Y-net... אתר מקולל...

space1

New member
Y-net... אתר מקולל...

לאחרונה הוחלט שם להתלבש על בזק בסדרת כתבות על כך שלוקח זמן רב לענות ב-144 (כאילו שלא יכלו לעשות את אותה כתבה על כל מוקד שירות לקוחות אחר, מה גם שזה לא נכון), כתבה נוספת על מודיעין 144 באינטרנט שלא מתעדכן ואתמול השיא, שהתקבל באימייל האדום יש לציין, הם "חשפו" סוד מדינה גדול, שניתן להוריד את הדמי אחזקה של הקו ל-25 ש"ח לחודש במקום 50. הדבר גרם לעומס רציני אצלנו במוקד עם לקוחות זועמים על כך שלא ידעו אותם קודם. ראוי לציין שהדבר ניתן במסגרת שימור (וזה דבר שקיים בכל חברה בעולם), ולכן זה לא משהו שהוצע באופן גורף. אבל Y-NET הציגו שם את בזק כמו שישראל מוצגת בתקשורת העולמית... כמובן שנאלצתי להתמודד עם כל המטורפים שדרשו זיכוי "רדיואקטיבי" (המטורפים התכוונו לרטרואקיבי, אבל לא חשוב), אבל מה ש-YNET לא טרחו לספר, שהמסלולים האלה משתלמים רק למי שבקושי מדבר ויש לו ADSL. מי שמדבר מעט ואין לו ADSL מקבל הנחה באופן אוטומטי של עד 50 ש"ח. אני העברתי רבים למסלול של ה'קו קל' לבקשתם, אבל שיחכו שיגיע החשבון, הם יופתעו שהוא יהיה יקר ממה שהיו צריכים לשלם מההתחלה... ולמי יבואו בטענות? ל-Y-NET? לא סביר...

beky1

New member
לא הבנתי את

ההטבה ולמה מעבר לקו קל הינו יקר יותר?

תלמד אותנו מה ההבדלים באמת

ואיך אפשר להוריד את דמי האחזקה הקבועים? ואם יש לי קו עליו יש אולי 15 דקות שיחה בחודש, ועוד קצת חיוגי מודם למספרי ספקי אינטרנט, אז יש לי הנחה של עד 50 ש"ח בחודש על דמי האחזקה שהם גם כן 50 ש"ח בחודש?

space1

New member
הממ...

אם אתה משתמש בקו שלך מעט, ומבצע שיחות מועטות לאינטרנט, תקבל באופן אוטומטי הנחה בדמ"ש (החזר של עד 50 ש"ח, אם הסך הכולל של השיחות לא עולה על 42 ש"ח אם אני לא טועה...). זה אבל בהנחה שאין על הקו את אחד ממסלולי הגלישה המוזלים (לייט-נט, שש פלוס וכו'), שאין לך קו נוסף על שמך ושאתה מקבל את החשבון אחת לחודשיים ולא לחודש. להורדת הדמ"ש החודשיים - פשוט לחייג ל-199 ולבקש לעבור למסלול קו קל. חשוב לציין שזה משתלם במידה ואכן אתה לא מבצע הרבה שיחות, כי תעריף השיחות יעלה ל-25 אג' (אני די בטוח שהנציג/ה עימו/ה תדבר יוכלו לייעץ לך בעניין)

kerend

New member
בעקבות הודעה שלך פה

הצצתי בחשבון בזק שלי ופתאום אני מגלה שמחייבים אותי על שרות WOW ואני בכלל באינטרנט בכבלים... מה זה אמור להיות ?? אני מקווה שיהיה לי זמן מחר להתקשר ל199

beky1

New member
תבדקי היטב

יתכן שאת מחוברת לקו איטנרנט מהיר שלא דרך הכבלים ואז את מחויבת גם לספק וגם לבזק. מי שמקושר דרך הכבלים אמר לשלם לכבלים בלבד.

kerend

New member
כאילו..

אני בוודאות מחוברת לכבלים (אני לא כזאת מעופפת..) המודם שלי הוא של הכבלים וכבר מזמן ניתקתי את מודם ה WOW אני יודעת את כל זה ובדקתי חשבונות קודמים וזה לא הופיע.. רק בחשבון הנוכחי אני רואה חיוב של חבילת WOW אבל יש שם גם כל מיני חיובים וזיכויים כאלה שאין לי מושג מה הם עשו שם..

למעלה