XPS VS. Studio

RubellaZ

New member
באמת?

כל הביקורות שאני קראתי היו אוהדות. לא הסתכלתי עליו בהשוואה לאינספיריון, אלא לXPS ודווקא הבנתי שהוא מתחמם פחות ושקט יותר. לא יודעת :/

יש את הדל החדש..

E6400, בבערך 7 אלף. לפי הכתבות הוא מחשב מדהים לצרכים שפירטת.. מקלדת טובה, בנוי ברמה של עסקים, זמן בטריה ארוך, מסך מרהיב ובלי השתקפויות... אני עצמי שוקל לקנות אותו, לאותם צרכים בדיוק. והוא 14.1 אינצ'.. ד"א.

tuviaa

New member
DELL E 6400 /NAVIDA

האם כרטיסי מסך NAVIDA במחשב זה דפוקים ?

goidelg

New member
נצל"ש סטודיו

מעשה שהיה: רציתי להתקין לינוקס (פדורה) מלייב סידי. הכנסתי, חילקתי פרטישן כלבבי, והוא ציין שהתהליך לוקח 3 שעות. כיוון שהשעה הייתה 1 בלילה, הלכתי לישון, בחושבי שאני אקום בבוקר, אתקין על המחיצה החדשה את הפדורה, ועולם כמנהגו נוהג. אז חשבתי. קמתי בבוקר, ומסתבר שנגמרה לי הבטריה באמצע הלילה. בשורה התחתונה, נשארתי בלי מערכות הפעלה בכלל. מצאתי דיסק של ויסטה בדרך לא דרך, והתקנתי מחדש, כולל כל הדרייברים שצריך. א-מה-מה, מלא תוכנות שבאו עם המחשב (ושעל חלקם שילמתי כסף), נעלמו. הבנתי שיכולתי להשתמש בדיסק הריקברי שבא עם המחשב. מה הוא יתן לי? האם להישאר עם הויסטה הנוכחי וזהו? אגב, במחשב יש 250 ג' נפח הארדיסק, וכנראה שהחלוקה לפרטישנס שיגעה אותו, ועכשיו יש לי רק 50 ג'יגה. (נעלם לי הפרטישן הגדול של ה200 ג'יגה). איך מחזירים אותו? תודה רבה מראש!

RoyBO

New member
אם לא פרמטת את מחיצת השחזור

תעלה את המחשב בעזרת F8 תבחר באפשרות RECOVERY בתפריט תבחר את אופציית שיחזור מערכת ההפעלה למצב שקיבלת את המחשב מהמפעל

goidelg

New member
אני מניח שצריך שהדיסק של הריקברי יהיה בפנים

תודה! עזרת לי מאוד! :)

RoyBO

New member
לא@!!! לא צריך את הדיסק

רק אם המחיצה של השחזור פורמטה אז אתה צריך את הדיסק

goidelg

New member
בחרתי בזה, וזה רק העלה לי את המחשב

בסייף מוד. עם זאת, לא ראיתי אפשרות אחרת. האפשרויות שהיו לי בתפריט (Advanced Boot Options) הן כדלקמן: Safe Mode Safe Mode with Networking Safe Mode with Command Prompt Enable Boot Logging Enable low-resolution video (640x480) Last Known Good Configuration (advanced) Directory Services Restore Mode Debugging Mode Disable automatic restart on system failure Disable Driver Signature Enforcement Start Windows Normally

goidelg

New member
אבל כשאני מעלה את המשחב כרגיל אני רואה אותה

שם, על כל ה6 ג'יגה שלה והתכנים... יכול להיות שכשהגדרתי את הפרטישנס, והזזתי את המחיצות מצד לצד, אז ווינדוז לא יודע למצוא את זה?

למעלה