X Factor-Top 12

X Factor-Top 12../images/Emo58.gif

אז ככה היה את הטופ 12, החבר'ה שם ממש אבל ממש מוכשרים. השירים שבוצעו: Girlband-Venus by Bananarama Austin Drage-Every Breath You Take by The Police Daniel Evans-I Want To Know What Love Is by Foreigner Alexandra Burke-I Wanna Dance With Somebody by Whitney Houston JLS-I'll Make Love To You by Boyz II Men Scott Bruton-Yeh Yeh by Matt Bianco Rachel Hylton-With Every Heart Beat by Robyn Diana Vickers-With Or Without You by U2 Bad Lashes-It Must've Been Love by Roxette Eoghan Quigg-Imagine by John Lennon Ruth Lorenzo-Take My Breath Away by Berlin Laura White-Falling by Alicia Keys ומי שהלכו הביתה הם: Bad Lashes!

dsneddon

New member
פייבוריטים

לורה וייט אוסטין דרג' (למרות הביצוע המאכזב לדעתי מעט) דיאנה ו.... רייצ'ל. השיר היה לא קשור לחיים אבל היא היתה חביבה. לואי קיבל חתיכת בעיטה בתחת עם התפקוד הדפוק של 2 מתוך 3 מהמתמודדים שלו.

Bleed for Me

New member
זה היה כל כך ברור../images/Emo58.gif

שאחת הלהקות יעופו ובאד לאשס באמת פישלו..עדין לא ראיתי את ההופעות, אני אראה מחר.. אבל בנתיין הפייבוריטים שלי הם אוסטין,אואן,לורה וגם את ר'ייצל ודיאנה אני דיי אוהבת..משום מה אני אפעם לא משתגעת על הלהקות חחחחחחחחח

Bleed for Me

New member
אפרופו אקס פקטור, ראיתם מי חזר??

ליאון ג'קסון חזר כדי להופיע עם הסינגל החדש שלו dont call this love אפשר לראות פה את ההופעה וכאן את הקליפ. מסכן, הוא היה ממש צרוד בהופעה, באסה לחזור לתוכנית שעשתה אותך ולא להיות מדהים, אבל הוא היה סבבה לגמריי. האלבום יוצא שבוע הבא והסינגל מחר.

SHTRUDIDI

New member
איזה באסה

לא ידעתי שבאותה תוכנית יש גם הופעות וגם הדחה אז לצערי קראתי את ההודעה בעיון וגיליתי על ההדחה עוד לפני שראיתי את התוכנית. נו מילא, אני אלמד לפעם הבאה. הבחירות ללורה ודניאל נשמעות טובות מאוד. הפייבוריטים שלי עד כה היו אוסטין בעיקר, גם רייצ'ל ודיאנה מעולות בעייני. וגם את לורה, רות ואוון אני מחבבת למדיי. עכשיו נראה אם אחרי התוכנית דעותיי ישתנו.

verdax

New member
../images/Emo58.gif S11E11+E12 - הופעות+תוצאות

אמממ.... תכלס? זוועה. רק לורה הצילה את התוכנית. אני מייחס חלק גדול מהבעיות לאדם אחד – בריאן פרידמן. יותר מידי דגש על כוריאוגרפיה ואפקטים ופחות דגש על הוואקלס. לא רוצה לראות או לשמוע אותו, למה הוא מקבל בכלל זמן מסך? הוא צריך להישאר מאחורי הקלעים. גירלבאנד - who? אוסטין – יחסית לשאר זוועות הערב הוא היה בסדר. דניאל – מה הוא עושה שם? זה היה נורא. אלכסנדרה – יחסית לציפיות לא משהו, אפשר להאשים גם את האובר-כוריאוגרפיה ע"ש בריאן פרידמן. JLS – פיכסה, לא אוהב את הסגנון הזה. סקוט – מסכן, הוא קיבל את אחד השירים המזעזעים האלו כמו fill me up buttercup או jailhouse rock. רייצ'ל – מתאים לדאני לבחור לה שיר כזה, דווקא אהבתי! דיאנה – אהבתי, אבל זה לא ימאס בשלב כלשהו? יש שירים שזה עובד בהם ויש שירים שלא. באדלאשז – פחות קבוצה של לואי, יאייי. אואן – ההשוואה לגירסה של דיויד אורצ'ולטה מתחייבת. סה"כ בסדר. רות – הקטע הספרדי מעצבן אותי. לא אוהב. לורה – ההופעה היחידה הטובה באמת שהיתה בתוכנית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הופעות+תוצאות ../images/Emo58.gif

ראיתי את התוכנית עם שתי ידידות שלי שרואות את התוכנית בפעם הראשונה.עזבו שאני התאכזבתי,הן ממש השתעממו. כולנו הסכמנו שלורה הייתה מלכת הערב ואף אחד לא הגיע אפילו לחצי רמה שלה.כפרליה ^^. אה וגם אנחנו כמו VERDAX רצינו לרצוח את בריאן.איכס,אני שונא את מה שהוא עושה שם!!! נתחיל עם לואי והקבוצות: לגירל באנד הוא הביא בחירה הזויה שמה כבר אפשר לעשות איתה?היה ממש מעצבן לפתוח ככה את הערב. את הביצוע של באד לאשס אני בכלל לא זוכר.אני רק זוכר שממש לא אהבתי. וJLS התחילו גרוע בתור זמרי סולו,אבל כשהם היו יחד הכימיה בינהם מעולה וזה מאוד השתפר. הקטן מבינהם שר מעולה גם לבד. סיימון והבנים: לא אהבתי את הבחירה לאוסטין.הם כל הזמן אומרים זמר נשמה וסיימון לא דאג להדגיש את זה אפילו לרגע.היה ביצוע מונוטוני ואוסטין מסוגל להרבה יותר.אני מצפה ממנו לפעםהבאה. סקוט בכלל שווה היתחסות?מרפי הבן זונה דאג שהמחשב שלי יעבוד לאט דווקא בקטע של סקוט ולא הצלחתי להעביר,כי רציתי לראות את רייצ'ל לאחר מכן.היה זוועה.חבל שלא עף,אף פעם לא אהבתי אותו. ואואן קיבל אחלה בחירה של שיר והביא ביצוע נחמד [כן,ליד ארצ'ולטה זה לא היה טוב] הוא הביא ביצוע קולי טוב,אבל היה חסר כריזמה ונוכחת בימתית לשיר הזה. דני והאוברס: דניאל היה זוועתי. רייצ'ל הייתה ממש משעשעת.היא בן אדם מצחיק שכיף לראות על הטלויזיה.אבל באמת חבל שדני בחרה בשבילה את השיר הזה.בהופעה הראשונה היא הייתה צריכה להביא לה משהו שיבליט אותה ונזכור כחותם שלה ובמקום זה היא נתנה לה שיר משעמם שחוזר על עצמו ולא נותן להדגיש כלום.חבל מאוד. ורות' הייתה אחלה כל ההתחלה,אבל לקראת הסוף קיויתי שתפציץ ותוציא את המעיים וזה עדיין נשאר על אותו לאבל.זה גם ממש היה נראה כמו הופעה מסעודיה איידול
. ושריל [
] והבנות: לגמרי הקבוצה הכי חזקה הערב שאף אחת לא איכזבה אותי. אלכסנדרה התחילה עם ויטני,לשיר ששמענו כ"כ הרבה ביצועים אליו ולמען האמת זה אחד הביצועים שיותר אהבתי.היא לקחה אותו למקום שלה,הייתה נראית ונשמעת מעולה ואני אהבתי את האינטרפטציה. דיאנה הייתה מדהימה!!!
אחרי כל הזוועות שראינו דני העיזה להעיר לה על הידיים?זה מה שמצאת אחרי כל הערב הזה?הייתי מנשק לה אותן!! שריל לקחה סיכון ובהחלט השתלם לה!ההופעה הראשונה שאמרתי 'סוף סוף' הערב. ולורה המדהימה שכמובן קיבלה את הפימפ ספוט-איך לא?! ביצעה את אלישיה קיז בכבוד רב והוכיחה לכולן מה זה זמרת נשמה אמיתית!הייתה פשוט ענקית ותותחית!!
בקשר לתוצאות: די היה ברור שאחת מהקבוצות תהיה בבוטום [כי מי כבר כ"כ הבדיל בינהן לפני התוכנית הראשונה?] ושתיהן נפלו בבוטום,לא נורא. אבל למען האמת הביצועים שלהן בתוצאות היו הרבה הרבה יותר טובים.גירל באנד היו ממש חמודות ובאד לאשס היו נפלאות אם הן לא היו מתערבות לזו ששרה כי היא נתנה את הנשמה וזה היה יכול להיות ענק בתור סולו,חבל. וזה הלקח שבריאן פרידמן יפסיק להתערב!!!

LeAnnDylan

Well-known member
שאלה

איפה אתם רואים? כולם רואים בדרכים לא חוקיות? או שכמו באיידול יש אתרים שמעלים לצפיה ישירה?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני אישית רואה ביוטיוב

בחלקים ואומנם באיכות קצת ירודה,אבל אני מעדיף את זה מאשר לחכות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif כל הפרק...

אתמול היה 10 חלקים ש9 מהם היו כל אחד 10 דקות ואז לתוכנית התוצאות [שאגב משודרת באותו לילה] היה עוד 3 חלקים של 10 דק' כל אחד.

Mikey Weiss

New member
יש אתר של טורנטים שמיועד רק להפקות בריטיות

צריך להירשם, אבל הם מעלים את הפרקים ממש מהר, ומהירות ההורדה גם גדולה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אפשר את הכתובת?

בבקשה.. במסרים כמובן

ר ו ח ל י

New member
...... ../images/Emo58.gif

הורדתי את הפרק אתמול והתכוונתי לראות מחר בבוקר, אבל חזרתי הביתה הרגע והתחשק לי לראות. אז בלי להרחיב יותר מדי\\\\
רות – יש לה את הנוכחות של הזמרות הספרדיות הגדולות (רק שההנפות ידיים המוגזמות קצת העיקו וזה גם לא הכי התאים לשיר עצמו.) , אבל הקול שלה לא מפיל ולא ייחודי.
אוסטין – אני לא יכולה לשמוע את השיר הזה יותר, הוא די יצא לי מהווריד :S התעלפתי עליו בשלבים המוקדים אבל בשיר הזה הוא לא הביא את היכולות האמיתיות והנפלאות שלו .
אוון – אני בכלל לא חושבת שהקול שלו בוגר. יש לו קול צעיר וטיפוסי לילד בן 16. קול כזה של חבר בלהקת בנים.
דניאל – וול...
גירלבנד – חח איזה חמוד לואי, איך הוא שר איתן.D: .....
אלכסנדרה – הופעה מעולה וגרסה נהדרת של שיר.
רייצ'ל – איזה באלגן!! לא אהבתי בכלל \: ולא אהבתי את השינוי החיצוני.
דיאנה – קול יפהפה, אהבתי.
סקוט – זה היה כ"כ גרוע!!! מהחצי דקה הראשונה לא יכולתי לשמוע את זה יותר.
לורה - וואו, מדהימה. אני לא אוהבת את המקור של אלישה קיז, והיא לקחה את השיר למקום שלה וגרמה לי לאהוב לשמוע אותו.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifהופעות+תוצאות

GirlBand-משעמם למדיי. היו קצת זיופים,היה צבעוני ושמח אבל לא הופעה זכירה. אוסטין-יש לו קול מעולה אבל השיר הזה לא עשה לו כלום לדעתי.לא התרגשתי כמו מהופעות אחרות שלו.וגם התספורת שלו נראתה לי מוזרה. דניאל-זה היה מיושן, לא מרגש מידי וסתמי.הוא נראה בחור נורא חביב והתרגש בטירוף אבל לא היה שום קסם,שום דבר מדהים מבחינה ווקאלית. אלכסנדרה-הבחורה כוכבת!היא עשתה אחלה ביצוע לשיר,נשמעה מעולה, ראתה מצוין ופשוט היה כיף לראות אותה מופיעה. JLS-זה היה נחמד מאוד.ההתחלה לא הדהימה אבל זה רק השתפר.יש שם רק בחור אחד ששר ממש טוב גם לבדו, השילובים ביניהם נשמעים מעולה. סקוט-אוי ואבוי. זה היה ממש לא טוב.השיר לא התאים לו,לא הוציא ממנו שום דבר מעניין. רייצ'ל-יש לבחורה קול כל כך מיוחד וזה מה שהיא שרה?!איזה בחירה הזויה.היא אחלה פרפורמרית אבל לא היה פה שום דבר מרגש או מיוחד.אני מקווה שיהיה לה שיר יותר טוב בשבוע הבא. דיאנה-מדהימה! אחלה בחירת שיר ויופי של ביצוע.עניין הידיים באמת היה מוגזם לדעתי. באד לאשס-לא, לא, לא.ממש לא אהבתי.הקהל בחר נכון. אוון-מעולה! אחלה הופעה,יש לו קול ממש מיוחד. רות-נחמד, נשמעת טוב,לא מדהים. לורה-מעולה.היא פשוט מצוינת.

L e e l o

New member
נצל"ש--- יש פה קישורים לשירים חדשים של דיויד

ארצולטה, הדיסק יצא יותר מוקדם או שבטעות הם גלשו לאינטרנט?

למעלה