WWE Bad Blood 2003 PPV Webcast!!!!

Crossface

New member
אממממממממממממ

קודם כל תודה ענקית דבר שני, אני היחיד שלא מצליח להפעיל את זה?

pufpuf

New member
תבחר את האיכות שאתה רוצה, תלחץ על

הכפתור הימני של העכבר save as תשמור תפעיל, אמור לעבוד.

MetalliKosta

New member
תודה רבה ליאור!

אביחי אתה לא היחיד,גם אני לא מצליח. זה נכנס למדיה פלייר כשאני לוחץ על ה-300,אבל זה נותן לי הודעת ארור. זה קורה לי בזמן האחרון עם כל קובץ שאני מנסה לראות דרך האינטרנט. למישהו יש מושג?

MetalliKosta

New member
נדמה לי שכן

בכל מקרה עשיתי מה ששלומי הציע והצלחתי. ניסיתי לראות,אבל התמונה נתקעת אחרי כמה שניות,אני אנסה יותר מאוחר

Crossface

New member
זאת בדיוק הבעיה שלי קוסטה

וגם אצלי זה עם הרבה קבצים בנט

Crossface

New member
כן, ניסיתי

ניסיתי כל מיני דרכים כמו ששלומי אמר ולחצתי עם הכפתור השמאלי וזה פתח את המידה פלייר ולא מראה ניסיתי דרך הפלג אין של האקספלורר ניסיתי עם תוכנה אחרת (Zoom player)

Crossface

New member
ההודעה שקיבלתי שניסיתי מה ששלומי

אמר, Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. In the Open URL dialog, try opening the file using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:").

pufpuf

New member
לא

זה מישהו שיש לו חשבון בשופזון שהזמין את האירוע, נתן את הפרטים של החשבון שלו, וככה אפשר לראות את האירוע דרך החשבון שלו בחינם.

t-man

New member
גם אנשים בלי אינטרנט מהיר יכולים

לצפות באירוע-שיבחרו באופציית מודם 56.

EdgeHead

New member
למי שלא מצליח לראות במדייה פלייר

שיעשה את הדבר הבא.. תכנסו ללינק שנתנו בתחילת השירשור ותרשמו סיסמה ואיי מייל אח"כ תתחברו דרך המדייה פלייר File-Open Url ותכניסו את הלינק הזה (כאמור האקספלורר עם הלוגאין שלכם לשופזון צריך עדיין להישאר פתוח) http://shopzone.wwe.com/webapp/wcs/stores/servlet/shopzone/WWEVideoASX.jsp?AuthARL=mms%3A%2F%2Fa1279.v8199c.c8199.g.vm.akamaistream.net%2F7%2F1279%2F8199%2Fv010%2Fwwe.download.akamai.com%2F8199%2F300%2F_%21%2Fppv_bad_blood.asf%3Fauth%3Dca2aBdycOddbOcccQaTadaAc9d3d4daaMdS-.7x68-T-MHpGxp-l5nUmgk6k7kWmU%26aifp%3Dv010&wweifp=R%2FVbvPwKCcMEHWPf%2F6mbMw%3D%3D&speed=300k&catalogId=10001&eventName=Bad+Blood+PPV+Event&catentry_id=20477&VODenddate=1056328200000&wweVideoType=wweVOD&package_id=&langId=-1&docname=WWEVideoASX.jsp&orderitem_id=1342279&storeId=10001

Crossface

New member
תודה ג'יי ../images/Emo13.gif

אבל לא עובד

למעלה