WTF???

ויותר מכך,

לכתוב בפורום אינטרנטי טענה ולנמק אותה ב"ראיתי במו עיניי" באותה הודעה שבה אתה כותב "אהא. טוב, מקור מידע לא מהימן במיוחד", זו טעות. אני סבור שאם מס' רב של מתנחלים היו סובלים מנכות כתוצאה מאלימות שוטרים, היינו שומעים על כך.

Vrock

New member
אתה מניח לא נכון.

פשוט כך. לא שמעו כמעט כלום על אלימות נגד מתנחלים בזמן ההתנתקות כי זה מה שהיה נחוץ לשלטון. אח"כ הגיעו כמה ידיעות אבל משום שהנושא כבר היה כביכול לא רלבנטי אז לא העמיקו בכך. קריאה רציפה של עיתון בוקר היא הוכחה מספקת לעניין זה. אולי הם לא סבלו מנכות, אבל הם בהחלט סבלו מנזקים פיסיים קשים. אתה מוזמן לעיין באתר האינטרנט של מקור ראשון ובשבע.

אני חושב שכבר עברנו את עידן התגובות

לפיהן כל מה שלא מופיע בתקשורת הינו השלכה של שלטון השולט בה. בכל אופן, אם יש לך אתר מהימן שמוכיח את טענותיך (מקור ראשון מהימן?) אנא הצג אותו.

Vrock

New member
מקור ראשון לא פחות מהימן מכל דבר

באינטרנט. לא עברנו את העידן. עובדה- היו דיווחים. עובדה-התקשורת ידעה. עובדה-הם לא פורסמו עד שההתנתקות עברה ואף כמעט נשכחה. עובדה- הם פורסמו מיד לאחר מכן. עובדה.

גם אני יכול למלמל עובדה על כל דבר,

זה לא יהפוך את זה לאחת כזו. בכל אופן, אפילו דיווח ממקור בלתי אמין כמו מקור ראשון עדיין לא הבאת. אז קדימה, לעבודה.

Vrock

New member
אתה עיוור למה שקורה, או כך נראה לי.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/957/323.html. הנה מקרה מזעזע, ויש עוד.

אני כנראה ממש עיוור

עובדה שלא הצלחתי לראות איפה בכתבה הזו מסופר על סודה קאוסטית שעשוייה מחול ומים, לא על נכות קשה של מתנחלים שנפגעו, וכן הלאה. אתה הצלחת?

Vrock

New member
כן.

הנה, פה יש לך דיווח על מתנחל שחבורה של שוטרים פשוט נכנסה בו. זה הופיע בכל מקום, רק לא בעיתונים הראשיים או בתקשורת.

Continuum

New member
די די

אם התקשורת שמאלנית, המשטרה שמאלנית והצבא שמאלני - זה מעניין שלימין יש מספר קולות כפול..

Vrock

New member
המשטרה והצבא אינם שמאלנים.

הצבא והמשטרה נועדו לשרת את הממשלה. הם עשו את זה בסדר. נכון השתפלגות הקולות בכנסת היא בערך שניים לאחד לטובת הימין, ועדיין משנתו של השמאל בוצעה. למה? בטח לא כי היא הכי טובה. התקשורת בהחלט שמאלנית, ובייחוד משרתת את הממשלה. כדאי לך לראות את "לקשקש בכלב".

Continuum

New member
עשה לי טובה

הרי המומחה לתיאוריות קונספירציה ושליטה מוחית כאן זה אני. ראיתי את "לכשכש בכלב" מזמן.. ומשנתו של השמאל בוצעה פשוט משום שאחרי 4 שנים כראש ממשלה עם הרבה כוח, אין לך כבר מנוס מלעשות *משהו*. והשמאל הוא היחידי שיש לו משנה בכלל.. אתה אמרת שהצבא והמשטרה מפזרים באלימות יתר הפלגות ימין, ואילו בהפלגות שמאל הם נוהגים בכפפות של משי. אם כך, גם הצבא והמשטרה שמאלנים?

יש לך כאן כשל לוגי

אתה מציג שלוש הנחות יסוד, כששתיים מהן עובדות ואחת היא דעתך. 1. התפלגות הקולות בכנסת היא בערך אחד לשניים לטובת הימין. 2. משנתו של השמאל בוצעה. אלו עובדות. 3. משנתו של השמאל היא בטח לא הכי טובה. כשאתה מתווכח עם אדם שככל הנראה כן מאמין שזו הדרך הכי טובה, אתה לא יכול להשתמש בטענה הזו כהנחת יסוד, כיוון שהנחת יסוד צריכה להיות מקובלת על שני הצדדים. אתה בטח לא מוכיח על ידי כך שהתקשורת היא שמאלנית. בכל אופן, התקשורת אמנם נוטה שמאלה אבל היא רחוקה מלהיות מקשה אחת. אמנון דנקנר ואמנון לוי אמנם חולקים שם פרטי, אבל כאן מסתיים הקשר בינהם. יש גם כתבים ימנים, בוודאי שיש פובליציסטים ימנים, יש כמה עיתונים קטנים יותר בעלי אוריינטציה ימנית מובהקת. יש גם נטייה של התקשורת להיות כלב נובח ולנהוג בפופוליזם אנטי-ממסדי ללא כל קשר לאג'נדה הפוליטית שהממסד מייצג (ולפעמים, כמו במקרה ההתנתקות, אמנון אברמוביץ' ומשל האתרוג, להיפך). מכל מקום, התקשורת היא חופשית והגיע הזמן להפסיק לתלות את כישלון חזון ארץ ישראל השלמה בכל מיני גורמים שאינם העובדה הפשוטה שהוא לא מציאותי.

Vrock

New member
אתה טועה.

לא אמרתי שמשנתו של השמאל אינה הכי טובה. אני אומר, כעובדה, שזו לא הסיבה שבשמה היא בוצעה. ובנוגע למה שאמרת על התקשורת-אני מתנגד בתוקף. התקשורת לא נוטה לתקוף את השלטון. ובוודאי ובוודאי שהיא נוטה שמאלה. כלומר, הכתבים שיוצאים קדימה-ובייחוד האחראים על הדיווחים האובייקטיביים-הם שמאלנים. הימניים מופיעים בעיקר ב"דעות" וגם שם לא הרבה, ומשמשים רק כ"עלה תאנה" וכטריק פרסומי. הפובליציסטים הימניים הם קטנים. הפובליציסטים העיקריים הם שמאלנים. ניתן לתלות את האשמה בימין, וגם צריך (מבחינתי). אך זה יוצר מצב לא מאוזן בתקשורת שיש להכיר בו. הכשלון שבו אשמה התקשורת הוא לא כשלון הימין-אלא כשלון הדמוקרטיה. ואני בכלל לא מעוניין בארץ ישראל השלמה אז אמממ.... נאאא לך?

Continuum

New member
..

עובדה מעניינת: לא רק העיתונות, אלא גם האמנות ותרבות הרוח בארץ שמאלנית ברובה. ו.. אממ.. תזכיר לי שוב, במה אתה מעוניין?

Continuum

New member
אז בעצם

הדיעות הפוליטיות שלך חופפות בדיוק מדהים את אלה של אמירתיבון..

Vrock

New member
הוא חושב שצריכה להיות מדינה

דמוקרטית ישראלית, לצד מדינה לאומית פלשתינאית. זה מצב של מדינה אחת לעם אחד, ועוד מדינה נוספת שאינה תלוייה בלאום. אני מאמין במדינה יהודית לצד מדינה פלשתינאית, מדינה אחת לעם היהודי ועוד מדינה ללאום הפלשתיני. שתי מדינות לשני עמים.

Continuum

New member
עכשיו

אחרי ההתחכמות הבאמת גאונית הזאת, הייתי שמח אם תפרט קצת יותר את דיעותיך "המבוססות" לגבי מה צריך לעשות.

למעלה