איפה כותבים את הלינק ?
T TheBubbleBoy New member 16/6/03 #43 את הלינק שליאור הביא? באקספרורר. את הלינק שג'יי הביא? Media Player> File > Open URL אגב, ליאור אתה מלך! תודה!
את הלינק שליאור הביא? באקספרורר. את הלינק שג'יי הביא? Media Player> File > Open URL אגב, ליאור אתה מלך! תודה!
T The Rattlesnake New member 16/6/03 #46 שמח שנהנתם ! בקשר למה הסיסמא .. הסיסמא היא cvs370 כתבתי כל מה שצריך בהודעה הראשונה הלינק נמצא בשניה. כן ברגע זה סיימתי את ה PPV (הייתי עסוק וממש לא היה לי זמן לראות את זה ב9 בבוקר .. PPV סביר לא יותר מזה.
שמח שנהנתם ! בקשר למה הסיסמא .. הסיסמא היא cvs370 כתבתי כל מה שצריך בהודעה הראשונה הלינק נמצא בשניה. כן ברגע זה סיימתי את ה PPV (הייתי עסוק וממש לא היה לי זמן לראות את זה ב9 בבוקר .. PPV סביר לא יותר מזה.
מ מייבן New member 16/6/03 #47 אני לא רוצה להיות נודניק אבל זה רושם: The e-mail address entered is invalid. Type another e-mail address in the E-mail address field and try again מה לעשות עכשיו?
אני לא רוצה להיות נודניק אבל זה רושם: The e-mail address entered is invalid. Type another e-mail address in the E-mail address field and try again מה לעשות עכשיו?
R rshamir New member 16/6/03 #51 יכול להיות שהם חסמו את זה אולי הם עלו על כך שמאות או אלפי אנשים נכנסים על החשבון הזה.
T The Phenom New member 16/6/03 #53 אולי זה יעזור אני לא בטוח אני לא בטוח שזה יעבוד אבל ננסה. תעשו שמירה בשם או תלחצו ישר קליק שמאלי על הלינק. איך שזה יעזור לכם יותר.
אולי זה יעזור אני לא בטוח אני לא בטוח שזה יעבוד אבל ננסה. תעשו שמירה בשם או תלחצו ישר קליק שמאלי על הלינק. איך שזה יעזור לכם יותר.
T The Phenom New member 17/6/03 #54 למי שעוד לא רואה באד בלאד שיפנה אליי לאיי סי קיו 173736190 עד השעה 3:00 אני אולי יכול לעזור לו,אולי.
E EdgeHead New member 17/6/03 #55 חחחחח קרעת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif אל תשאל למה,כי אני בעצמי לא ממש יודע