WOW!

s a g s a g

New member
WOW!

קבלו, אני וחבר שלי עשינו מדיטציה והיפנטנו את עצמנו שאנחנו יכולים לעשות כל דבר כמו לעוף וכאלה...(בעיקר ליצור כדור אנרגיה מרוכז במיוחד בין הידיים) ואלו התוצאות- חבר שלי נרגיש עקצוץ בקצות האצבעות והוא ניסה לקרב את הידיים אחת לשניה והוא הרגיש כוח שדוחף אותן בחזרה!! ואני- עצמתי עיניים, דימיינתי אנרגיה יוצאת מהבטן מגיעה לראש ואז יורדת לידיים.. פתחתי את העיניים וראיתי שיש אור לבן בוהק בין הידיים... זאת ההילה או שכל אחד יכול לראות אותה?

כל אחד יכול אך תמשיכו כך, זה יופי

של תרגיל כדי לפתח ולמרכז את אנרגית הידים. שנה טובה וחתימה טובה אסתיה

נראה לי שעם ההנחיה האינטואיטיבית של

שלך, חשוב יותר להאזין לה מאשר לאנשים אחרים - בשלב הזה לפחות - כדי שאפשר יהיה להגשים את המיטב של מסרי הנפש. כל שאני יכולה להציע זה שלא לבצע את הדברים בלבוש שחור הסוחט ממך הרבה אנרגיה (גם אפור). לך על הדרכה זאת ובטח בדרכך - זה עבד עבורי לפני 28 שנים וזה יעבוד עבורך גם - אם תאמין בזכותך ויכולתך לקבל מידע ישירות מהנפש האלהית שבך. שנה טובה וחתימה טובה אסתיה

s a g s a g

New member
סליחה שאני פאג...אבל אני לא מבין

(בלי לפגוע) השפה שלך הייתה גבוהה (מדי) ולא הבנתי...סורי אז תוכלי להסביר באופן שילד (פאג) בן 13 יבין? שנה טובה!

אסביר בשמחה!

לפי מה שכתבת בנוגע לתרגילים שלך אני מוצאת כי יש לך ערוץ קבלת מידע שאיננו ארצי במיוחד ואנו קוראים לו ערוץ מידע אינטואיטיבי - ידיעה גבוהה שאיננה באה על ידי לימוד מוקדם. הנפש שלך היא האיכות המוארת והטהורה שלא ממש ניתן להגדיר ותה אך נולדת כדי שהיא תממש את היעוד שלה בחיי הוה, באמצעותך - אתה המכונית שלה, בשפת העם. הצעתי היא כי לא תשאל יותר מדי אנשים לפני שאתה מקבל ביטחון במעשיך ובהדרכה ההיא אלא תלך בעצתה כמה שנים, שלב אחר שלב, ולאחר מכן כאשר תתקבש בך תובנה אישית וידיעה על מתנותיך, אז תוכל ללכת לאנשים כמונו כדי ללמוד אצלהם או לשאול בעצתם וזא לא יפגע בהמשך קבלת ההנחיה הפנימית שלך. בקיצור, תמשיך בתרגילים אלו עד שיצוץ לך תרגיל אחר. זכור שיש לך מספיק זמן, במיוחד אם אתה בן 13. אל תלך ללמוד רייקי או דברים אחרים תן לעצמך להתפתח עצמאית, ראשית כל ואז... כבחירתך. שנה טובה וחתימה טובה אסתיה

למעלה