World Pool Masters

9ball master

New member
World Pool Masters

התחרות נפתחה אתמול אחר הצהרים בהולנד. לתחרות הוזמנו 16 שחקנים אשר ישחקו 9ball בפורמט נוקאוט, הטוב מ-15. סך הפרסים - $62,000 מקום ראשון - $20,000 מקום שני - $10,000 מקומות 3-4 - $5000 מקומות 5-8 - $2500 מקומות 9-16 - $1500 אתמול כבר נערכו שלושה משחקים בסיבוב הראשון.
רג' הנדל, ה-Master משנה שעברה ניצח את הירושי טקנקה 8-5
נילס פייחן ההולנדי ניצח את רודני מוריס שהגיע לגמר שנה שעברה בתוצאה 8-3
וילמוס פולדס ההונגרי ניצח בקרב צמוד ומותח את ניק ואן דן ברג 8-7 עוד משחקים אשר ישוחקו בשלב הראשון סטיב דייויס יפגוש את אלכס פאגליון, זה יהיה מעניין.... אימן מג'יד יפגוש את אלכס ללי ראלף סוקה יפגוש את אפרן רייס לקרב ענקים... תומס אנגרט ישחק מול טוני דרגו רוני אוסליבן יפגוש את אלוף העולם הצעיר Wu Chia-Ching איך עושים טורניר מאסטרס בלי להזמין את 9ball master...
טוב נו אולי שנה הבאה....

9ball master

New member
לא משודר בערוצי הספורט

שמשודרים בארץ.... אם היה לך צלחת פרטית אז אני חושב שמשדרים את זה ב sky spoty האנגלית וגם ב star sport מאסיה

9ball master

New member
עדכון

אלכס פאגליון שלח את סטיב דיוויס הביתה..... אלכס ניצח 8-3

lior02010201

New member
אני אוהב את המשחק שלו וזו לא הפתעה

גדולה לפי דעתי הוא יהיה ברבעיה האחרונה.

פרס ראשון רק 62,000$ ...

זה בכלל לא הרבה כסף...לשם השוואה בטורניר המאסטרס של הסנוקר הפרס הראשון עומד על 125,000 פאונד ! מיליון שקל פחות או יותר... אבל בלי שום קשר רוני אוסליבן נגד Wu Chia-Ching זה שווה את הכל..עדיין לא יצא לי לראות אותם משחקים פול וגם באימיול לא הצלחתי להוריד אבל אני מקווה שהפעם יהיה אפשר להוריד משם...איזה משחק ענק זה הולך להיות...

9ball master

New member
תלמד לקרוא...

$62,000 זה סך הפרסים פרס ראשון זה $20,000..... עד לא מזמן זה היה נחשב להרבה כסף בפול עדכון נוסף אימרן מג'יד מוביל 5-3 על אלכס ללי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד יותר גרוע טחחחחח מה זה הסכומים האלה ?!?! עוד חשבתי ש-62,000$ זה קצת אתה בא ואומר לי שהפרס הוא בכלל 20 אלף ? בהרבה הרבה הרבה מאוד יותר גרוע...

אני מקווה שרוני לא יזלזל בילד השמן.

כי אז הוא יכול לנצח אותו...ואני מקווה שהפרס הנמוך יחסית לא יגרום לו לזלזול וחוסר חשק ...כמו שקרה לו בסנוקר ... אבל אין ספק שאם רוני רוצה הוא יהפוך גם לכי טוב בפול כי הוא השחקן הכי כשרוני שעולם הסנוקר והביליארד ידע ...ומי שרוצה להתווכח על זה...שיתווכח עם עצמו

9ball master

New member
הלוח המעודכן

אימרן מג'יד ניצח את אלכס ללי
ראלף סוקה ניצח את אפרן רייס
טוני דראגו ניצח את תומס אנגרט
Wu Chia-Ching בן ה-17 שלח את רוני אוסליבן הביתה שיתאמן קצת..... רק להראות לכם שאין משחק קשה יותר או קשה פחות, כל המשחקים קשים, כל אחד בדרך אחרת.....

9ball master

New member
פול זה משחק ל....

אנשים שלא גדלו תחת כיבוש אנגלי.... רוב שחקני הפול לא נגעו בחייהם בשולחן סנוקר..... כי פשוט אין אחד כזה בסביבה..... אתה מעדיף סנוקר, סבבה מקובל אבל להגיד שטויות שכאלו זה ממש לא במקום משפט כזה בא מאנשים שקיבלו בראש בפול....

למעלה