טוב נו... 9BALL משחק של כוסיות... :)
9 9ball master New member 18/6/06 #22 בתור "כוסית" אני מוכן לאתגר כל אחד כאן..... קודם נשחק סנוקר הטוב מ-7 על שולחן 12 פיט עם 15 אדומים אחרי 15 שעה של הפסקה, נשחק 9ball הטוב מ 17 ואחר כך נראה מי הכוסית
בתור "כוסית" אני מוכן לאתגר כל אחד כאן..... קודם נשחק סנוקר הטוב מ-7 על שולחן 12 פיט עם 15 אדומים אחרי 15 שעה של הפסקה, נשחק 9ball הטוב מ 17 ואחר כך נראה מי הכוסית
9 9ball master New member 19/6/06 #24 עדכון תוצאות אלכס פאגליון הגיע לשלב הגמר וכעת הוא ממתין למנצח בין ראלף סוקה לבין Wu Chia-Ching, כרגע התוצאה בינהם היא 2-2
עדכון תוצאות אלכס פאגליון הגיע לשלב הגמר וכעת הוא ממתין למנצח בין ראלף סוקה לבין Wu Chia-Ching, כרגע התוצאה בינהם היא 2-2
9 9ball master New member 19/6/06 #25 ראלף סוקה ניצח את Wu Chia-Ching בתוצאה 8-4 ויפגוש את פאגליון בגמר
9 9ball master New member 19/6/06 #26 תוצאה סופית...... ראלף סוקה ניצח את אלכס פאגליון 8-4 בגמר ראלף משלים זכייה חמישית בתואר World Pool Masters
תוצאה סופית...... ראלף סוקה ניצח את אלכס פאגליון 8-4 בגמר ראלף משלים זכייה חמישית בתואר World Pool Masters
9 9ball master New member 19/6/06 #29 מגיע לו כי.... הוא שיחק יותר טוב.... כי הוא עובד קשה מאד בשנתיים האחרונות על מנת לחזור לטופ אני אישית גם הייתי מעדיף לראות את אלכס מנצח, אני מאד אהב את הסגנון שלו, הוא משחק עם הרבה "לב" להבדיל מהגרמנים שמשחקים כמו מכונות...
מגיע לו כי.... הוא שיחק יותר טוב.... כי הוא עובד קשה מאד בשנתיים האחרונות על מנת לחזור לטופ אני אישית גם הייתי מעדיף לראות את אלכס מנצח, אני מאד אהב את הסגנון שלו, הוא משחק עם הרבה "לב" להבדיל מהגרמנים שמשחקים כמו מכונות...