wpf משחק תלת מימד

ccc1920

New member
wpf משחק תלת מימד

מישהו יכול לתת לי לינק או פשוט כתוב קוד לדוגמא בwpf של אובייקט תלת מימד (הכי פשטני) חוץ מזה אם יש למישהו לינק לספר wpf בעברית

ccc1920

New member
נכון

בc# 2008 קיים wpf aplication נכתב בxaml ומתאים במיוחד לגרפיקה תלת מימדית

De-Panther

New member
לא מכיר. נסי לחפש בגוגל. רק אשמח לדעת לאיזה..

צורך את צריכה את זה? עבודה לקורס תכנות כלשהו?

De-Panther

New member
זה למטרת לימודים בקורס כלשהו? או שזה לצורך...

עבודה בשכר? כי אם את רוצה לעשות משחק, בעיקר משחק תלת מימדי, עם תכנות לבד(גם אם זו איזושהי סביבת עבודה כזו או אחרת), זה יקח זמן. אני מניח שחיפשת בגוגל, ואם לא מצאת משהו מספק בגוגל, כנראה שזו סביבה לא נפוצה מספיק ויהיה קשה לך להתמודד עם דברים נוספים בעתיד. למה דווקא WPF?

ccc1920

New member
אולי תשלח לי משהו מועיל

במקום למצוא לי ראשי תיבות מוקלצים!!!!!!!!!!! Waiting Patiently For an answer.......

ahillel

New member
זו את ששאלת לפני כמה זמן על תלת מימד לפרויקט?

תקשיבי, אין כאן אחד בפורום הזה שימליץ לך להכנס לתחום התלת מימד רק כדי להגיש פרוייקט ללימודים. זה לא משהו שאפשר להגיע איתו לתוצאות מדהימות בשבוע-שבועיים. זה תחום רציני שדורש לימוד רב שספק אם כדאי לך להתעסק בזה בשביל פרוייקט גמר.

ccc1920

New member
זה לא שבוע שבועיים

יש לי ארבעה חודשים לעבוד על זה ואני רוצה להכנס לתחום של תלת מימד!

eranegrin

New member
לא הייתי ממליץ לך על WPF

אם את רוצה להיכנס לתחום התלת מימד, WPF מספק תלת מימד "עדין" יחסית, בספר מצוין שקראתי בנושא נאמר בפתיחה (ציטוט) "אם אתה רוצה לפתח את ה Half Life הבא, אין תחליף ל DirectX או openGL" WPF מתאים לאפליקציות ויזואליות ב windows, פחות לפיתוח משחקים מורכבים בתלת מימד. אם תירצי קוד פשוט ב WPF שלחי לי מייל ואני ישלח לך משהו נחמד

ahillel

New member
לדעתי בתור התחלה דווקא כדאי

משהו קליל יותר מDX. אני לא מכיר את OGL, אבל DX מסובך למדי.

ahillel

New member
האם אתה חושב שהפרוייקט

הראשון של מתכנת בתלת מימד יתקרב לרמה של FPS מקצועי? במקרה הטוב יהיה אפשר לקרוא לו FPS...

eranegrin

New member
היא טוענת שיש לה 4 חודשים...

בניית אובייקט תלת מימדי לא שונה בשום פלטפורמה ולכן מבחינתה ללמוד OGL או WPF הקושי הוא זהה או קרוב

ccc1920

New member
אוקי

על סמך מה אתה ממליץ לי דוקא על DirectX and OpenGL יש לך נסיון בתחומים האלו??? לי בכל אופן זה פעם ראשונה שאני נכנסת לתחום התלת מימד ככה שאין לי מושג מה עדיף תוכל לפרט לי יותר מה זה DirectX openGl ככל הידוע לי wpf מתבסס על directX ז"א כל הגרפיקה עוברת דרכו המשחק שאני מפתחת לא דורש תלת מימד מורכב מידי לכן דוקא המליצו לי על WPF מהם השיקולים שאני צכה לפני שאני מחליטה במה להשתמש? תודה על כל התגובות!

De-Panther

New member
נראה לי שיהיה יותר פשוט אם תגידי לנו מה את...

בדיוק צריכה. אגב, למה דווקא C#? בגלל שזה ללימודים?

BigFatBaby1

New member
הנה לך אתר שעלול לעזור

זהו אתר שעזר לי בתחילת דרכי לפני מספר שנים: http://nehe.gamedev.net/ הוא נועד לפיתוח בOGL דרך CPP... מקווה שזה יעזור גם לך

למעלה