WTF???

WTF???

כבר שעה שאני תקוע בטרמפים, ומכיוון שאני במרחק 2 מטר מהגדר, יצא לי לחשוב טיפה על החרא הזה! מה המטרה שלה? הרי כמו שראינו באזור חדרה, לחסום פיגועים היא לא יכולה! המתנחלים שונאים אותה (הרגשת ה"גטו" והדמיון לסגירת הגוש, מה שאומר פצמ"רים תלולי מסלול ומנהרות שעוקפים ת`גדר)! והשמאלנים גם שונאים אותה (מהסיבות העלאק מוסריות שלהם)! אז מי בעדה חוץ מהממשלה המושחתת??? ועוד משהו, אמרו ואומרים שהמתנחלים והכתומים הם אלימים! אז למה בהתנגשויות שהיו עם כוחות הביטחון בזמן הגירוש, לא הוצאנו עין לחיל? ולא זרקנו בקת"בים על חיילים ושוטרים? ואף אחד לא מת בגללנו( 2-0 לשמאלנים) ? והמקסימום אלימות שהייתה זה "שפיכת חומצה" מה שהתברר אחר כך כחומר מהמרת"זית של המשטרה... אבל את מי עוצרים ומי אלים? הימנים ולא השמאלנים!

אנחנו לא מסכנים חיים!!!

למרות ההתנגשויות... ולמרות הסכסכוים, לא סיכנו חיים של שוטרים או חיילים! זריקות אבנים ובקת"בים, לא תראה... ירי מתוך הפגנה לא תראה... דברים אחרים כן, אבל מה שהשמאלנים הקיצוניים עושים, לרמה כזו אנו לא יורדים!!!

את של מי סיכנו חיי

אלפי ההרוגים שנרצחו בשם האיסלאם??? הבעייה של השמאלנים, זה שמרוב האהבה העודפת שלהם, הם מעדיפים בני דודים ולא אחים! ומעדיפים חיות על בני אדם.. (כל הפרסומות על החיות שהשאירו בעל קורחם בגוש כי לא הרשו להעלות לאוטובוסים ולבתי המלון, ואיפה התמיכה בבני האדם שגורשו?).

תפסיק לסטות מהנושא.

טענת שהשמאל הקיצוני סיכן חיים (ירי מתוך הפגנות?) בניגוד לימין הקיצוני, ולכן גם הופעל כנגדו נשק חם. אני מבקש שתתאר לי את אותן הפגנות אלימות של השמאל הקיצוני במקום להתחמק לבולשיט רגשני כמו זה בהודעתך הקודמת.

אה!

ההפגנות בבליעין, לשוטר יצאה עין כתוצאה מאבן! ומג"בניק וחייל נרצחו, האחד מנפילה במהלך מרדף אחרי זורק בקת"ב והשני מאבן!! כמו כן רק בהפגנה ביום ו` האחרון נפצעו 6 מכוחות הביטחון כתוצאה מזריקות אבנים...

מה-אתה-אומר!

אפשר לינק לאותה הוכחה לפיה המג"בניק והחייל נהרגו כתוצאה מפעילי השמאל הרצחניים? סתם כהערת אגב, לכתוב על שוטר מג"ב שנהרג מנפילה במהלך מרדף שהוא נרצח, זה קצת הורס את האפקט. בכל אופן, לא הבנתי עדיין מדוע יידוי אבנים מצדיק ירי במקרה אחד בעוד שיידוי האבנים, סודה קאוסטית ואלימות פראית (כן כן, כולל גרימת נכות בכמה מהמקרים) הן בסה"כ זכותם הדמוקרטית והלגיטימית של הבריונים הכתומים.

כאמור,

המשטרה הודתה שלא היה שום חומצה ו/או סודה קאוסטית במהלך הגירוש! זאת לאחר שביה"ח סורוקה הודיע כי לא נמצאו סימני חומצה על הכוחות שפונו! (דר"א, אני הייתי בתור חובש מד"א עם אמבולנס שפינה מג"בניק מכפר דרום, הפציעות שלו: פגיעת ראש כתוצאה מאלה שחבט בו בטעות חבר שלו, וסימני פגיעה כימית, לאחר שבוע התקשרתי לשאול מה איתו, והוא אמר לי שהסימני צריבה היו כתוצאה מהמטפים שהיס"מ הפעיל כדי להחניק את המתבצרים, והחומר הכחול שטענו שהוא חומצה הוא בעצם הנוזל שמותז מהמרת"זית ומכיל:חול, צבע כחול לזהות, גז מדמיע, ועוד חומר שהמשטרה סרבה להגיד לנו כשפינינו אותו!).

קונספירציה של היס"מ, הבנתי.

בטח היו מסתנחלים מוסווים של השב"כ בקרב הכוחות, והם השפריצו חול, צבע כחול, גז מדמיע וחומר סודי ובלתי מזיק (מיץ פטל, חלב עיזים, חומצה, משהו בסגנון) שגרם לצריבות תמוהות. בכל אופן אתה יודע שהאמינות שלך שווה פחות או יותר לזו של צהובון מקריית ארבע עד שלא תציג הוכחות וסימוכין לדבריך.

כרגע אני מחובר בפלא`!

ואשוב הביתה רק ביום ה` הבא! אבל, אתה יכול לשלוח מכתב בשמי לביה"ח סורוקה, לשאול אותם מה נשפך באמת! דבר שני, בתמונות של הפריצה לבית הכנסת בכפר דרום, רואים יס"מניקים מתיזים במטפים דרך המכולה לפני שהיא הונחה! דבר שלישי, הסיפור עם המרת"זית, הוא שהובאו 2 מכוניות לכפר דרום, והמפגינים השתלטו על אחת מהם, שאבו את הנוזל הכחול ואותו שפכו על הפורצים! הפכו את הקערה על פיה, והחזירו למשטרה באמצעיה... לכן רואים בתמונות רק מרת"זית 1 פעילה!

נו יופי.

אז הוכחת שני דברים: 1) אין לך מקורות וסימוכין. 2) המתפרעים הרסו ציוד משטרתי וריססו שוטרים ב"נוזל כחול" מסתורי (שזה הרבה יותר מה שכמה מהנורים בהפגנות שמאל עשו). ועדיין, זה לא מהווה איזושהי אסמכתא לכך שהמתפרעים לא פיזרו סודה קאוסטית אלא סתם צבע שמצאו במרת"זית (איך בדיוק הסיפור הזה מוכיח את הדברים?). אז תחזור לפה בחמישי, עם מכתב מסורוקה, פירוט עם הוכחות ממקור תקשורת אמין (אתר "שנית גמלא לא תיפול", למשל, הוא לא מקור אמין) לעניין החומצה, כמו גם לעניין המג"בניק שכביכול נרצח מנפילה מגובה רב (?).

Vrock

New member
וכי למה?

אני לא מאמין בכלל לכל ה"עובדות" שלך, ולא היו שום הוכחות. קדימה, לעבודה.

בסדר גמור.

סתם לידע כללי, על-פי מילון תורת הרעלים, מוגדרת הסודה הקאוסטית כ"חומר מאכּל מאוד, גורם לכוויות חמורות, עשוי לגרום לנזקים בלתי-הפיכים לעיניים. בליעת החומר מאוד מזיקה." מדינות רבות כבר אסרו את השימוש אשר היה נפוץ ברעלן לצורך גדיעת קרני העגלים בשל הומאניות כלפי בעלי החיים.

Vrock

New member
אני מאמין לזה.

עכשיו נותר לך להוכיח שהמתנחלים השתמשו בסודה קאוסטית.

ובכן זה די פשוט.

אתה לוחץ על החלק הכחול בהודעה שלי, והוא מעביר אותך לדף נפלא וקסום בו מצויה התשובה.

Vrock

New member
אהא. טוב, מקור מידע לא מהימן במיוחד

אבל...זה בסדר. אני מקבל את זה. אבל בקשר להכאה עד גרימת נכות ונזק פיזי קשה-זה קרה למתנחלים יותר מאשר לשוטרים. וראיתי במו עיני.

למעלה