www.pogrom.org.il

www.pogrom.org.il

זהו האתר של עמותת דמיר המטפלת בנפגעי האנטישמיות בישראל מצד המהגרים הלא יהודים שהגיעו מרוסיה לישראל בראש העמותה עומד זלמן גיליצ'נסקי מדובר בתופעה רחבה מאוד רק חבל שבוחרים להשתיק אותה ולהסתירה. ורק מדי פעם לפרסם על אירועי אנטשימיות בישראל. ארז, (09/09/07) ארז (17.09.07)

Dicki skater

New member
אתה גזען

"מצד המהגרים הלא יהודים שהגיעו מרוסיה" 1.מאין לך שכולם מרוסיה??? 2.זה שהם לא יהודים לא הופך אותם אוטומטית לאנטישימים 3.זו שנאה מוצדקת שהממשל היהודי אשם בה

bluestar 777

New member
כן, רובם מרוסיה.

קבוצות אנטישמיות שעלו לכאן ברמיה, שדדו סל קליטה ופועלים כאנטישמים לכל דבר.. אתה מוזמן לארוז אותם יחד אתך ולחזור למחוזות ילדות.. הלאה הנאציזם הרוסי!

Dicki skater

New member
ואללה לא בא לי

אנחנו מעדיפים להישאר כאן ולידפוק אתכם, זה כיף לראות אתכם מיתעצבנים... חוץ מיזה,מה אתם כבר הולכים לעשות? לגרש אותנו? רק תנסו ותראו איזה פוגרומים יהיו פה...

בן הצבי

New member
Poslushay ti, zaraza.

Ya v zhizn` ne michtal chto zdes`, u menya v strane, kto-to budet govorit takie slova. idite ot syudogo, fashisty, blyad`skiye potrakhi. mi vse bezhali ot vas, chto-bi zhit` normal`no, bez vas, suky. (ya pishu latinskomi bukvami, patamu, chto net u menya drugye seychas`.)

Dicki skater

New member
תעשה לי טובה...

לי אין שום קשר לאירגונים נאציים,אני לא ריססתי צלב קרס אף פעם בשום מקום,תפסיק להיות פרנואיד, מה כולה אמרתי? נכון,הילדים הנאצים האלו הם לא בסדר,והם באמת עברו את הגבול,אבל מה שגרם להם לעשות אתזה זה תוצאה של "קבלת הפנים" שחיכתה להם בארץ ברגע שהם ירדו מהמטוס. ואל תעמיד פנים שאתה לא יודע על מה אני מדבר,אתם נאצים לא פחות מהם-להגיד "ארץ ליהודים בלבד" זה לא נאצי??? "לגרש את הזרים" זה לא נאצי???? אתה נאצי בדיוק כמוהם,רק שלעומתם יש לך ממשלה גזענית בדיוק כמוך שמחפה לך על התחת... הילדים האלו סבלו ברוסיה מזה שקראו להם יהודונים אפילו שהם לא יהודים לפי ההלכה,ופה בארץ הפלו אותם והתייחסו אליהם מגעיל משום שהם גויים וזרים,אתה יודע איזה משבר זהות זה עושה לבנאדם??? אתה יודע איך זה יכול לדפוק לו את הנפש??? אז שב בשקט,מבחינתי אתה וכל אלה שחושבים כמוך פאשיסטים בדיוק כמוהם. אתם הבאתם אותם לפה,התייחסתם אליהם כמו זבל,עכשיו אתם משלמים את המחיר. שיהיה לכם בתאבון לאכול את הדייסה שבישלתם! : )

bluestar 777

New member
40 אחוז מהעולים הם נכרים

רובם אנטישמיים.. ארץ ישראל היא ליהודים בלבד, כן, ייעדו אותה אומות העולם לשם כך... אצל האתיופים, הצרפתים, שבט המנשה, דרום אמריקאים, ואפי` יוצאי צפון אפריקה לא הצמיחו מתוכם כמות כזאת של אנטישמים נאצים.. למרות שגם אותם לא קיבלו הרבה יותר טוב... לגרש את הנאצים מכאן, כן. אם זו גזענות אז אנו גאים להיות גזענים...

Dicki skater

New member
משפט שחוק...

"אם זו גזענות אנו גאים להיות גזענים" וחוץ מיזה,את מי בדיוק אתה רוצה לגרש??? אתה לא הולך לגרש אף אחד...תעשה לי טובה... מה,תבוא אל אנשים לבית תשאל אותם אם הם יהודים ואם הם יענו שלא תיקח אותם בכוח ותעלה אותם על מטוס?? אתה לא באמת הולך לעשות את זה... תמשיך לחלום,אבל בסוף אתה עדיין תתעורר למציאות כואבת.

bluestar 777

New member
את שמונת הנאצים, יגרשו.

כל מי שיתמוך בדיעותיהם, יגורש אף הוא.. אתה, אם תהיה נכרי טוב, לא תתנפל על אנשים ברחוב, תכה, תדקור ותצדיע במועל יד, נשאיר אותך כאן ואפי` נרשה לך לזלול קצת ג`וקים.. ברגע שתפתחו כאן בתי בושת, חנויות חזיר ומועדוני חשפנות, נילחם בכם עד חורמה...

Dicki skater

New member
סליחה?

ויהודים לא הולכים למועדוני חשפנות??? ככל שידוע לי כל מועדוניי החשפנות בארץ הם בבעלות יהודים... בחייך...גם דוס צריך לאפ-דאנס מידי פעם...

Dicki skater

New member
ממשלה גיזענית בדיוק כמוך ו...

ספר תנ"ך ממנו אתם מפרשים כפי רצונכם.

bluestar 777

New member
בספר התנ"ך כתוב דברים ברורים

חזיר, אסור באכילה.. כתוב בבירור או לא? שבת, צניעות, כשרות.. הכל כתוב בבירור, אין מה לפרש, שחור ע"ג לבן. אף אחד לא הכריח אותך להסכים עם התנ"ך, שם גם כתוב שהארץ של היהודים.. אז קח את הנאצים שלך ותחזור לגרמניה..

Dicki skater

New member
חזיר אסור לאכול

ליהודים! לא כתוב ב7 מצוות בני נוח (או משהו כזה) שאסור לגוי לאכול אותו! אם היית אומר דבר כזה באמריקה ומנסה לכפות עליהם את ההשקפות המעוותות שלך- האמריקאים החביבים והנחמדים היו עושים בך לינץ' וחותכים את התחת שלך לגזרים!!!! LOOOOOOOOLLLLLLLLLL

bluestar 777

New member
את הנכרים גירשנו כבר

בימות יהושע, כשנכנסנו לארץ.. שבע עמים גורשו וסולקו מכאן.. את שבע מצות בני נח אתם אמורים לשמור בארצותיכם. כאן בארץ אסור לכם לשווק את הזבל שלכם, נכרים שבחרו את מגוריהם בסמוך ליהודים, היו מתחייבים ע``כ... אמריקה היא ארץ לכל מי שרוצה, ארץ ישראל היא אך ורק לעם ישראל.. ומי שלא נאה לו שיסתכל בכרטיס האישי שלך, בתמונה..

Dicki skater

New member
עדיין לא אמרת לי

מה אתם הולכים לעשות? אפילו את הפלסטינאים אתם לא תצליחו לגרש!!! אתה לא הולך לגרש אפחד...תודה באמת..אתה לא תעשה כלום...

Dicki skater

New member
אז זהו,שאנחנו לא

אבל אני לא יכול להבטיח לך שהאנשים הרוסיים האחרים לא יעשו דברים כאלו... חרא כזה תמיד יש ובכל מקום בעולם יש מתיחות על רקע אתני/דתי..

Dicki skater

New member
תקשיב

אנחנו נאכל חזיר ונעשה מה שרק נרצה!! וכמו שלא עשיתם כלום עד עכשיו,גם לא תעשו כלום בנידון גם בעתיד!! חהחהחהחההחהחהחהחהח!!!! נו באמת..אתה חושב שנציית לכם רק בגלל שאמרתם? אז אמרתם!! בסוף גם ככה יימאס לכם מאיתנו ואתם תעזבו בעצמכם...

למעלה