worst case scenario

Fanja

New member
וזה כנראה הולך גם עם

חִי חִי עדין לעומת חָה חה חה חה חהה ח -אוחחח ... השאלה היא האם
אחד מייצג חי או חה אבל בעיקרון, הבנת נכון.

ועניין החי חי הזכיר לי בדיחה ישנה:

איך אומרת זקנה, לא חשוב מאיזו עדה, את המשפט הבא: "סלח לי בחור צעיר, תוכל בבקשה לעמוד כאן לפני, ולחזור על דבריך לאט יותר ובקול רם, כיוון שאזני כבר אינן כשהיו ואיני שומעת טוב?" היא אומרת "אהה?" (בסגול ועם מבטא כבד)

תרגום בגוף הסרט:

בעוונותי לא הצלחתי להשתלט על אומנות הניקוד בפורומים עד היום. ציינתי את עניין הסגול לניקוד ה"אההה", להבחין אותו מה"אההה" שעושים אצל הרופא. נסה לומר "אההה" בסגול, רצוי בליווי תנועת היד התואמת (כמו שעושים ב"מה יש לך, תגיד?") ומיד תבין מה אמרה הזקנה. אם תבטא נכון את הסגול, תדע גם מאיזו עדה היא.

Fanja

New member
ניקוד: caps locked ואז לחץ בו-זמנית

על shift ועל אחת הספרות שבשורה העליונה במקלדת וייצאו לך נקודות .... אני חושבת שיש בטאגליינס הסבר מפורט סגול = 6

מעשה באחד (כמו הזקנה - לא חשוב

מאיזו עדה), שהלך לרופא. לאחר שהרופא בדק אותו היטב, הוא אמר לו, אני רושם לך נר אתה לוקח אותו 3 פעמים ביום וזה יהפוך אותך בריא כמו שור. נר?, שאל הפציינט בהיסוס, מה אני עושה אתו?? רופא: אתה פשוט מחדיר אותו לרקטום וגמרנו. האיש מודה, אומר שלום בנימוס וחוזר הבייתה לאשתו. הוא אומר לה, לא יודע, הרופא הזה נתן לי נר ואמר לי לשים ברקטום. את יודעת מה זה רקטום?. האישה אומרת שבחיים לא שמעה על זה ושולחת את בעלה חזרה לרופא. הבעל: איך אני אלך אליו שוב, הוא יתרגז עליי! אישוה: לא, בשביל זה הוא מקבל כסף והוא צריך להסביר לך מה זה רקטום. האיש חוזר לרופא, מתנצל ושואל מה זה רקטום. רופא: שים את זה באנוס, וזהו. האיש חוזר לאשתו, הם כמובן לא יודעים מה זה אנוס, והאישה שולחת את בעלה שוב לרופא. הבעל פוחד שהרופא יתרגז, אבל הכאבים והפחד מאשתו גוברים על הביישנות. האופא, קצת פחות רגוע אבל עדיין בשליטה, אומר לו, הכוונה, אדוני היקר, היא להכניס את זה לפי הטסבעת. שוב האיש חוזר לאשתו, שוב היא שולחת אותו להבהרות, שוב הוא פוחד שהרופא יתרגז עליו, ושוב הפחד מאשתו והכאבים מביאים אותו לרופא. הפעם, הרופא קולט עם מי יש לו עסק ואומר לו, אדוני, לתחת! תדחוף את זה לתחת. האיש חוזר לאשתו ואמר לה, אמרתי לך שהרופט יתרגז!!!

Fanja

New member
Shall we go back to .....? ../images/Emo6.gif

Shall we go back to translation now, dear friends?​

Woking

New member
oh dear

טוב, קצת התבדחתי. לא שאי פעם השתמשתי במילה "משלב", אבל היא די ברורה מההקשר. בכל מקרה השרשור הניב כמה בדיחות יותר מוצלחת, ככה שיצאנו ברווח.

hazelnut

New member
הסיוט הגרוע ביותר שלי התגשם ? - או:

הדבר שממנו חששתי כל חיי התגשם ? - הגרוע מכול קרה ?

אוי ואבוי......../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif

אסור להשאיר אתכם רגע אחד לבד
מה כבר אמרתי
מישלב.... ותראו מה קרה.... מצד שני, טוב לדעת איזו מילה מדליקה תגובות כאלה, דווקא בדיחות לא רעות. אני אשמור את זה ואדחוף את המישלב הזה בכל פעם שאצטרך בדיחה.... שולחת לכם את ה-
תתנהגו יפה
ורדה

למעלה