WTF WINDIA GM

WTF WINDIA GM

היום היה בוינדיאה GM זה היה מזה מגניב!!!! היא אמרה להוא לאורביס ואח"כ ירדנו כולנו לאל נאט ברגל XD רואים את כולם עוקבים אחרריה איזה 5 קומות של המגדל מלאות ... XD~!!!! כולם מחכים שתזמן איזה מפלצת .... ואיזה מגניב... היא הודיע את זה בנוטיק ..... כאילו בכחול הזה... קראו לה TIARAWINDIA ... אבל אומרים שראו אותה מחליפה שם למשהוא כמו 875DFHF84N ואז מתנתקת.... אוף לא יצא לי להרוג שום דבר ובקושי ראיתי אותה ... אבל היה מגניב XD .... אני מקווה שזה יקרה שוב.. היא הביא מפלצות שזרקו מלא דברים ונתנו מלא EXP (מתתי מכה אחת לאיזה סופר חילזון כזה ... ופיתום קיבלתי 1.5K EXP ) אני מקווה שלכולם יצא לעשות דבר כזה מגניב XDXDXD אבל הכי מגניב זה הרמה שלה .... 256 WTF זה פשוט היה מפחיד עד שזה היה מגוחך .... אבל שאלתי באיזה רמה היא וכל אחד אמר משהוא אחר... יכול ליהיות שפשוט זה דבר כזה של GM'S ..... אבל מה שהכי מוזר בכל הסיפור... זה שהיתה קבוצה גדולב שאמרה שיש איזה חנון שהצליח להפוך ל GM ולמד איך לזמן מפלצות ופשוט עשה את זה... אבל ... בשורה התחתונה..... מה שאני מנסה להגיד זה...... WTF GM'S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו כדי שבאמת תוכלו לקראו את הכול ....

היום היה בוינדיאה GM זה היה מזה מגניב!!!! היא אמרה להוא לאורביס ואח"כ ירדנו כולנו לאל נאט ברגל XD רואים את כולם עוקבים אחרריה איזה 5 קומות של המגדל מלאות ... XD~!!!! כולם מחכים שתזמן איזה מפלצת .... ואיזה מגניב... היא הודיע את זה בנוטיק ..... כאילו בכחול הזה... קראו לה TIARAWINDIA ... אבל אומרים שראו אותה מחליפה שם למשהוא כמו 875DFHF84N ואז מתנתקת.... אוף לא יצא לי להרוג שום דבר ובקושי ראיתי אותה ... אבל היה מגניב XD .... אני מקווה שזה יקרה שוב.. היא הביא מפלצות שזרקו מלא דברים ונתנו מלא EXP (מתתי מכה אחת לאיזה סופר חילזון כזה ... ופיתום קיבלתי 1.5K EXP ) אני מקווה שלכולם יצא לעשות דבר כזה מגניב XDXDXD אבל הכי מגניב זה הרמה שלה .... 256 WTF זה פשוט היה מפחיד עד שזה היה מגוחך .... אבל שאלתי באיזה רמה היא וכל אחד אמר משהוא אחר... יכול ליהיות שפשוט זה דבר כזה של GM'S ..... אבל מה שהכי מוזר בכל הסיפור... זה שהיתה קבוצה גדולב שאמרה שיש איזה חנון שהצליח להפוך ל GM ולמד איך לזמן מפלצות ופשוט עשה את זה... אבל ... בשורה התחתונה..... מה שאני מנסה להגיד זה...... WTF GM'S !!!!!!!!!!

לבנדר א

New member
מגניב...

הלוואי עלי! פעם ראיתי מלא הודעות של אחד, ממש מלא, למשך איזה שעה הוא גרר אחריו אנשים ברחבי ויקטוריה... אבל אני הייתי רחוקה, לא יכולתי להגיע. חבל.

MiRi XD

New member
לםני שבוע בערך היה GM בקהיני...

שקראו לה tiarakahini, וזה התחיל באל נאט וכולם עלו ברגל את כול מגדל אורביס, הייתי בויקטוריה, אחרי זה היא באה להנסיס אבל לא היו מסםיק אנשים, אז היא הלכה לאילניה וראיתי מלא מלא מלא אנשים דוהרים למעלה, והיא שאלה בהודעת חלון "רוצים מפלצות??" כולם היו כזה "כן"!!!!! אחרי זה-- ' מי שרוצה מפלצות-שיקפוץ' כולם קופצים!! אחרי זה היא זימנה כמה פטריות כמה אוויל אי טייל וכ"ו אחרי זה היא הלכה לNLC לוול כשניסיתי להיכנס בנסיעה הראשונה לא הצלחתי כי הנסיעה הייתה מלאה.. ידיד בכלל וויתר על זה -.- בNLC הלכנו לבית הרדוף והיא זימנה ת'בוס הדרגון האדום הזה.. לול היה מטורף1!!!!

TeenageQueen

New member
חח היא הייתה גם בילונדה, ומן הסתם../images/Emo47.gif

קראו לה טיארהילונדה, לול

למעלה