wow

locnar

New member
wow

אני יודע שלא מזמן טענתי שלמיטב ידיעתי, ברקר לא הקליט על סופרן... אני שמח לגלות שטעיתי!!! מסתבר שיש הקלטה כזאת, כנראה היחידה או בין הבודדות והספורות שניתן לשמוע אותו על סופרן, והיא נמצאת באלבום מדהים שקשה לי להאמין שלא הכרתי... מדובר באלבום של ג'וני מיטשל, (זמרת, לשעבר זוגתו של מינגוס למיטב ידיעתי..) בהופעה חיה משנת 79' שנקרא shadows and light. מי הנגנים (ופה טמון השוק...): גיטרה - פט מת'יני קלידים - לייל מייס באס - ג'אקו פסטוריוס סקסופון - מייקל ברקר תופים - דון אליאס המ.... מה????!!!!! למה לא סיפרו לי קודם...!!!!...! ועוד כתוב בקרדיטים "מייקל ברקר - סקסופון טנור" - למרות שזו כנראה אחת ההקלטות הבודדות, אם לא היחידה, שהוא מנגן בה גם סופרן, טורחים לתאר אותו בתור טנוריסט... :) טרור הטנור... בכל מקרה, שם הקטע עם הסופרן הוא hejira. ניתן להשיג אותו דרך תוכנות שיתןף הקבצים הפיראטיות, שאת שמן לא נזכיר כאן... מתחיל בק'... מזכיר את המשפט הידוע ממחזות הזמר "אתה ראשון יא..." וכו'. תהנו!

דוייק

New member
מה?!

באמת לא הכר תאת הדיסק הזה? דיסק מעולה! אחת ההופעות הכי טובות ששמעתי בחיים שלי. שיר מומלץ במיוחד: cayote

זה הדיסק שלי ושל עידו ../images/Emo23.gif

עד שהוא נלקח ממני באכזריות. וכותבים את זה COYOTE יא אנאלפבית. הופעה מדהימה, פשוט מדהימה

דוייק

New member
בואי נתחיל מזה:

1) זה הדיסק של אלדד... 2) אני לע ענלףאביט!

locnar

New member
ח"ח על ההיכרות והטעם המשובח לשניכם

היה ברור לי שזה חור בהשכלה... ועוד לי... שמת'יני וברקר הם לחם חוקי... הפוינט העיקרי היה השוק שבלשמוע את ברקר על סופרן... דופק פראזות ותבניות שאני רגיל לשמוע על טנור... אבל יופי של סאונד יש לו... בכלל לא מאבד שבריר מהדיוק בטונציה...

nordlead

New member
לסקי...

יא מעפן,אתה לא מכיר את זה??? תחפשאת הדיוידי של זה!!!! חובה.. אחלה הופעה....אם לא תמצא פשוט תרים טלפון ונסדר לך אחד

locnar

New member
גבר, אתה עוד בארץ? :)

מה המצב???? 1. באמת לא מכיר... פדיחה... 2. אתה יודע על הקלטה של ברקר על סופרן חוץ מההופעה הזאת? 3. מה אתה עושה בארץ?

nordlead

New member
אמממ

כן אני עוד פה אמור לסוע ב11 לאוגוסט אם הויזה תגיע... ולא לא מכיר שום הקלטה נוספת האמת תגיד,מה קורה עם אילת מי מגיע? יש שמועות?

דוייק

New member
אמ...

אני לא שמעתי כלום, צריך לחכות שתגיע התוכניה. מצד שני יכול היות שאני יכול קצת לברר...נראה:)

seafox

New member
..

אממ,אתה יכול לזהות את עצמך?נורדליד?אולי?
אממ,מי הולך להיות באילת,זה אני,דוייק,והחלילנית הסוררת זה בטוח.אנחנו אילתים.וגם כן,אשמח לדעת מי בא מהפורום הזה ואשמח אם נוכל לעשות איזה מפגשון פורום גם כן.אם יהיה בא לכם.

seafox

New member
אגב,

ברגע שמישהו יודע על משהו מהפסטיבל ומי הולך להיות שיעביר לי את המידע הזה מהר ואני אפרסם אותו כמו שצריך בפורום.

nordlead

New member
וואלה?

טרייבל טק? כמה צפוי שדווקא כשאני נוסע ולא אהיה בפסטיבל הם יגיעו...תיכף תגיד שגם פט מגיע אהה? קריוק

locnar

New member
בינתיים רק שמועה...

אולי כדאי שתברר עם מוריך ורביך, "בכירי רימון" שמעורים בבפנוכו של תככי ומזימות הוועדה השנה ויתנו לך מידע פנימי יותר מהימן... פט לא הגיוני שיבוא, בטח לא עם הגרופ, כי לא רק שלפסטיבל אין כסף לשלם על כזאת הופעה, אין להם כסף לשלם אפילו עבור הביטוח של הציוד... חוץ מזה, מה איכפת לך - אתה הולך למקום שיש בו כל השנה היצע הופעות מעולות ולא רק שבוע בשנה... אני בטוח שכל שבוע תלך לראות שם מישהו שפה מחכים לו שנה שלמה עד אוגוסט... נ.ב. תשתדל לא לעזוב בלי לומר יפה שלום :)

locnar

New member
רעיון מצויין...

טוב, כמו ששמת לב נורדליד התכוון לאמנים מחו"ל שבאים ולא לחברי הפורום שיתפקדו כקהל... :) כמו ששמת לב מחתימתו "קריוק", מדובר ברועי קריוק, גיטריסט פיוז'ן וג'אז מכובד, הלא הוא כוכב העבר של להקת "טיים זון" בניצוחו של יוסף חממי. זכה בין היתר לכינויים "פט מת'יני הישראלי", "אביב גפן הצ'רכסי", ועוד מספר כינויים שהשתיקה יפה להם. בקשר למפגש פורום בפסטיבל - יכול להיות מגניב... אני אישית אשמח להכיר פה את האנשים מאחורי הכינויים, ואני בטוח שתהיה נוכחות של 95% בקרב חברי הפורום שיהיו בפסטיבל, ומשהו כמו 70% מכלל חברי הפורום הפעילים הקבועים :) (סטטיסטיקאי אני כבר לא אהיה...) אם נפתח טיפה את הרעיון שלך, אפשר להוסיף גם ג'אם במסגרת המפגש... אולי יהיה אפשר אפילו לדבר עם פורטוגלי ולעשות את זה במסגרת הג'אם הרשמי בריביירה... בכל מקרה, יהיה נחמד לשמוע איך האנשים כאן מנגנים :)

nordlead

New member
amm

אז ככה,בקשר לחבריי ברימון,אף אחד מהמורים לא ממש תורם אינפורמציה.. נכון שיהיו מלא הופעות בבוסטון (יש כבר כרטיס לקית גארט בספטמבר) אבל עדיין אין על אילת,לשמוע את רוסלן מנגן שוב פעם כל הלילה...ואת הבדיחות של עופר:) ומזה טיים זון בניצוחו של יוסי חממי??? ממתי זה בניצוחו???

nordlead

New member
אגב..

מזמן כבר לא גיטריסט פיוזן....כמעט רק גא'ז,לטיני ודוסים:)

shykedmi2

New member
תוכל לענות לי על שאלה בבקשה?

אני כבר מרוב מקלדות התבלבלתי לחלוטין, ואין לי מושג מה זה NORDLEAD. אולי תאיר את עיניי בבקשה? כי אני יודע שזה כלי מאוד נחשב. ואיפה אפשר למצוא דוגמאות לכלי הזה במוסיקה? אני מכיר את זה על מקלדות ולא על גיטרות, ככה שאם אין לך מושג, אז תודה בכל אופן. :) שי

seafox

New member
אממ..

כשנגיע יותר קרוב לפסטיבל אז יהיה יותר על מה לדבר. אני בכל מקרה אהיה שם.בתקווה כבר עם הגיטרה החדשה שאני רוצה.

למעלה