wpf משחק תלת מימד

eranegrin

New member
אני מאוד ממליץ לך להתחיל לחלום

כנראה שההבדל בינינו הוא גדול, כי אני יודע שעם קצת עזרה והמון זמן פנוי אני יכול לפתח כל מה שאני ירצה, אם לך קצת קשה אתה לא חייב להמעיט בערכם של אחרים :)

pseudoDust

New member
כשאתה אומר המון זמן פנוי...

אתה מתכוון ל - 20,000-50,000 שעות מתכנת ואוד מי יודע כמה שעות של מעצבים, גרפיקאים, ממדלים, מפיקים, אנשי QA, QC וכו'? וכשה אתה אומר "קצת עזרה" אתה מתכוון לעזה תקציבית של כמה מיליונים? ואולי כדי שתוסיף לרשימה גם נסיון, ידע, קשרים, הקרות עם השוק, יכולת ניהול פרויקט וכן הלאה... אני לא ממעיט בערכם של אף אחד, אני חושב שאתה ממעיט בגודל הפרויקט. אני לא אומר שאי אפשר לפתח משחק AAA, אני רק חושב שלא עושים את זה בתור תחביב או בסופי-שבוע, ואם זה פרויקט ראשון אז לא לרוץ לפרויקט ענקי שאין סיכוי לסיים אותו. ההבדל בינינו באמת גדול, אני לא נאיבי כמוך. אני לא ידע מה הרקע שלך ואני מאמין שבטח הרמת כמה פרויקטם לא קטנים, אבל אתה נשמע כמו ילד שחושב שבגלל שהוא משחק כל היום במשחקי מחשב הוא גם יהיה טוב בלבנות אותם. כן, קשה לי, אני נכשלתי לא מעט פעמים, וגם היו לי לא מעט הצלחות, ומה שלמדתי מכל זה זה שצריך להיות מעשיים לא לנגוס משהו שאתה לא יכול ללעוס וזה כל מה שרציתי להגיד.

eranegrin

New member
תשובתי...

אני יפתח בציטוט שכתבתי קודם: "אם אתה רוצה לפתח את ה Half Life הבא, אין תחליף ל DirectX או openGL". עכשיו תסביר לי איך הבנת מתוך הציטוט שהמלצתי לה או שהצעתי בעצמי לייצר את ה Half Life הבא ??? ראשית הרקע שלי רחב, המון OGL ועוד יותר גרפיקה תלת מימדית (Max) ועריכת סאונד, בנוסף להיותי מתכנת. ילד אני לא והלוואי והיה לי זמן לשחק כל היום במשחקי מחשב, הייתי עושה את זה בכיף עם איזה פייסל ביד. אני יודע שאי אפשר לייצר משחק AAA לבד בכל זמן שהוא, לא עד כדי כך נאיבי... אבל משחק פלטפורמה תלת מימדי עם סאונד מקורי, גרפיקה מלאה וקצת הומור אני מוכן להכין לך בחצי שנה ובמחיר טוב

pseudoDust

New member
אנלוגיה

בו אני אתן אנלוגיה קטנה: משהו רוצה לבנות צריף, ושואל עם עץ הוא חומר טוב לכך... אתה בתגובה אומר שעץ הוא חומר חלש ועדיף להשתמש בבטון מזוין, ומוסיף ציטוט "אם אתה רוצה לבנות גורד שחקים כדי להשתמש בבטון מזוין" אני בסך הכל כתבתי שאין מה לחלום על בנית גורדי שחקים. אתה התקפתה אותי שאני דורס חלומות, ועל זה הגבתי. אני לא מבין איך לא הבנתה את זה... לסיכום רק אצטט שנים מהמשפטים שלך: "אני יודע שאי אפשר לייצר משחק AAA לבד בכל זמן שהוא" "...אני יודע שעם קצת עזרה והמון זמן פנוי אני יכול לפתח כל מה שאני ירצה"

erezor

New member
אני התאפקתי... :)

יש המון מידע, כולל טוטוריאלים על WPF אם רק טורחים לחפש בגוגל. לא מצאתי כלום בעברית, אבל מצד שני גם לא היה לי כל כך כוח לחפש.

למעלה