Wombat - כמה קיבלתם?

רונילי92

New member
פשוט עושה את המבחן,

ואז את מקבלת קוד, (שמרי אותו במקום בטוח......./images/Emo3.gif) ואם הצלחת לעבור את גם מקבלת תעודה../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif אבל כרדע אי אפשר לעשות את המבחן, כי כתוב לרולינג על הדלת לא להפריע../images/Emo3.gif אז בפעם אחרת, אם תהיה../images/Emo13.gif

LiRs Lullaby

New member
זה היה המבחן האחרון... ../images/Emo7.gif

הלנצח אבכה על מבחן שנשפך? ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifEE!!!!!

אאאההה מבחן ראשון וקיבלתי EE!!!!!!!!!!!11 והכל ניחשתי (חוץ המעקטים שהיו בספרים)!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

LiRs Lullaby

New member
אבל למה אי אפשר לעשות אותו מחוץ לאתר שלה? ../images/Emo10.gif

זו פעם שלישית שאני מפספסת.... את הקודמים לא עשיתי כי בכלל לא ידעתי שיש דבר כזה, ועכשיו גם את זה פיספסתי כי האתר של רולינג &)*(%%#*.... *אחרי* שסיימתי אותו הוא נתקע. ויותר לא יכולתי להיכנס לשם כי הדף סירב לעלות ../images/Emo7.gif

LiRs Lullaby

New member
אבל למה להיות מבאסת? ../images/Emo7.gif

פעם באה אני לא שמה לך יותר "זהירות כאן ספוילר!" בתוך ההודעה ../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
אני לא מבאסת....

אני הייתי מעדיפה לפספס אותו ולא לקבל את הPOOR הזה../images/Emo3.gif ד"א.... תודה ששמת לי "זהירות ספויילר"../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif זה מאד עזר לי../images/Emo13.gif

LiRs Lullaby

New member
ווקשה ../images/Emo13.gif

אבל זה כל כך מתסכל שעשיתי את המבחן ובסוף כלום. נאדה. פלוץ. וזה עוד היה האחרון, ככה שאני בכלל לא אדע מה מצבי ביחס לתלמידי הוגוורטס.... זה פשוט מבחן רשמי כזה, לא משהו שאיזה מעריץ חובבן ממציא כדי להתקבל לבית. גם לקבל poor זה משהו, כי תכלס, היה מבחן ממש קשה, אבל לפחות לא קיבלת טרול ../images/Emo6.gif

Yvaine

New member
Acceptable

פעם ראשונה שאני באמת עושה אותו. ניחשתי חצי ממנו ../images/Emo3.gif נו, טוב, לפחות יש לי ציון עובר ../images/Emo6.gif

mushig

New member
לא הבנתי מהזה ה"קוד תלמיד" הזה!../images/Emo46.gif

מישהו מוכן להסביר לי../images/Emo7.gif?

רונילי92

New member
זה קוד

שאתה מקבל אחרי שאתה עושה את המבחן. אם לא עשית- אין לך ../images/Emo3.gif

גק שפרד

New member
זה איפה שיש את המחק? ../images/Emo3.gif

כי הזבוב כל הזמן בורח לי. ../images/Emo6.gif