WTF???

Vrock

New member
חילופי שטחים ואוכלוסין. מימון מוגבר

להקמת מדינה פלשתינית, יחד עם פיצויים למעטים מאוד שיועברו.

Continuum

New member
נשמע חלומי.

עכשיו, מכיוון שאני, כידוע לך, בור ונבער בכל הנושא של אקטואליה, אתה תאלץ להגיד לי מה הקשיים בתוכנית שלך על פי המתנגדים לה, ואיך אתה פותר אותם. כי אם לא היו כאלה, כנראה שהיא הייתה עוברת.

לא הופיעה בתקשורת?

לא הופיעה בעיתונים הראשיים? סליחה, אבל הקישור שהבאת עכשיו הוא לא מהאתר של מעריב?

Vrock

New member
הוא לא היה בעיתון. אני קורא אותו

יום יום כבר שנה.

Continuum

New member
בעיקרון

הטיעון "זה לא הופיע בתקשורת" הוא אבסורדי תמיד, לפחות בפורום. "זה לא הופיע בתקשורת" -"אם ככה איך אתה יודע על זה?" שלוש אפשרויות בדרך כלל: 1. "ראיתי במו עיני" 2. "דוד שלי סיפר לי" 3. "זה הופיע בעיתון 'מוות לערבים ולנאצים'" לאפשרויות 1 ו-2 ניתן בקלות לא להאמין, ואילו באפשרות השלישית המקורות אפילו יותר מפוקפקים ולא אובייקטיבים. אם הייתי סומך על מי שאני מתווכח איתו הייתי מאמין לאפשרות מספר 1.

Vrock

New member
אתה שוגה

בדיעבד, אפשר תמיד לדעת על כמה דברים שלא הופיעו בקשורת. הרבה פעמים חבר שלי מספר לי דברים או שאני קורא אותם ב"בשבע" או ב"מקור ראשון" ואז אני מגלה שהם היו נכונים לכל אורך הדרך. ב"מעריב" הם לא הופיעו.

איך?

איך אתה יודע שמה שנכתב ב"בשבע" או ב"מקור ראשון" (או ב"מוות לערבים לנוער") הוא אמיתי? איך אתה מגלה שזה נכון לכל אורך הדרך?

Vrock

New member
מפורסם לאחר מכן, כשזה כבר לא רלבנטי

(הרי כל תינוק יודע שמה שמופיע בעיתון חודשים לאחר שקרה כבר לא יעניין אפאחד), או שהתוצאות של זה נראות בבירור ורמזים מעורפלים מפוזרים כדי להבין אותן.

כי הרי יש קונספירציה את התקשורת

לפגוע במתנחלים... יתכן מאוד שהתקשורת שמאלנית(למרות שאני חולק על זה), אך עדיין הם שומרים על פן מסויים של אובייקטיביות

Vrock

New member
לתקשורת יש מוטיבציה לא לפגוע

בלגיטימיות של ההתנתקות.

Continuum

New member
בולשיט.

2 עובדות שסותרות את זה: א. המקרה הספציפי שדיברת עליו "לא היה בעיתון. אני קורא אותו יום יום כבר שנה." כלומר הוא לא היה, גם לא מספר חודשים אחר כך. ב. המקרה הספציפי שדיברת עליו *כן* פורסם באתר של מעריב - אבל באותו יום שבו הוא קרה. בקיצור אין לך שום דרך לדעת שהשטויות שחברים שלך מספרים לך בהתלהבות נכונות.

חומרים אלו הם כימיים ומסוכנים.

יש הבדל רב בין לרסס אותם ללשפוך אותם. הריכוז ככה בהרבה יותר גבוה, וכך גם מידת הנזק שזה גורם.

גם באיסלאם יש ימין ושמאל.

אירגוני הטרור הם ימניים. ובשבילי ערבים הם אחים שלי בדיוק כמוכם, וכמו האמריקאים, וכמו הצרפתי...טוב, אולי הצרפתים לא, אבל הבנת את המסר... והם לא גורשו. הועבר בהחלטה דמוקרטית הפינוי. ניתנה להם האופציה להסדר מגורים אחר. כשהאופציה ניתנה להם, הם דחו אותה בבוז, בטענה שההתנתקות לא תקרה. העיניין זה שלאנשים יש את היכולת והכח לקחת אחריות על מעשייהם, ועל חייהם...לחיות לא...

למעלה