו מקום שחלק מהשחקנים חתומים על חוזה עם "נקודות יציאה קבועות". למשל, כל ארבעה חודשים המפיקים יכולים לשלוח אותם הביתה וזה לא ייחשב כהפרת חוזה. בקיצור - אני הייתי לוקח את עניין החוזים בערבון מוגבל מאוד.

taish

New member
שמחה שיש כאלה שחושבים כמוני

ואילו היה לי זמן, הייתי נכנסת בעצמי לפורומים האמריקאיים
. וזה באמת ייקח את העלילה לכיוון מעניין אם קאסי תהפוך למשותקת. מקווה שזה מה שיקרה, ושהיא לא תמות...

junny

New member
שרון האשימה את עצמה

כי היא חושבת שדוריס עשתה את התאונה בגללה. באותו ערב שרון יצאה לבלות עם גבר, היא וניק ומאט היו הטינז' של אותה תקופה. בקיצור דוריס רדפה אחריה כי היא מאוד דאגה (היא היתה אמא מאוד דאגנית) ואז קרתה התאונה. תגידו- אתם זוכרים את הבית של שרון ואמה שלה. לא רואים בתים עניים כאלה בצח"N היום. רק הבית של קרטר. אבל הם ממש גרו שם, שרון בישלה שם ארוחות שלמות, עברו שם סצינות שלמות והוא היה כל כך אפור

taish

New member
תיקון שגיאות הקלדה...

דרך פשוט=דרך פשוטה. מישהו ימצאו=מישהו ימצא. סורי, פשוט מיהרתי לראות את הפרק היומי ולכן הקלדתי במהירות וללא השקעה...

צהוב../images/Emo70.gif שאלה קטנה../images/Emo70.gif

כשכתבת כאן בשרשור את ה"סוף" המצחיק של קאסי זה היה בעקבות הידיעה שד"ר טיילור פורסטר המעצבנת קמה לתחיה ?
אם קודם לא צפיתי ב"היפים" עכשיו ממש אין מצב!!! א. לא סובלת את השטויות האלה של חזרה מהמתים. (עשו את זה גם עם מייסי) ב. לא סובלת את טיילור
. והלוואי שברוק תחזיר אותה למקום שממנו היא באה...

הצהוב עונה, הצהוב עונה, הצהוב עונה

כן - זה מה שקרה שם. אבל תאמיני לי, הספוילר המגוחך הזה הוא כלום לעומת השפתיים המגוחכות של האנטר (עשתה ניתוח מיותר) שפעם נראתה מליון דולר בייבי והיום היא המיקי בוגנים של התוכנית...

למעלה