גם היטלר היה אנטישמי ורצח שישה מיליון יהודים
כי סבל שקראו לו "יהודון" בגרמניה? בוא לא נהיה תמימים ואל תטייח את המציאות בבקשה. הבחורים הרוסים הגויים הללו, הם אנטישמיים וכן, שייכים לתנועה הנאצית מתוך בחירה. ישנן כאלה תנועות נאציות בכל העולם וגם לכאן הם הגיעו. יש להם מטרה מובהקת וזה להפיץ את הנאציזם בכל העולם, להתעלל ביהודים ובכל מיעוט אחר כפי שעשה היטלר - הם התלמידים שלו. מי שתומך בהם, או "מבין" אותם, אינו שונה מהם. עוד מעט משיח בן דוד בא ואלה יעלמו מין העולם בעזרת השם עם כל אויבי ישראל. אז עכשיו תצחק כמה שתרצה ותלגלג כמה שתרצה, כי אלה שיתמכו בהם, או שיצחקו על עם ישראל, או ינסו להוריד שערה אחת משערותיו של יהודי, כל יהודי בכל מקום בעולם, אלה גם יעלמו מין העולם. ואני חושבת שמין הראוי שהילי מנהלת הפורום תהיה ערה למה שנעשה כאן בפורום ותמחק את ההודעות שלך ומהר, כי אם לא תעשה כך, אפנה אני בעצמי להנהלת תפוז ואדאג שיעלימו אותך לפחות מכאן באופן וירטואלי. ואם אתה מתכוון להמשיך ולקלל אותי או כל יהודי אחד אחר כאן, דע לך שהקב"ה נמצא עם כל יהודי ושומר על כל יהודי, וכל קללה שלך חוזרת אליך ועליך. אז היזהר בלשונך, לטובתך. גמר חתימה טובה לכל עם ישראל.