Work Bitch דלף!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member

thisisme4

New member
מתנצלת אם הגזמתי בתגובות, שוב - זה מכאב.

אגב שמתם לב שהפורום הזה מתרוקן?
אפילו כשיש סינגל חדש אין כמעט אנשים. אז... תעשו את החישוב לבד. ותשארו עם עצמכם לבד בפורום הזה, 3-4 אנשים שמתמוגגים מכל פלוץ שלה. תהנו לכם בכיף, הלכתי. שלום.

ndnd123

New member
מותק

בואי לקהילות אחרות של בני נוער (לדוגמא FXP) או שתדפדפי בדף הפייסבוק האחרון של בריטני ותראי שם מלא אנשים שמעריצים אותה.
הפורום בינתיים הוא אחלה. מורכב מעיקר מאנשים שהיו כותבים פה בעבר, אבל הוא פעיל והוא אחלה. בפעם האחרונה שספרתי היו פה יותר מ20 אנשים פעילים, מעדיף מספר כזה שתומך, אוהב וגם מעריך את הגאונות של הסינגל החדש מאשר אנשים שלא מפסיקים להתמרמר על כמה שהיא נהרסה.

אני מבין למה אהבת את השיר, קשה קשה קשה קשה מאוד להתחבר אליו- בעינייך בריטני נהרסה, בעיני אלפי אנשים אחרים היא רק צומחת ומתפתחת מוזיקלית. זה רק סינגל ראשון, מצפה לפנינו אלבום שלם.

המחשבה שעומדת להיות לשיר הזה קליפ פשוט לא נתפסת.. זה הולך להיות הקליפ הכי טוב שלה!

thisisme4

New member
ראיתי הרבה תגובות קשות בפייסבוק בינתיים

בעמוד שלה...
לא קשות כי זה עדיין מעריצים אבל רובם לא אהבו.

הפחת בי מעט תקווה, יהיה בסדר.
מקסימום יש אלבום חדש של ביונסה בדרך..

ndnd123

New member
מעוניין לדעת איפה ראית.

והאלבום של ביונסה לא יצא ב20 שנה הקרובות

ndnd123

New member
רוב מוחלט שאוהבים

יש גם כאלה שכן, וזה בסדר. אין דבר כזה שכולם אוהבים שיר שבריטני מוציאה- במיוחד שהוא עוד טרי ולא התאקלם לנו באוזן טוב (או שאנחנו פוסלים אותו על ההתחלה כי זה דאנס האוס וזה לא בא לנו טוב)

thisisme4

New member
לא נכון בכלל לא. חצי חצי. אין רוב מוחלט

תתעמק ותקרא את התגובות ותראה שהם חושבים כמוני. זה 40-60 אחוז, או 50-50 בטוח הדעות חלוקות. חלק ממש אבל ממש לא אוהבים, תקרא יותר משתי תגובות

thisisme4

New member
לא ספרתי אבל בערך חצי מאוכזבים וחצי כותבים

LOVE IT

הרבה חושבים כמוני

Shiri from the block

Active member
וזה מה שהורג אותי מילא לא לאהוב את השירים שלה ולהשאיר את זה ביניכם. קבוצת שונאי-שירי-בריטני של הפורום. כבר התרגלתי.
אבל זה שאתם הולכים ואומרים איך אנחנו מסוגלים לאהוב שירים שלה?? זה כבר מוגזם.
זה פורום של בריטני. מין הסתם שהאנשים שיהיו פה... יאהבו את בריטני.
את רוצה לחפש אנשים לשנוא איתם ביחד את השיר של בריטני? תחפשי בפורום אחר.
אבל לא להעיר פה לאנשים שאוהבים את השיר איך אנחנו מסוגלים לאהוב שירים שלה. אז סליחה באמת שאנחנו אוהבים את בריטני.
מה הקשר לאהוב כל פלוץ שלה?
יש מלא שירים של בריטני שאני לא אוהבת אבל אם בא גולש ואומר שהוא אוהב את השירים האלה אני לא אגיד לו "איכס איך אתה מסוגל לאהוב שירים שלה" בצורה כזאת מגעילה.

GM1988

Well-known member
באמת, יש מלא שירים שאת לא אוהבת של בריטני?

אני שואל בלי קטנוניות, אבל אפשר דוגמה?

Shiri from the block

Active member
זה רק מראה כמה אתה לא מכיר אותי
כי רק לפני שבועיים-שלוש אסף איים שהוא יחשוף לפורום איזה משהו רע שאמרתי על בריטני בהקשר של בקסטריט

אז אני ממש לא פאנטית כמו שטוענים פה עלי..

אניווי:
My baby
breathe on me
touch of my hand
==== שלושת אלה ברשימה השחורה שלי, השירים הכי שנואים עלי של בריטני.

anticipating
the answer
boys
dear diary
dont let me be the last to know
early morning זה לא שיר גרוע אבל לא שומעת אותו מרצוני החופשי. שזה אומר שלא שמעתי אותו מאז תקופת ITZ

perfect lover לא מתה עליו
lace and leather גם לא גרוע אבל לא בא לי עליו אף פעם
thats where you take me
trip to your heart לא סובלתתתת
why should i be sad

זה פחות או יותר. עברתי על הרשימת שירים שלה שיש לי באייפון.
ויש עוד מלא שירים שלה שאני לא שומעת אבל לא שונאת ברמה כזאת שצריכים להיכנס לרשימה.
אגב גם סלייב ו MATM היו שנואים עלי ברמה מטורפת במשך 4-5 שנים עד שבסוף ירדה לי השנאה ועכשיו אני אוהבת אותם..

GM1988

Well-known member
חח

יווו איזה קטע - רוב השירים שרשמת ותיארת, אלה השירים שגם אני לא מת עליהם במיוחד, ויש כאלה שלא שמעתי יותר מאותה תקופה שבה יצאו.
חשבתי שיש רק בודדים מהשירים שאת לא אוהבת ברפרטואר שלה.

תודה.

Shiri from the block

Active member
לא לא זה ממש לא ככה רואה? עוד מסתבר שיש לנו משהו במשותף :)
אני שומעת אולי 5 שירים של בריטני בשבוע והייתה תקופה ארוכה שלא שמעתי אותה בכלל.. אל תתן למה שקורה על גבי הפורום להטעות אותך למה שקורה במציאות
ואסף עד לכך!

היחידים שאני אוהבת את כל השירים שלהם וכל שיר שלהם זהב the one and only Backstreet Boys

עם השירים הכי מושלמים, מילים הכי מושלמות, מנגינה, מוזיקה, ווקאליות, הרמוניות

כפרות עליהם מושלמים שלי. כל שיר שלהם מעלף!!!

GM1988

Well-known member
האמת בתקופה האחרונה אני בכלל לא שומע את

בריטני. ב2011 שמעתי אותה כמעט יום יום, וגם שנה שעברה היו חודשים שמאד נהניתי, אבל צריך קצת הפסקה כדי ליהנות אחרי ממוסיקה חדשה - זה למה אני טיפה מאוכזב עכשיו שהמוסיקה החדשה לא כוללת חומרים שציפיתי לשמוע, או כיוון שהייתי יותר נלהב לשמוע ממנה.
אני כמובן עוד פתוח ליהנות מהאלבום הקרוב שיצא, ואולי אני אמצא שם את מה שאני מאד מחכה לו.

כרגע לפחות, בזכות עומרי (זה השם? "דר אמברלה") - שהכיר לי זמרת בשם דלתה, שזה תענוג לשמוע את האלבום שלה, אומנם מ2003, אבל איזה אלבום אדיר!

וכל זה לפחות בגא'נר הפופ : )

GM1988

Well-known member
זה שיר נחמד לפעמים למצב רוח מסוים.

בכללי - זה לא שיר להדליק ככה ברגיל.

DCOW123

New member
נכון.

כי להדליק אותו משמע להדליק את עצמי לדברים שלא תמיד יש זמן אליהם P:

למעלה