wow

shykedmi2

New member
ידוע, ידוע. אבל -

מה כל כך מיוחד בו? באיזה שנה ייצרו אותו (או עשור, לא אכפת לי)? ויותר מכל, מה גרם לך לכנות את עצמך כנורדליד בכל הפורומים שבהם אתה כותב? אגב, שמעתי אותך מנגן בכמה הקלטות בודדות, וכמובן ששמעתי עליך המון. לא אחדש דבר כשאומר שאתה נגן עצום ומדהים. :) תמיד נהנה לשמוע אותך מנגן. ושיהיה לך בהצלחה בבוסטון. :)

locnar

New member
פיוז'ן זה הכי אחי!

אתה תחזור... שתגמור להטמיע את כל הקטע הנורא רגיש, אקוסטי, מאופק, מחובר למסורת, ובוגר החשוב הזה... תחזור לפרוק כל עול גם עם אנרגיות יותר גרוביות כמיטב המסורת שלנו - ילדי הששעשריות הסוררים :) (ואל תחשוב שאני ציני...) בכל מקרה, החבר'ה מסגל ההוראה של רימון הם אלה שנידבו את האינפורמציה על טרייבל טק, אז אני מניח שזה יכול להיות מבוסס... ורוסלן אמר לי שדווקא הוא לא מתכוון לרדת השנה לפסטיבל... לפי דעתי הוא ירד, כי כל מילה שיוצאת לו מהפה היא הרבה פחות אמינה מהפרייזינג שלו, לכן עדיף שינגן ויסתום :)

nordlead

New member
:)

קודם כל,תודה שי.. אין לי ממש מושג מתיי יצרו אותו אני רק יודע שהוא אדום קטן ויפה:) אבל אני בטוח שחיפוש קטן בנט יעזורלך לפתור את השאלות האלה... האמת שאני קורה לעצמי ככה כבר כמה שנים,וזה פשוט בגלל שאהבתי את השם..(חבר שלי הראה לי אותו פעם ראשונה). לסקי,עזוב אותך דיסטורשנים זרוק את החשמלית וקח את הנפח (כמו אז בגאם).. בסוף אתה תעבור אלינו לצד השני..:) האמת שלא דיברתי עם רוסלן מלא מלא מלא זמן...איפה הוא עכשיו? עדיין בבוסטון או שכבר הגיע לביקור השנתי?

locnar

New member
רוסלן לא בבוסטון - הוא פרש מנגינה

ועזב את ברקלי בעקבות אהבתו לספורט, לאחר שהבין שהוא בעצם אתלט בנשמה, זרק את המקלדת והיום הוא כדורוסלן. נראה לי שהוא קיבל מלגה לקבוצת הנוער של "מועדון ספורט צ'רנוביל" והצטרף ללימודי תואר ראשון בהוראת חינוך גופני לבני נוער לוקים בשכלם. גם גידל זקן מלא, המיר דתו להינדואיזם טיבטי ונכנס לקומונה אנרכו-סינדקליסטית שדוגלת במין חופשי עם ירקות. :) נראה לך שאני יודע מה איתו? אני רק יודע שהוא צריך לבוא ארצה בימים הקרובים... בקשר לנורדליד - יצא לי לנגן על אחת באולפן חמוד ברסידה... ממה שהבנתי הקטע שלה הוא סטייל אנלוגי עם מלא כפתורים שמאוד מרשימים ומבלבלים את מי שבסך הכל מחפש סאונד EP טוב כדי להתחרע... :) אכן אדומה. סאונדים קטלניים - במיוחד הלידים והסינטבייס ששמעתי. לזרוק את החשמלית זה רעיון לא רע, רק שבמקום לקחת נפח ולעבור לצד השני, מה שיקרה זה שאני פשוט אכניס את הדיסטורשן לעולם המשפטים. אגיש עתירות טכניות לאללה - ואקבל פסקי דין מודאלים. את הלקוחות שלי ידונו לשבע שמיניות בפנים, ועוד תשע על תנאי. אני אחקור עדים ביוניסון עם התובע. :)

nordlead

New member
אין מה לעשות....

אין מה לעשות,כשאתה דפוק אז אתה דפוק! ואתה,למריי דפוק!:)

locnar

New member
כדורוסלן כדורוסלוטה.

דפוק כמו ההד של "סי ג'אם בלוז" ו"ואן נווט סמבה"? או דפוק כמו סיריאל קילר? :)

locnar

New member
אתה בטוח? למה לא דובוסי?? :)

יש לו הורמוניות עם הרנדומלי והמשולשים... :) אולי אני דפוק, אבל לפחות לא "מנטלי דד" :) וגם לא היו לי "סלוטלס לייף" :) ולא נפגעתי מהחדרת "סלינג-שוט" לר!@#ם... :) ואני לא ידיד של "לוציפר".

למעלה