Work Bitch דלף!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח חלק מגניב חלק מפגר הכי מצחיק אותי שאני שומעת שיר שלה שאומרת שאם רוצים לקבל דברים יקרים צריך לעבוד בשביל זה,
ואני עכשיו בעבודה.. שומעת שיר על לעבוד במקום לעבוד

Dam Right

New member
גם אני שמעתי את השיר בעבודה

זה מה זה הכניס אותי למרץ XD

ndnd123

New member
השיר הזה היסטרי. היא גאונית.

הבאס ענק. המילים אדירות. זה המנון.
היא מלכה.
מי שלא אהב שילך להתבכיין, השיר הזה כל כך חדשני.

I Remain

New member
ביקורת ישראלית ראשונה

http://www.mako.co.il/music-Magazin...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1080044444

זו כנראה בריטני ספירס החדשה - דיוות פסטיבלי "tomorowland" וואנאבי, שמספקת את פס-הקול החדש לשנה הקרובה לחדרי הכושר ברחבי הגלובוס, מסידני ועד סיאטל. אתם רוצים גוף לוהט ולהיראות טוב בביקיני? רוצים בוגאטי או מזראטי למבורגיני? כדאי שתעבדו, ביצ'ז.

GM1988

Well-known member
כן מאקו ציינו את זה נכון

ובכלל, לפני לא הרבה זמן היו משחררים מוסיקה כדי ליהנות, לרקוד, ללכת להופעות ואיכשהו להתרגש מזה.
היום יש הרגשה שמשחררים מוסיקה כדי להתמסטל במועדון, או להזיע כמו כלב בחדר כושר ולהוריד אחרי זה חולצה בחוף הים (פתאטיות
).

השיר החדש של בריטני כלכך רחוק מהתקופה אפילו של HIAM שזה היה באמת להיט, אומנם עם מלל מטופש כלכך, אבל עדיין, זה היה מרגש, כלכך מרגיש תקופה חדשה לקליפ ואלבום. עכשיו ? בעע

thisisme4

New member
אכן בעע, כמה עוד אכזבות אפשר לספוג?

השיר הזה עושה לי כאב ראש...
זה פשוט עצוב
אין לה אישיות, למה היא בכלל משחררת כזה דבר

עד כמה אפשר לזכור לה חסד נעורים, כל דבר מאז 2005 שהיא משחררת מזעזע ומבחיל, היא מנסה בכוח בכל דרך להיות רלוונטית, והיא איבדה את הקול האישי, תרתי משמע, פשוט בובה על חוט של מפיקים, אפשר להכין הכל במחשב, רק לצלם לה את הפנים, בשביל מה היא עושה את זה וממשיכה, פשוט עצוב.

GM1988

Well-known member
בדיוק - מספיק שמדביקים את הפרצוף שלה

או כותבים את השם - שיר (זה אפילו לא שיר האמת) הופך ללהיט.
הקטע שכבר מספיק לכתוב לה כמה משפטים וזהו. היא אפילו לא צריכה יותר לשיר, לא לרקוד, איזו קריירה מפוארת - בריטני!!!! חחח
אני כבר מחכה לשמוע את האלבום האישי שלה - שיצא כבר! שיצא!

thisisme4

New member
לא צריך כלום, היא מספקת שם ופרצוף, את השאר

אחרים.
כמו מרילין מונרו שמחזירים מהמתים עם עריכה דיגיטלית או לוקחים את הקול שלה מהעבר ומייצרים מזה משפטים.

ממש אבל ממש מאה אחוז סינטטי, שיבוט, רובוט. זה מה שנשאר.

GM1988

Well-known member
תכלס - לא נשאר כלום מבריטני.

אני חושב שמעתה והלאה די'-ג'ייז יכולים לעשות קריירה על שמה של בריטני, כי הם יכולים לעבוד על מיקס והיא רק לדקלם כמה משפטים, ויוצא אלבום מזה. פשיי לאן הגענו.

Shiri from the block

Active member
באמא שלי כמה שאתם לא אוהבים לשמוע את זה, או לא מאמינים לי, אבל יש חוקיות בפורומים.
ברגע שתתחילו על בסיס קבוע לרדת ולזלזל בבריטני ברמה כזאת אני אתחיל למחוק.
ולא, זה לא איום, זה חוקי הפורום. יש גבול עד כמה רוע אפשר להגיד על בריטני בפורום של בריטני ספירס כשיש כל כך הרבה תחלופות אחרות (יכולה לחשוב כבר על 2 פורומים)
כי לקרוא לבריטני זבל וכלום בפורום של בריטני זה ממש לא במקום.
אז במידה וזה ימשיך- זה לא ימשיך.
לידיעתכם.

thisisme4

New member
זה לא זלזול כואב לנו אני לא צוחקת איתך

לא קראנו לבריטני זבל, קראנו לשיר זבל.
בריטני היא נשמה אדירה ואני אוהבת כל חלקיק בה, אבל השיר הזה לא שייך אליה ולא קשור אליה מבחינתי. לא אוהבת את השיר הזה, לא אוהבת לאן שהקריירה שלך מגיעה

לא אעזוב,

אני כואבת ועצובה את מותה של נסיכת הפופ ובריאתה של רובוטית הפופ. לי כואב. אני רותחת מכעס. אני אוהבת את בריטני, נראה לך שאם לא הייתי מעריצה שלה הייתי ממשיכה לכתוב הודעות כאלה פה? לא!!! פשוט הייתי מפנה את המבט ומתנערת ממנה, אבל אי אפשר.

GM1988

Well-known member
מי יורד על בריטני ?

אנחנו מדברים על בריטני בהקשר המוסיקלי שלה. אם כתבתי שאין בה תוכן - זה נאמר אך ורק מבחינה מוסיקלית, ויש זכות לכל אחד להביע זאת על גבי הפורום של בריטני ספירס לפי דעתי. אם לפי חוקי תפוז זה נחשב ל"עבירה", אז מה לכתוב פה בכלל ...?

בכל אופן, מדברים על השיר, מדברים על בריטני בהקשר המוסיקלי והקריירה שלה, לא יודע מה את קוראת ולא אוהבת פה.

Itzik200

New member
בטוח שזה אמיתי ולא דמו?

בחיים לא הייתי מזהה שזאת בריטני שרה.

בגדול, שיר לא רע
אבל לא הייתי רוצה לשמוע את זה מבריטני... מתאים לזמרות סוג ג'

thisisme4

New member
יותר ז', והיא לא זמרת. זמרת שרה

הפעם האחרונה שבריטני שרה... היה ב-99. זה היה לפני 15 שנה בערך

tali44

New member
רגע, זה לא היה אמור להיות דואט עם סיירוס?

אבל יותר טוב שזה ככה!

אני חייבת לציין שציפיתי לסינגל פופי דביק כמו שבריטני יודעת לעשות והסינגל הזה הפתיע אותי בסאונד האלקטרוני שלו. ואני חייבת לציין שכל שינוי הוא מבורך, זה מגוון את קהל היעד וזה מכניס צבע לקריירה.

בינתיים לא התעלפתי, אבל אני יותר אוהבת מ'סקרים&שאווט' ואני בטוחה שזה יהיה להיט ענק, ואני מסוקרנת מאיך שהאלבום ייראה.

למעלה