X Factor - טופ 8

Mikey Weiss

New member
X Factor - טופ 8 ../images/Emo58.gif

ואם לא הספיק לנו אמריקן איידול, השבוע זה שבוע מריה קארי! רשימת השירים: Alexandra Burke Without You Daniel Evans Open Arms JLS One Sweet Day Rachel Hylton Against All Odds Ruth Lorenzo My All Eoghan Quigg Anytime You Need A Friend Diana Vickers Always Be My Baby Laura White Endless Love אלכסנדרה מסתערת שוב על העמדה הצפויה, ודיאנה, על פי השמועות, שרה את גרסת הדייויד קוק, אבל לפי עוד שמועות, לא שרה בכלל היום כי היא איבדה את הקול. וזה סתם וידאו חמוד מהוילה של המתמודדים... מבוים לחלוטין, כמובן, אבל כיפי: http://xfactor.itv.com/videos/video-detail/item_200451.htm

Mikey Weiss

New member
ובונוס, הנה משהו שלא חשבתי שאני אראה בX פקטור

או כל תכנית איידול אחרת: שיר של מיוז! http://www.youtube.com/watch?v=k2dhhBYTA7g ואגב, שכחתי: הופעת האורח היום היא מריה בתפקיד עצמה בדואט של Hero עם האקס פקטורים.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

בלי אוסטין זה לא כיף...
אבל אוון נשמע מסקרן וגם השיר של דיאנה נשמע אחלה בחירה.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

דיאנה לא שרה בסוף וקיבלה כרטיס אוטומטי לשבוע הבא. אף אחד לא מתלונן כמובן, כי לאף אחד אין ספק שאם היא היתה שרה היא היתה עוברת בכל מקרה, אז בקטנה. אני לוקחת בחזרה את מילותיי על אלכסנדרה והשירים הצפויים - זה היה מעולה.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

אני בהלם, שוק, המומה. אני רואה עכשיו את התוצאות... הבוטום 2 הן: רות' ולורה.

apoptosis

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

אני מאוכזבת קשות מקהל המצביעים. אין לי מילים. ישבתי והתפללתי שהבוטום יהיו דניאל ורייצ'ל, שכבר מזמן לא צריכים להיות בתחרות. ואז הם מביאים לי את לורה??? לורה??? הבחורה יכולה לשיר את הספר טלפונים וזה ישמע מדהים. הלוואי שיכולתי לסמוך על השופטים שלפחות יעשו את ההחלטה הנכונה אבל על סמך השבועות האחרונים...

apoptosis

New member
../images/Emo58.gif לי ולאיש יש מנהג בכל מוצ"ש

להכין פיצה ולצפות באקס פקטור ביחד. היום שאלתי אותו - אנחנו רואים היום אקס פקטור? הוא נתן לי מן מבט כזה אומלל ואני מיד נבהלתי. חשבתי - אולי הוא מתכוון לראות איזה סרט בזמן הזה? אולי יש לו תוכניות לצאת? ואז הוא אמר - פופטו.... היום זה ערב מריה קארי........ בסוף שכנעתי אותו, אלא מה? לא מתווכחים עם אשה מכורה.

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif זהירות, תוצאות ../images/Emo58.gif

ואם חשבתם שאוסטין בשבוע שעבר היה שוק-אקזיט, מה דעתכם על זה. להתראות, לורה.

apoptosis

New member
תוצאות ../images/Emo58.gif

איך הקבוצה של דני עדיין שלמה? מה עבר לשופטים בראש? לואי עם הקשקוש הזה של "אני רוצה להשאיר את מי שיש בה יותר רוח לחימה עד לסוף". מה זה השטויות האלו? אבל סיימון? מה נסגר?? ההסבר היחידי שאני יכולה למצוא הוא שהם מגנים על הזמרים שלהם ע"י זה שהם מעיפים את הזמרים הטובים האחרים. אם לורה היתה נשארת, היה לJLS פחות סיכוי להיות בגמר. רות אחלה, אבל לא יותר טובה מלורה. לורה היתה צריכה להיות בגמר.

dsneddon

New member
../images/Emo58.gif

אני פשוט בהלם, זה ממש ממש לא בסדר. חשבתי שיהיה גמר אוסטין-לורה-דיאנה. לקחו את אוסטין. עכשיו את לורה. זה פשוט לא הגיוני!! אני כמעט תמיד מסכים עם סיימון - אבל הפעם לא!! מה זה? רות הזאת ממש לא עושה לי את זה... אני כבר הפסקתי לראות את התוכניות, אני רואה רק את ההופעה של דיאנה וזהו... כל השאר שם פשוט ביזיון

Mikey Weiss

New member
../images/Emo58.gif

נכון. היום היה קשה לצפייה כי לא היה את דיאנה. מה שכן, זה לא אשמת התכנית כל כך, זו אשמת הבריטים שמצביעים בתכנית הזו. בין לורה לרות זה כבר עניין של טעם, אבל עצם זה ששתיהן היו בכלל בבוטום 2 זו הבעיה.

Mikey Weiss

New member
אני לא מסכימה ../images/Emo58.gif

בסינג אוף היום רות' היתה מעולה, וראו את הרוח לחימה שלואי דיבר עליה. לעומת זאת, לורה היתה נוראית בסינג אוף - היא הלכה בדיוק על כל השטיקים המעצבנים בשירה שלה. היא שרה מדהים באופן כללי, אבל יש לה המון הרגלים מעצבנים שהיא חושבת שעושים אותה מיוחדת אבל גורמים לה להישמע הרבה יותר רע. אם היא היתה שרה את זה נקי, אולי זה היה נשמע אחרת, אבל איך שהיא שרה את זה זה היה עינוי. וחוץ מזה, מה שרות' עשתה היום, כמו בpurple rain, היה להראות שיש דברים שאנחנו יכולים לשמוע ממנה שעוד לא שמענו, ולורה הגיעה למצב בו כל מה שהיא שרה נשמע אותו דבר. אגב, אני מסכימה איתך שגם לסיימון וגם ללואי יש אינטרס לשמור דווקא על הזמרת שכבר היתה פעמיים בבוטום 2, אבל הסכמתי עם הטיעונים שהם הציגו וחשבתי עוד לפני ההצבעה שלהם שרות' היא זו שצריכה להישאר.

apoptosis

New member
../images/Emo58.gifבסופו של דבר זה עניין של טעם אישי

רות' יודעת לבחור שירים מצויינים, ויש לה קול - ללא ספק. אבל בוטום ליין - האם יש סיכוי שאני אקנה אלבום שלה או אהנה לשמוע אותה ברדיו? לא סביר. ללורה יש קול מאוד מיוחד. אם היא גם יודעת לכתוב שירים (או תשכיל להתחבר לכותבים הנכונים) היא יכולה מאוד להצליח. אני אבל מסכימה עם מה שאמרת למעלה. אף אחת מהן לא היתה צריכה להיות בבוטום 2 היום. מצד שני, היות ואני אף פעם לא טורחת להצביע (פרט לsame difference בגמר של שנה שעברה) אין לי ממש זכות להתלונן על הבריטים שמצביעים.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מה קורה שם? אני לא מבינה איך דניאל עוד שם ואפילו כבר לא בבוטום 2 בשבועיים האחרונים, הוא כל כך השתפר? איזה הלם, הייתי בטוחה שאוסטין ולורה יגיעו הרבה יותר רחוק.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif תוצאות ../images/Emo58.gif

פה באמת אכזבתם.אין ספק שאני כבר לא אהנה מהעונה כבעבר. הביצוע של לורה לSOTR היה מושלם. הביצוע של רות' לKOED היה ענק. שתיהן לא היו צריכות להיות בבוטום,אבל אם כבר שתיהן שם,הרי ברור מי הייתה צריכה ללכת ומי להשאר. והרי זה ברור שהם הדיחו את לורה רק מפחד למתמודדים שלהם.פאתט.

למעלה