XL In Small Out

XL In Small Out

שלום לכם נשים מלאות. אני נשוי באושר לאישה מלאה ואני מבקש להביא את דעתי בנושא זה. אישה אמיתית היא אישה מלאה, רק אישה כזאת היא חמה ונעימה. אני לא רוצה להרבות במילים בפעם הראשונה לי כאן אבל אני בעד נשים XL ונגד "מקלות המטאטא". רק אישה מלאה עושה לי את זה. עכשיו כשהקיץ בפתח אני מבקש ממכן להרבות בחולצות חשופות לדחוק את "מקלות המטאטא" מהזירה ולתת לנו הגברים נשים במידה שאנחנו רוצים. XL In Small Out שבת שלום לכן.

שלום גם לך וממש לא מסכימה איתך!

אתה נשוי באושר והלוואי וזה ימשך כך... לא מסכימה אם המשפט: רק אישה כזאת היא חמה ונעימה...
אין לך חברות/ ידידות שהן רזות, נעימות וחמות? אני מכירה מלאן כאלה...אין פה איפה ואיפה...על טעם וריח אין להתווכח אך לעולם אל תכליל ואל תדבר על רוב. אני מכירה גם כמה חראות (וסליחה על הביטוי) שהן חמות! מלאות! יש גם שמנות! ודרקיות לא קטנות. במקרה שלך....הצלחת
כן ירבו הצלחות כאלו...ומוצא חן בעיני שאתה אוהב נשים מלאות ושוב...הלוואי וירבו כמותך...אך תאמין לי שלא רק כאלה נעימות וחמות.

איך את יכולה לא להסכים איתי......

היייי איך את יכולה לא להסכים (או להסכים איתי) את הרי אישה ? התענוג של להיות ליד אישה מלאה הוא תענוג שיכול להרגיש רק מי שהיה שם. אני לא רוצה להרחיב את הדיבור אבל רק המחשבה על השדיים של גברת XL לעומת מה שיש (בדרך כלל) לגברת מקל מטאטא (אולי נקרא לה אוליב ?) גומרת לי להתרגש. אני בעד נשים מלאות. נקודה.

ועוד איך יכולה!

אם רק זה מרגש אותך.....אתה במצב קשה מותק! אישה אמיתית זה לא רק מלאות...נקודה.! מעבר למראה יש עוד הרבה מרכיבים באישה אמיתית .

סקסיית

New member
יפה לשמוע שיש כמותך../images/Emo9.gif

ומשחה לשמוע שאתה לא מאלו שנמאס להם מהאישה כשהיא מתעגלת עם השנים... שיהיו לך המשך נישואין מקסימים

DREAM111

New member
מאושר יקר ברוך בואך אלינו

הכל טוב ונחמד אבל חייבת לשאול איך זה שבכרטיס אתה אישה
אני חושבת שנחמד שיש גברים כמוך שאוהבים נשים במידות הגדולות. כן ירבו.

למעלה