אז מה?! זה עדיין מדהים....
© ©Apollo The King© New member 26/4/05 #12 פששש כל הכבוד דורוני!!!!../images/Emo24.gif ח"ח על ההשקעה!!
T TauraMan New member 26/4/05 #16 אני חושבת..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif שאלו זה מייקל וויתיקר ופורטפינו.. חח
T TauraMan New member 26/4/05 #17 קצת מרקוס..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif הסוסה הזאת ממש מגניבה... יצא לו טוב אחרי אנקה ופור פלז'ר
קצת מרקוס..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif הסוסה הזאת ממש מגניבה... יצא לו טוב אחרי אנקה ופור פלז'ר
T TauraMan New member 26/4/05 #18 מהסיבוב האנטרס..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif פה, בגלל שאני לא מכירה את הסוסים, וכל הרוכבים מאותה קבוצה, היה לי קשה לזהות מי זה מי.. חחח אבל ננסה.. אני חושבת שזה מרקוס
מהסיבוב האנטרס..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif פה, בגלל שאני לא מכירה את הסוסים, וכל הרוכבים מאותה קבוצה, היה לי קשה לזהות מי זה מי.. חחח אבל ננסה.. אני חושבת שזה מרקוס
S S H I L G I New member 26/4/05 #28 חח זה כמו התמונות של הכלבים../images/Emo113.gif שמצלמים אותם מהאף..חחח
T TauraMan New member 26/4/05 #22 פארקו ולודו ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif שסיימו מקום תשיעי, למרות שהיו ממוקמים טוב בההתחלה, בגלל שהיה להם שלוש הפלות בסיבוב הראשון של היום האחרון, למזלם הם הצליחו לצאת עם סיבוב נקי בסיבוב השני ולהשאיר אותם בעשיריה הראשונה..
פארקו ולודו ../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif שסיימו מקום תשיעי, למרות שהיו ממוקמים טוב בההתחלה, בגלל שהיה להם שלוש הפלות בסיבוב הראשון של היום האחרון, למזלם הם הצליחו לצאת עם סיבוב נקי בסיבוב השני ולהשאיר אותם בעשיריה הראשונה..
T TauraMan New member 26/4/05 #30 אם אני לא טועה,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif מרדית נשואה למייקל, ולודגר ומייקל אחים.