Work Bitch דלף!!!!!!!!!!!!!!!!!

Confide In Omer

New member
אני מת על זה!!

בפעם הראשונה ששמעתי הייתי באופוריה. כל מה שרציתי זה ללכת למועדון חשוך ולרקוד נון סטופ.

Invisible Boy

New member
לא יודע...

זה ממש שונה ממשהו שהיא בדרך כלל עושה אז לא כ"כ יודע איך לאכול את זה.
ההפקה מטורפת! קצב אדיר! רק שמשהו בקול שלה לא נראה לי.. צריך להתרגל אולי.

אני בטוח שהקליפ הולך להיות מטורף וחסר לה שלא! [מבחינת ריקודים]

צריך לשמוע עוד קצת וכמובן מחכה לאיכות אייטונס.

בכל מקרה, שמח שהיא חזרההההההההה

thisisme4

New member
טוב שמעתי. זה מכאיב לי בראש, די זבל כרגיל אכז

א-כ-ז-ב-ה

לא ידעתי שבריטני החליטה להפוך מזמרת פופ לדי-ג'יי של אלקטרוני טראנס משנות ה-90 זה זוועתי אי אפשר לשמוע את זה

liore10

New member
לקח לי בערך 40 השמעות כדי להבין

מדובר במאסטר פיס , לא פחות ולא יותר .

Dam Right

New member
השיר הזה מציף אותי בכמות אנרגיה מטורפת

בא לי לקום מהכיסא ופשוט להזיז את הגוף. לקפוץ, לרקוד, להתאמן, להשתולל, לרוץ מקצה אחד של החדר לקצה השני או סתם להסתער על הכלב שלי בדגדוגים - לא יודע מה, העיקר לא להיות תקוע במקום ופשוט להתאחד עם הסאונד המשוגע הזה. לתת לקצב לסחוף את הגוף שלי בגלים של אנרגיה! אני מרגיש שזה בדיוק מה שהשיר עושה, מעלה בי וויברציות כאלו של תזוזה ושמחה, באמת שאין לי מושג איך להסביר את זה, אבל השיר הזה עושה לך משהו טוב. יש בו משהו מטריף חושים, הקצב משתלב בצורה נדירה עם השירה המונוטונית ואני ממש אוהב את הצלילים שזורמים לאוזניים שלי. בריטני באמת משחקת המון עם הקול שלה בשיר וזה כיף, פשוט כיף, לשמוע אותה בצורה כל כך שונה ולא רגילה מהסגנונות הקודמים שלה. היא בהחלט משנה ומתחדשת.

השינוי הפתאומי ב- 2:50 פשוט מגניב לאללה!!! כל השיר הזה מדבק ואני צופה התמכרות לי ולהרבה אחרים...

יש בשיר הזה הכל!!! מדהים מדהים מדהים

thisisme4

New member
רק על סמים מאוד חזקים השיר הזה יפה

מה לקחת? אני רוצה גם

GM1988

Well-known member
אני חושב שאחרי שאכטה השיר הזה באמת

יכול להעיף ככה, על "נקי" פחות עובד לי.

thisisme4

New member
אחרי שאכטה? לא לא, פה צריך פטריית הזייה חזקה

נו באמת, זה אפילו לא מוזיקה!!!!!!

אין פה אפילו כלי-נגינה אחד!!!!! אפילו לא שרים פה, רק מדקלמים. זה ממש מעצבן. זה הכל קולות שהמחשב הוציא!!!!!!!!!

הויל איי אם הזה ממש רשע, כל מי שהיא עובדת איתו הוא רשע, כי נראה שכולם מצליחים להוציא ממנה את הגרוע ביותר. אין לי מילים לתאר את האכזבה.

GM1988

Well-known member
למה - תראי איך אנשים פה נהנים!

אני כבר רואה מחר אנשים רצים לעשות מנוי בחדר כושר, מכון שיזוף ויאללה - הולכים לחוף הים!

Dam Right

New member
המחשב הוציא וזה עדיין יפה. לא טוב לך? ביי ביץ

מה נסגר? הבנו שאת לא אוהבת. תני לאחרים שכן אוהבים ליהנות מהחוויה של סינגל ראשון ולהביע את הדעה שלהם. גם אם את הכי לא מסכימה. רק בבקשה תפסיקי כבר לחפור

כן, זה העיף אותי. כן, השיר הזה העביר לי אנרגיה והציף אותי בחשק ורצון עז לזוז. לדעתי מי שאומר שלא - משקר.

אני אהבתי וזה מספיק לי.

למעלה