Wombat - כמה קיבלתם?

אני אפעם לא הבנתי

מה זה הוומבאט הזה, מה הקטע באתר של רולינג וכל הדברים האלה../images/Emo122.gif וכנראה לא אבין לעולם../images/Emo7.gif

רונילי92

New member
אני אסביר....../images/Emo13.gif

כשפותחים את הדל של רולינג באתר שלה (עכשיו כבר אי אפשר), יש מבחן שעושים, קוראים לו וומבאט. אחרי שאת עושה את המבחן את מקבלת קוד, (הקוד ארוך) ואז את צריכה לשמור אותו במקום נגיש ובטוח, ואז יש כניסה לתלמידים רשומים, שם את מכניסה את הקוד שלך, ושם יש את התעודה (אם קיבלת../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif) וכ'ו וכ'ו... עזרתי.?../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

אשכר ש

New member
נו, בזכותך!

תמיד לקראת יציאת ספר חדש, מדגדג לי באצבעות לחזור לכל אתרי הארי פוטר שבמועדפים...(עד שכבר נגמלתי מהם ../images/Emo3.gif). כשיוצא הספר אני בכלל במחתרת. בפורום הזה פחות יצא לי לבקר, אבל מאז ששלחת לי את הלינק אני מדי פעם מציצה ../images/Emo13.gif יאללה, כמה קיבלת ב- Wombat ????

בלינקה

New member
לא עשיתי

ככה זה פרפקציוניסטים. אם יודעים שלא הולכים להוציא ציון ממש טוב, לא ניגשים ../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
וומבאט זה מבחן

שעושים כאשר הדלת של רולינג נפתחת באתר שלה (יש קישורים כמההודעות שלי למעלה).... אחרי שאת עושה את המבחן את מקבלת קוד- וזה יהיה הקוד תלמיד שלך../images/Emo13.gif אבל עכשיו כבר איאפשר לעשות אותו../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif אז צריך לחכות לפעם הבאה.... (אם יהיה)../images/Emo3.gif עזרתי../images/Emo13.gif

*עונה ובורחת מהר*../images/Emo63.gif

אני לא יכולה שלא להיכנס לכאן! (מתסכל, לא?) קיבלתי: Acceptable!!! אהמ-אהמ... (כפיים) הציעו לי עבודה אצל הוויזלים! מגניב, לא?../images/Emo9.gif *בורחת שוב* ( 22 Days left!! )

למעלה