תצטרכו לסלוח לי שאני מתערבת ככה,
אבל אני דווקא שמעתי שהמנחים של MTV לרוב הם בעלי טעם מוסיקלי שונה לחלוטין ממה שמוצג בערוץ שלהם. הג´וב ב MTV מהווה בשבילם מדרגה לקריירה יותר רחבה בעולם הבידור. אבל זה שלא הזכירו של מי השיר במקור זה באמת בושה. אני לא שמעתי את הקאבר המדובר, אבל באופן כללי קאברים יכולים להיות דבר מאוד חיובי. קחו לדוגמא את מופע הארנבות של ד"ר קספר, הם חידשו את ´שימלה אדומה´ (אגב, של מי זה במקור ?). או נגיד את הזבובים, הם חידשו את ´למה לא אמרת לי´ (של מאיר אריאל במקור ? אוף, למה אני לא זוכרת דברים כאלה..). בכלל, יש כל כך הרבה שירי ארץ ישראל הישנה והטובה שאפשר לעשות להם קאברים מדליקים, אז למה להתלונן ? נכון, יש קאברים שהורסים לנו לחלוטין שיר שיש לו משמעות, או סתם מקלקלים שיר יפה (אני למשל לא מסוגלת לשמוע את Come Together אחרי ששמעתי את הגירסא של מייקל ג´קסון). אבל מותר להם, ההנחה הבסיסית שלי היא שאדם שמחדש שיר חייב בהכרח לאהוב את השיר שאותו הוא מחדש (חוץ ממקרים יוצאי דופן כמו להקות רוק שמחדשות שירי פופ ממוסחר דביקים). ואנחנו לא יכולים להתלונן, כי גם פה יש עניין של טעם, ואני בטוחה שיש אנשים שמעדיפים את הגירסא של מייקל ג´קסון על הגירסא של הביטלס. נו, מה לעשות, שיבושם להם. הבעיה היחידה שלי עם קאברים, טובים או רעים, זה שלפעמים הם מטילים צל על הגירסא המקורית, והקרדיט כולו מגיע למחדש. זה לא יפה.