WTF???

noamgk

New member
אני לא מבין למה אתם מתלוננים.

אצל החברים שלכם תולים או גוררים את הגופה של מי שחשוד בשיתוף פעולה עם האויב... מה זה כדורי גומי לעומת סיבוב ברחובות עזה, כשרגליך קשורות וראשך מטאטא את הכביש?

דבר ראשון,

האנשים האלו, שעושים זאת, הם לא החברים שלנו. דעתי היא לא דומה לשלהם. הם בעלי דיעות ימניות ביותר. דבר שני אנחנו חיים כעת במדינה דמוקרטית, ועלינו לחיות לפי חוקי הדמוקרטיה. הם, לצערי, לא חיים במדינה כזאת (הם לא חיים במדינה). הם חיים תחת משטר טרור.

Vrock

New member
המוני אנשים נרצחו על ידי המוני

אנשים מהמון סיבות. לא נשכח ולא נסלח? אבל אנחנו כבר שוכחים.

אם מותר לך לרשום

מתנחבל ולא מוחקים אז לי מותר לקרוא לך שמאלנאצי(הערה למנהל). אז שמאלנאצי, יש לך עוד משהו להגיד על ה"מתנחבלים"?

Vrock

New member
הוא באמת היה מתנחבל.

אבל הדגשת הקשר בינו לבין ציבור המתנחלים לא במקומה.

על סמך מה אתה קורא לו ככה?

הוא קרא למי שעשה זאת מתנחבל. המתנחל עשה פעולה של מחבל. מה לעשות. מה הוא עשה שאתה משווה אותו לנאצי?(אני שואל ברצינות)

s 0 d

New member
היא לא יכולה לחסום פיגועים לגמרי

אבל היא עוזרת מאוד במניעתם.

תאמת מי שבעד הגדר מבחינה מסויימת

אלו דווקא ערביי ארץ ישראל, שבהקמה ופעילותה הראתה שלרובם הגדול אין שר לפיגועים... אך הם בעד זה רק מבחינה פוליטית. מבחינה כלכלית-חברית זה ממש פוגע בהם.

מה, יש לך לאפ טופ?

כן, עלית על זה. אף אחד לא תומך בגדר, אבל הגשמים הרבים שירדו בשנה שעברה השקו אותה והיא צמחה למימדים כאלו.

לעזאזל.../images/Emo163.gif

למה בכל מקום דוחפים "אוי אוי אוי.... אנחנו ימנים מסכנים ולא אלימים בכלל!" זתומרת, דיברת על הגדר, תישאר שם. תפסיק לדחוף את עניין הפינוי המזורגג! אתה לא מבין שזה לא יעזור לך יותר?!

L e s h i y

New member
הגדר חיונית

הגדר עוזרת למנוע פיגועים - חד וחלק. הבעיה היא שבנייתה לא הושלמה ושיש ישראלים תאבי בצע שמעבירים פלסטינים במחסומים תמורת כסף - לרב זה סתם עובדים לא חוקיים אבל פעם בכמה זמן מצליח להסתנן גם מחבל בצורה כזאת.

למעלה