wish me luck!!

הטולי26

New member
wish me luck!!

אני נפגשת היום עם חברה שלי שגיסה עובד בעיריית חולון במחלקת אירועים, אם הם יופיעו בפילבוקס יש סיכוי ע-נ-ק שאני אוכל להכנס ל"מאחורי הקלעים", שזה יותר נכון אוהל גדול.. ויותר מזה- לשבת בזמן ההופעה ממש מתחת לבמה. אז... תחזיקו אצבעות, עידכונים בהמשך!!!

בהצלחההההההההההה

ילדה המון בהצלחה!!!!! יואוו איך אני מקווה שתצליחייי גמני רוצההה! כל כך חיכיתי שהם יגיעו לחולון ואין סיכוי שאני מפסידה את ההופעה הזווווווווו =] אולי תסדרי לי גם אם יש לך אפשרות?
יומטובב ושוב בהצלחה!! וברוכה הבאה לפורום!

אממ חחח אופס ../images/Emo9.gif

עכשיו קראתי שאת בת 26..מגניב..חחח אז..פשוט אל תקראי את החלק של "ילדה"!! חחחחח ודרך אגב , אני חן...מחולון..(הכינוי אומר הכל!) נעים להכיר! =]

מאיפה...? אממממ

אני בגדול גרה בשנקר..אבל אם את לא מכירה..אז..ליקוקית? סוקולוב? זה הסביבה שלי.. מאיפה את? חח לא אמרתי שאת מבוגרת..חח פשוט מוזר לקרוא למישהי שגדולה ממני ב9 שנים "ילדה"...חחחח

הטולי26

New member
זה בסדר...

לא נעלבתי או משהו, אני מרגישה עדיין ילדה אם זה עוזר.. אני גרה בתל גיבורים, ממש מתחת לפילבוקס. את ליקוקית אני מכירה, יש להם את הברד הכי טעים בעיר!!!!!!!!!!!!!

הטולי26

New member
וואלה../images/Emo135.gif

ואם בא להרוס את הדיאטה אז הפרוזן יוגורט הכי טוב בארץ!!! חחחחחח (כיף להיות חולונית...) אני מבינה שאת לא מתה על אביב אה?..

הטולי26

New member
קודם כל תודה!

אני מה זה מקווה שהם באמת יבואו לפילבוקס, חכי אין לי מושג אם הוא יכניסו אותי... מוזר שהם מופיעים אצלנו לא?...

חופשי מוזררר

כל כך ציפיתי לזהה ופתאום זה בא משומקום! חחח אני מתה שהם כבר יבואו לעשות פה הופעה רק שלהםם עם כרטיסים וזה..במדיטק!! =]

הטולי26

New member
הם עוד יחזרו

נראה לי שאחרי ההופעה ביום העצמאות הם יראו איזה קהל גדול יש להם בחולון אז בטוח הם יחזרו, אם אביב גפן הופיע במדיטק אני כבר מאמינה לכל דבר...

כןןןן

אני כולי תקווה שהם באמת יבואו! את לא מבינה איזה קמפיין לפרסום סינרגיה עשיתי מהרגע שהתחילה השנה..!!! הרי איך התחלתי לאהוב אותם בכלל? שיצא "צועקים על אהבה" חרשתי עליו אבל בשקט..חחחח ואז בסביבות יוני השנה שוב חזרתי לשמוע את הדיסק ואז יצא השני וכבר הייתי ב3 הופעות שלהם מאז..כי רק בת"א היה משו קרוב אלינו...=/ ומהרגע שהתחילה השנה (אני בכיתה יב' אם לא אמרתי) אז חפרתי לכולם על סינרגיההה ידידים שלי כבר מדקלמים את השירים כאילו אין מחררר כל מי שסובב אותי יודע שהוא צריך שיהיו לו לפחות 4 שירים של סינרגיה בהישג יד! חחחח =] ולמי אכפתת מאביב?? אפילו עברי!!!!!! (לידר) היה במדיטק בשנה שעברה!! אז למה שהם לא?? חחח =] אמן!

הטולי26

New member
אמן ואמן

אצלי זה היה קצת שונה ההיכרות עם סינרגיה, לשותפה שלי יש את הדיסק "צועקים" אז היא חרשה עליו אז אם רציתי או לא שמעתי אותם וזה נקלט בראש, מאוד התחברתי אליהם כי אז באותה תקופה שמעתי הרבה לינקין פארק ואהבתי את הדימיון ועוד בעברית.. את הדיסק השני פשוט קניתי, לא חיכיתי לה...חחחח ומאז זה לא יוצא מהמערכת בבית, אח"כ מהדיסקמן, ובעבודה, משום מה זה לא נמאס עליי עדיין..

אז ככה!

חחחח פרוזן יוגורט הכיייי שווה! אפילו שלדעתי בקפהלידה (קצת אחרי ליקוקית) יש פרוזן יורת טעים וגם האנשים קצת יותר סימפטיים! חחחח
אממ חוצמזה לגביי אביב...זה אל שאני לא מתה עליו..כאילו יש לי שירים שלו ואני שומעת אותם..אבל...וואלה אני אישית לא חושבת שאני אהנה בהופעה שלמה שלו..פשוט לא מהנה אותי..זה הכל...עברי וסינרגיה כן מהנים אותי! חחחח
לגבי סינרגיה..חחח גמני ככה!! מהרגע שהיו לי השירים אני חורשת ברמות היסטריות!!! ובכלל...יש לי את ספרי האקוסטי...(ביצוע מושלם!!!!) ולא מזמן מצאתי סופסוף את הביצוע שלהם ל"גשם" של אלי לוזון...הם שרו אותו באיזו הופעה לפני איזה שנתיים נראה לי...וזה פשוט מדהיםםםם אין עליהם! חחח והמצב שלך כמו עם חברה שלך..שגם את היית רוצה או לא את מתחילה לזמזם אותם וזה...ככה בדיוק קרה לכל מי שקרוב אליי! חחחח אבל כולם! =]

הטולי26

New member
../images/Emo135.gif

בא לי מאתמול גלידה מרוב הדיבורים שלנו על ליקוקית...חיחיחי לגבי אביב, אני מגיל 15 בערך הלכתי להופעות שלו כי הוא היה בעיני בזמנו הדבר הכי אמיתי בשוק, אני לא אהבתי את כל להקות הבריט-פופ כמו כל החברות המתבגרות שלי והרבה יותר התחברתי למוזיקה שלו, ומאז אפשר לקרוא לזה שנשארתי נאמנה לו.. והיום יש כמובן את בלקפילד שזה חבל"ז של מוזיקה, גם אביב וגם סטיבן ווילסן, סוף הדרך של שירים!! לגבי עברי, אני אוהבת הרבה שירים שלו ויש לי גם את "האנשים החדשים" אבל אני לא ארוץ לראות הופעה שלו בוא נגיד ככה.. אבל הוא גם משב רוח מרענן במוזיקה הישראלית בעיניי. מה עוד את אוהבת לשמוע? לועזי למשל?

אמממ ../images/Emo168.gif

חחח תכלס מבחינת מוזיקה אני די סבבה עם כל מה שהוא בין רוק זוועתי לשירי דיכאון.. אממ מוזיקה לועזית האמת? בחודש האחרון אני די חורשת על החדשים של "fall out boy" הם מדהימיםםם.. שהאמת? די מזכירים לי את סינרגיה...חח לא באיך שהם נראים..אלא במוזיקה עצמה..רק שהם יותר קופצנים..חחח וכמובן...הביטלסססס שאני אוהבתת ברמותתת!! אממ חוצמזה בלועזי..אני אוהבת את החדש של אבריל לאבין..לינקין פארק...החדש של נלי פורטדו וג'סטיןןן חחח אני די נייטרלית..חחחח מוזיקה ישראלית אני אוהבת..במיוחד בגלל עברי וסינרגיה..חחח חוץ מהם..אני שומעת קצת מכל אחד...נינט (כן כן..גם נינט בפלייליסט שלי..חחח) , סקעת , עידן יניב (2 שירים! נשבעת!!) , אממ היהודים , אביב (
) וכו' וכו' וכו'.. לגבי מוזיקה לועזית..את מכירה את הלהקה "Busted"? להקה אדירה לדעתי...התפרקו לפני שנתיים נראה לי...הכרתי אותם יחד עם אחי דרך ערוץ "MTV hits" ברגע שהם התחילו..שזה היה לפני כמעט 4 שנים..יש להם שירים טובים ברמותת ולפני שהם התפרקו הם הקימו להקה צעירה שקוראים לה "Mcfly" שאני מקווה שאת מכירה...המוזיקה של שתי הלהקות האלו יכולות להקפיץ אותי אבל בטירוףףף וכמובן , גם "fall out boy".. אם את לא מכירה את "fall out boy" אני ממליצה על השיר "Thanks For The Memories"!!
חח איזה חפירות עשיתי פה! אני בשוק מעצמי! חחחח ד"א, גם אני במצב לגלידה שחבל על הזמןןן =] ---שבת שלום---

הטולי26

New member
../images/Emo6.gifמצחיקולית...

גם אני חופרת זה בסדר... את FALL OUT.. אני מכירה, אבל ת'אמת זה רוקי מדיי לטעמי, אני מעריצה ע-נ-ק-י-ת של U2(אין טעם לשאול אם את מכירה...) מאז שאני בת 10 אולי ששמעתי פעם ראשונה את ONE אצל בן דוד שלי (שאגב מכיר את הופמן!!!), ואז יש כמובן את דפש- מוד שהתחלתי להעריץ באזור השנים של יו2 כשהם היו ממש אבל ממש בקטע של רוק לעומת היום, ויש כמובן את הרד הוט צ'ילי פפרז, ואת קולדפליי ואת לינקין פארק וR.E.M, אז כפי שאת מבינה אני בקטע של הרוק העדין יותר חחחחחח... לגבי ישראלי.. אביב כמובן, מוניקה סקס, כנסיית השכל, ריטה ורמי... שלמה ארצי המון!! ולגבי הביטלס? כל מילה מיותרת, אני מתפלאה שבגילך את אוהבת אותם, זה רק מראה איזה טעם טוב יש לך במוזיקה, אבל את זה הבנתי כבר מההתחלה חחחחח---סינרגיה.... שבוע טוב (כמעט...) נ.ב- אם בגלידה עסקינן, אכלתי טילון היום, זה נחשב...? חחחחחחחחחחח ביי בינתיים מותק!!

הטולי26

New member
אין על U2

הם האבא והאמא של המוזיקה בעיניי!!!!!!!! יאללה פרס נובל לבונו!!!!!!!!!!!!! חבל שאי אפשר לשלוח SMS להצביע לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה