WWE Bad Blood 2003 PPV Webcast!!!!

The Rattlesnake

New member
WWE Bad Blood 2003 PPV Webcast!!!!

כן צדיק אחד בסדום ב SH bנתן סיסמא ויוסר וזה עובד אני רואה את זה כרגע אז בבקשה תהנו לכם! Go to https://shopzone.wwe.com/webapp/wcs...tentry_id=20477 EMail Address: [email protected] Password: cvs370 תודה ענקית ל Folley!!!! Enjoy the Fucki* PPV :)

The Rattlesnake

New member
הנה הלינק הנכון

https://shopzone.wwe.com/webapp/wcs/stores/servlet/WWEValidateAccessToSoftGoodsCmd?langId=-1&krypto=nyIG1VdrQrcRRIT1azTUHjzsf1RVD%2BsZscoRKAavhs8XPCCB1Sg1AuNl06Mwdnsmju37KoV86ahW%0AyIcjC%2BXlo%2FE4eG4OcfKGMfm1RcWehoUG3OmiYWCWvyHUR2T23U3zRYrVsAMvZTrapKu7kEqS7mZn%0A5w6lq3UYg6nkQ%2B8xh8JPQDfC4zb3oZPRW2US1SsYZpUW0CJd%2Fslx1XEDlSFd1GMSF7schojN כנסו לזה ותרשמו את הפרטים שנתתי.

adi ks

New member
תודה

ליאור אתה מ-ל-ך! מ-ל-ך וגם פולי מהסלאדג'אמר הוא מלך

rshamir

New member
../images/Emo8.gif

היום אני כנראה לא אסבול כל כך בעבודה ולא אשתעמם כמו בדרך כלל :)

guysc

New member
תודה! אבל יש לי הצעה

בואו נסדר שעות צפייה,כי כמו שהבנתי אם הרבה אנשים רואים ביחד אז האיכות שם פחות טובה,או משהו כזה... אם נסדר שעות,נוכל לסדר קצת את האיכות של הצפייה

rshamir

New member
זה לא ממש אמור לשנות

אין כאן בפורום מספיק אנשים כדי לגרום נזק לשרת או לאיכות הצפייה. השרתים שלהם אמורים להיות מסוגלים לספק את הוידאו לאלפי אנשים במקביל, כך ששלושים או ארבעים האנשים שנו לא צריכים להשפיע. חוץ מזה, הפרטים האלה פורסמו בפורום ציבורי שלא קשור אלינו ובעל מספר קוראים הרבה יותר גדול, כך שגם אם נחליט כאן בפורום לחלק את השעות, עדיין שאר האנשים ימשיכו לצפות בהמוניהם, בכל שעה שהיא. אגב, כדאי לדלג על חצי השעה הראשונה - היא בסך הכל אסופה של קטעי בילד-אפ וקטעים מתוכניות ראו שהובילו לארוע. הפיי פר ויו עצמו מתחיל בסביבות הדקה השלושים לשידור הוידאו.

EdgeHead

New member
יש משהו שרציתי להגיד מכיתה ז'

ליאור,אני אוהב אותך.. (כמובן שאתה לא הילדה שאהבתי בכיתה ז',כן? אבל..עדיין
)

nadavb

New member
תודה ליאור, אתה מלך! + תשובה לרפי

רפי, מישהו פעם אמר: True love is the greatest thing in the world. Except for a nice MLT. Mutton lettuce and tomato sandwich. When the mutton is sliced nice and lean and the tomatoes are ripe. They're so perky. I love that

lwc4life

New member
אני מוכן לתרום לצדקה את זמן האוויר

של גולדברג. מצד שני, אפילו להם בטח יש סטנדרטים.

lwc4life

New member
../images/Emo124.gifוהנה הלינקים הישירים

ובעצם מן סיכום של כל התהליך בכמה שורות פשוטות. כי אם אתם עושים עבודה, אז למה שלא תעשו אותה עד הסוף...?
מכיוון שהלינקים ארוכים מדי עבור תפוז, צירפתי אותם בקובץ HTML משלי.

למעלה